28/3/10

Τρομοκρατική εκστρατεία της Κοινοπραξίας ΠΑΣΟΚ-ΜΑΦΙΑΣ

Η κυβέρνηση παρακολουθεί αδιάφορα την Μαφία να δολοφονεί, να ληστεύει και να τρομοκρατεί

Η οργανωμένη και κλιμακούμενη τρομοκρατική επίθεση κατά των Ελλήνων πολιτών έχει πολιτικά κίνητρα. Στόχος η κάμψη του ηθικού.

Στην τρομοκρατική εκστρατεία συμπράττει και η κοινοπραξία ΚΚΕ ΑΕ-ΜΑΦΙΑΣ, όπως φάνηκε με τις επιθέσεις στην Κέρκυρα.

Ηρθε η ώρα να λάβουμε μέτρα αυτοπροστασίας.

Χθες.

Στο σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Δημητρακοπούλου και Σοφοκλέους, στην Καλλιθέα, στις 19:30, δύο άγνωστοι απείλησαν το προσωπικό με όπλα. Αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα, με την οποία και διέφυγαν.

Ληστής μπήκε σε κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται στην οδό Βαρβάκη 72, στο κέντρο της Αθήνας και απέσπασε 500 ευρώ. Ο δράστης εισέβαλε στο μαγαζί στις 22:25, με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο και, αφού άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο διέφυγε πεζός.

Ληστές χτύπησαν στις 1:30 τα ξημερώματα ,ταβέρνα, επί της οδού Αγίου Αντωνίου 1, στη Βαρυμπόμπη. Δύο ένοπλοι, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν στην ταβέρνα και πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Έντρομοι πελάτες και προσωπικό έμειναν ακίνητοι και παρακολούθησαν τους κακοποιούς να αφαιρούν τις εισπράξεις που ανέρχονταν στο ποσό των 1.000 ευρώ, αλλά και διάφορα αντικείμενα αξίας.

Στο Ηράκλειο, δύο κουκουλοφόροι, εισέβαλαν χθες το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή όπλου απέσπασαν από το ταμείο το ποσό των 3.500 χιλιάδων ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Στα Τρίκαλα, έγινε διάρρηξη στο σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος», επί της Οδού Τρικάλων-Καρδίτσας με λεία 38.000 ευρώ

Και μια είδηση από το http://www.kalamatablogs.gr

Η εγκληματικότητα διογκώνεται στην Τριφυλία και τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά όπου σε ορισμένες περιπτώσεις οι ηλικιωμένοι μένουν απροστάτευτοι όπως ένα ακόμα συμβάν στα Φιλιατρά όπως το περιγράφει το γειτονικό filiatranews σχολιάζοντας ότι δεν γίνεται τίποτα στην ουσία. Είμαστε όλοι απροστάτευτοι. όπως και ο συμπολίτης μας που η χθεσινή βραδιά θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη του.
Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ της παρασκευής περίπου στις 22:30. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο σπίτι του και τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σπιτιού του. Την ίδια ώρα δυο άγνωστοι, εισέβαλαν στο σπίτι από ανασφάλιστο .........παράθυρο με καραμπίνες.
Όταν ο ηλικιωμένος τους αντιλήφθηκε, εκείνοι ψύχραιμα τον πρόσταξαν να μην φωνάξει, ότι δεν θα του κάνουν κακό και το μόνο που θέλουν είναι να τους δώσει ότι χρήματα υπάρχουν σπίτι του. Ο ηλικιωμένος χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στο θέαμα των όπλων, τους έδωσε περίπου 800 ευρώ και οι δράστες έγιναν καπνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: