27/3/10

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. ΑΝΑΨΤΕ όλα τα φώτα του σπιτιού σας.!

http://gianniotis.blogspot.com/2010/03/830.html

Αυτή η ξεφτίλα πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Μην πέφτετε θύματα των δήθεν οικ(ω)λογικών οργανώσεων του κώλου που εν ώρα δήθεν ..."περισυλλογής" σκέπτονται να περάσουν τα ηλίθια μηνύματά τους, λες και αν κλείσουμε όλοι εμείς τα φώτα των σπιτιών μας για μια ώρα, θα ...χεστεί η φοράδα στ' αλώνι.
Δεν ξεστραβώνονται να δούνε τα ανά τον κόσμο ρυπογόνα εργοστάσια, παρά μόνο επιχειρούν να μας πείσουν ότι έβαλαν ...αμέτι - μωχαμέτι να σώσουν τον πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα ...φώτα των σπιτιών μας.!
Μα πόσο ηλίθιοι μπορούν να γίνουν αυτοί οι άνθρωποι;
Κι' όλοι εμείς, καθόμαστε σαν τους μαλάκες με "Μ" και τους ακούμε, αλλά και τους διαφημίζουμε κι' από πάνω.!
Αυτά τα ανδρείκελα, με πρώτον τον Αλ Γκορ, τον πρώην αντιπρόεδρο του πλανητάρχη, που ενώ γέμισε την Ευρώπη με καρκινογόνα χημικά πολέμου, τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες για την σωτηρία του ...πλανήτη.
Οποία υποκρισία.!
Την επόμενη βδομάδα μπορεί να μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...τηλεφωνούμε για μια ώρα.
Τον επόμενο μήνα θα μας ζητήσουν να μην πιούμε νερό για μια μέρα, μπας και ...κορακιάσουμε απ' τη δίψα.
Την επόμενη φορά θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...πηδιόμαστε απ' το παράθυρο, και οτιδήποτε άλλο απίστευτο που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.
Γι' αυτό θυμηθείτε.!
Όχι στα ηλίθια καλέσματα - κελεύσματα των υποκριτών και των ...οικωλογούντων του κώλου.
Στις 8.30 το βράδυ ανάψτε όλα τα φώτα των σπιτιών σας, και μαζί μ' αυτά, και των ...αυτοκινήτων σας.
gianniotis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτο δικιο φιλε,Μετα το καντε εμβολια,κοψτε το τσιγαρο, σβηστε υα φωτα,τους δινω και εγω την οδηγια να παν΄να γ....ε!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ…
Αν κοιτάξετε ένα χάρτη της Κίνας που να δείχνει την κατανομή του τεράστιου πληθυσμού της θα διαπιστώσετε ότι είναι σχεδόν ...ακατοίκητη. Οι άνθρωποι κατοικούν στο 2% της στερεάς επιφάνειας της Γής. Η στεριά καλύπτει το 1/4 της επιφάνειας της Γής. Δηλαδή κατοικούμε το 2/400 σε ποσοστό 0,5% της επιφάνειας του πλανήτη. Σύμφωνα με τους ειδικούς που προβάλλουν τα Μ.Μ.Προπαγάνδας σ’ όλο τον πλανήτη είμαστε σε θέση να τον βράσουμε ενώ έχουμε και υπερπληθυσμό. Στο θέμα δε των εμβολίων κάποιοι έγιναν και προφήτες συνεχίζοντας την μεγαλειώδη παράδοση της Εκκλησίας του Μεσαίωνα όπου οι αρχηγοί της ήξεραν τα πάντα και τα μελλούμενα.
Προς τους επιστήμονες που ασχολούνται με το θέμα και αποδέχονται τα πάντα από τους επιστήμονες των ανώτερων Πανεπιστημίων του κόσμου έχω να ρωτήσω τα εξείς:
- Κύριοι μήπως οι γνώσεις της ανθρωπότητας έφτασαν στα όριά τους και έτσι αυτοί κατέχουν την απόλυτη αλήθεια;
- Γνωρίζετε ότι από τις θεωρίες αυτές κάποιοι κερδίζουν τεράστια ποσά γιά τις έρευνες που υποτίθεται ότι κάνουν ενώ οι μεγάλες εταιρίες και οι κυβερνήσεις(υπάλληλοί τους) τρέχουν να επιβάλλουν καινούριους φόρους τους οποίους εμείς αποδεχόμαστε αφού τα ακούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τα ΜΜΠ(παπαγάλοι του συστήματος, ενίοτε και σκύλοι). Μάλιστα οι φόροι αυτοί είναι και παγκόσμιοι.
- Γνωρίζετε πόσες θεωρίες έχουν απορριφθεί ενώ πριν θεωρούνταν δεδομένες σε σημείο να εκτελούνταν ή να πήγαινε φυλακή όποιος τις απέρριπτε;
- Μήπως έχετε διατελέσει κάτοικοι και άλλου πλανήτη και έχετε δεί με τα μάτια σας να τον υπερθερμαίνουν τα όντα που τον κατοικούν με αποτέλεσμα να καταστραφεί;
- Μήπως γνωρίζετε όλες τις φυσιολογικές κλιματικές αλλαγές που έγιναν και γίνονται σ’ όλον τον πλανήτη όπου και γειτονικά μέρη σε μία περιοχή μπορεί να έχουν διαφορετικό μικροκλίμα εκείνη την εποχή και εντελώς διαφορετικό κάθε επόμενο χρόνο;
- Έχετε δεί τις αντίθετες φωνές πού λόγω τού διαδικτύου ακούγονται
πλέον όλο και περισσότερο;
Να ξέρετε ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ακούγονται γραφικοί μόνο και μόνο διότι δεν τους προβάλλουν τα ΜΜΠ και οι φωνές τους είναι μοναχικές. Πολλές όμως θεωρίες τους έχουν ένα κακό ελάττωμα, έχουν δυνατά επιχειρήματα, όχι σοφιστικά ενώ οι παραδοχές των προβαλλόμενων επιστημόνων έχουν μόνο πίστη…
- Έχετε αντιληφθεί ότι οι ίδιοι κύριοι που ελέγχουν την ενημέρωση
ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα, τις φαρμακευτικές εταιρίες, τις εταιρίες παραγωγής σπόρων και και και …και όλοι τους συχνάζουν
στις γνωστές λέσχες;
Σ’ αυτούς που φοβούνται ότι θα ανέβει η θερμοκρασία αν αυξηθεί το διοξείδιο του άνθρακα έχω να πω ότι αν ανέβει η θερμοκρασία θα αυξηθεί και η εξάτμιση του νερού αλλά και η άνοδος σε ψηλότερα στρώματα σκόνης και μικροσωματιδίων με αποτέλεσμα από τα περισσότερα σύννεφα η ηλιακή ακτινοβολία να μειωθεί και η θερμοκρασία να πέσει. Η Γη είναι ένα σούπερ πολύπλοκο αυτορρυθμιζόμενο σύστημα.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...