22/3/10

Να ερωτηθεί ο λαός

Πληροφορήθηκα, (και δεν μπορώ να το πιστέψω), το κρεσσέντο βλακείας, του αβάπτιστου και του ραχιτικού υπουργού του, με αναφορές τους σε ¨...πιστόλια πάνω στο τραπέζι¨ και άλλες γελοιότητες.
Καλά, δεν βρίσκεται ένας να τους υπενθυμίση, οτι εκείνοι που τραβούν πιστόλι, ή πυροβολούν τον αντίπαλο ή (αν εχουν φιλότιμο) αυτοκτονούν, γιατί αλλοιώς, -όλοι γνωρίζουν- ...που τους χώνουν, το πιστόλι.

Έχω, επίσης, να παρατηρήσω ότι από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, όλες οι κυβερνήσεις που προσέφυγαν σε πρόωρες εκλογές, επικαλούνταν σημαντικά εθνικά ή οικονομικά θέματα,η κρισιμότητα -της πλειονότητας- των οποίων, ωχριά εμπρός στο ενδεχόμενο προσφυγής, της Ελλάδας, στο ΔΝΤ.
Γνωρίζει κανείς κρισιμότερο Εθνικό (και οικονομικό) θέμα που να απασχόλησε -μεταπολιτευτικά- την χώρα , από την απόφαση προσφυγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ.;
Πως είναι δυνατόν να επαφίεται, μια τέτοια απόφαση, στην απόλυτη κρίση του (πλέον ανίκανου, επικίνδυνου και ύποπτου, που γνώρισε, ως τώρα, η χώρα) πρωθυπουργού;
Να ερωτηθεί ο λαός.
Αν όχι με άμεση προκήρυξη εκλογών, έστω με δημοψήφισμα.
Τι, στο διάολο, κάνει ο... ¨φίλοι μου αγαπημένοι¨;

Γιωργος

1 σχόλιο:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ:
1. οι αστυνομικοι, ανθρωποι μισθοδιαιτοι ειναι υπο την απειλην οχι μονον της απολυσεως αλλα του εγκλεισμου στας φυλακας. Ολαι αι κυβερνησεις απο του 1974 προεβησαν στην ''ενδοξοποίησι'' (ορος της πολιτικης συμπεριφορας - π.χ. ο Προεδρος της Δημοκρατιας καλει τους ποδοσφαιριστας και τους διδει το Παρασημον του Φοινικος δια να γινουν παραδειγμα προς μιμησιν) των κακοποιων, των περιθωριακων, των ''Αναρχικων'' και γενικως ολων των περιτριμματων της κοινωνιας ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ στην ''δαιμονοποιησι'' της Αστυνομιας!
2. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΥΠΑΡΧΕΙ Η τακτικη της βαθμιαιας επιθεσεως στα ατομικα δικαιώματα αρχιζοντας απο χαμηλα-απο τουςς ''κακομοιρηδες''! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 44 αποτελει πειραματισμον δια να ειδουν τας αντιδρασεις μας και μετα να προχωρησουν σε ολοεν και ''μεγαλυτερα ψαρια''. Αυτη ειναι η τακτικη που ηκολουθησε ο αληστου μνημης Ρουζβελτ με την διαβόητο SEDITION TRIAL (παρηκολουθησα λιαν διαφωτιιστικην επ' αυτου ομιλιαν αναλυσεως της υπο του κ. Παν. Μαρίνη) !