29/3/10

Απαιτούμε τον άμεσο διαχωρισμό του Ελληνικού Κράτους από κάθε Εβραίικη ή Σιωνιστική Οργάνωση

Πηγή http://www.schizas.com/site3/el/edo-kai-tora-apaitoyme-ameso-diahorismo-toy-ellinikoy-kratoys-apo-to-kentriko-israilitiko-symvoylio-elladas.html

Εδώ και τώρα, απαιτούμε την άμεση κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ", τον άμεσο διαχωρισμό του Ελληνικού Κράτους ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ και από κάθε Εβραίικη ή Σιωνιστική Οργάνωση.

Το άντρο των Σιωνιστών στην Ελλάδα, είναι Ν.Π.Δ.Δ. (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου). Είναι δηλαδή, ένα σοβαρό κομμάτι του Ελληνικού Κράτους, χωρίς το ρημάδι το κράτος μας να έχει πραγματικό δικαίωμα ελέγχου της παρακρατικής οργάνωσης του Ισραήλ στη χώρα μας!!!!

Τις παρακάτω πληροφορίες τις αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας).

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος Το επίσημο συντονιστικό όργανο του ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.). Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.

Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Το έργο του επικεντρώνεται στον συντονισμό των δραστηριοτήτων των εβραϊκών Οργανισμών, και σε ενέργειες για την διατήρηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Παράλληλα, το ΚΙΣ είναι και το επίσημο όργανο αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: http://www.kis.gr/index.php/home/2009-05-05-11-55-09.html

Απαιτούμε τον άμεσο διαχωρισμό του Ελληνικού Κράτους από κάθε Εβραίικη ή Σιωνιστική Οργάνωση
Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, ρε γαμώτο !!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γραφει η πατσαβουροτυπια πρωτοσελιδο.

βομβα σκοτωσε προσφυγα.

αντιπαρερχομαι το προσφυγα,αφου ειναι αδυνατον να γνωριζει αν ειναι προσφυγες η τυχoδιωκτες λαθρομεταναστες και διορθωνω το πρωτοσελιδο των χαφιεδων.


προσφυγας ανεστησε βομβα!!

χριστος ανεστη και ολες οι βομβες να αναστηθουν στα χερια (λαθρο)μεταναστων.

μηπως αναστηθουμε και εμεις οι σκλαβοι των γκετο!