27/3/10

Τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ έσφαξαν έναν οικογενειάρχη ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ληστεία με ένα νεκρό στα Πατήσια

27/03/2010 13:53

Αιματηρή ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και, πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα, ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι,άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Ενώ ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Κοεν-τζόγλου, ασχολείται με επικοινωνιακά πραξικοπήματα τεμπέληδων και δουλέμπορων, ένας οικογενειάρχης σφάχτηκε μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένεια του από δύο Παπανδρέλληνες που εισέβαλαν με σκοπό να «ληστέψουν». Αφού βέβαια κατά την προσφιλή τους τακτική ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ τη γυναίκα του.

Από http://www.xanthiblogs.gr/

Ενώ εσύ (Κοεν-τζόγλου) απασχολείς ανθρώπινο δυναμικό και φαιά ουσία (;) για να κάνεις ΕΔΕ για ένα σύνθημα που εμπεριείχε τη λέξη “γουρούνια”, οι πολίτες αυτής της χώρας σφάζονται σα Γουρούνια μέσα στα σπίτια τους επειδή ΕΣΥ είσαι πλημμελής στα καθήκοντα σου. Δεν ήταν στην Εκάλη ο άνθρωπος βλέπεις, ήταν σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Προφανώς δεν παρέλασε με τα ΟΥΚ. Βρισκόταν στο ΣΠΙΤΙ του κύριε Υπουργέ. Στον ιερότερο χώρο που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να αποτελεί Εστία Ελευθερίας και προστασίας.

Η Εθνεγερσία έγινε κύριε Χρυσοχοΐδη για να μη μπορεί να μπαίνει το οποιοδήποτε ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ μέσα στο σπίτι σου, να σε σφάζει, να βιάζει και να κακοποιεί τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου.
Διάβασε αυτή τη μαρτυρία ΠΟΝΤΙΕ κύριε Χρυσοχοΐδη για να αντιληφθείς τι κερδίσαμε με την Εθνεγερσία. Διάβασε να δεις γιατί οι ΠΟΝΤΙΟΙ εξεγέρθηκαν και θυσιάστηκαν. ΔΙΑΒΑΣΕ:
Σε μια γωνιά του σπιτιού ήταν καθισμένη, έχοντας στα γόνατά της το μικρό της γιο, μια γειτόνισσα που είχε ζητήσει να μείνει μαζί μας από το φόβο που ήταν μοναχή και έρημη. Πριν από έναν μήνα είχε μάθει το θάνατο του άνδρα της που σκοτώθηκε στο μέτωπο. Είχε φορέσει ό,τι παλιόρουχα είχε κι είχε σκεπάσει το κεφάλι της με διπλό τσεμπέρι για να κρύψει το πρόσωπό της και τα χρόνια της. Πώς όμως να ξεφύγει η δύστυχη από τ’ άγρια θηρία;
Μυρίστηκαν το θήραμά τους. Κοντοστάθηκαν απέναντί της, έσκυψαν και με μιας της τράβηξαν τα τσεμπέρια από το κεφάλι. Ξεχύθηκαν τα μαύρα μαλλιά της και άστραψαν μπροστά τους τα μεγάλα μαύρα μάτια της και το ωραίο λευκό πρόσωπο. Με βία παραμέρισαν το αγόρι της και την τράβηξαν σέρνοντάς την στο διπλανό δωμάτιο. Σε λίγες στιγμές ακούσαμε τα βογκητά και τις οιμωγές της… Μια κρυάδα μ’ έναν αποτροπιασμό μας πάγωσε μικρούς και μεγάλους. Η φρίκη γιόμισε όλο το σπίτι μπροστά στο κατοπινό θέαμα της βιασμένης γυναίκας. Ένα ματωμένο κουρέλι σύρθηκε κοντά μας με σκισμένα τα ρούχα και ματωμένο όλο της το κορμί, με ασταμάτητους λυγμούς. Μάζεψε το αγόρι της και διπλώθηκε στα γόνατά της. Η γιαγιά πήγε κοντά της και με λίγο νερό της ξέπλυνε το πονεμένο της πρόσωπο.
Μα της δύστυχης δεν της έφτανε το δικό της μαρτύριο. Πάνω σ’ όλα αυτά, να κι ένας πολίτης Τούρκος. Θα ήταν έως είκοσι χρονών, ήταν από τους λίγους Τούρκους του χωριού. Χωρίς μιλιά γύρισε μια ματιά σε όλους κι ύστερα κοντοστάθηκε μπροστά στη γυναίκα που ολοφυρόταν. Έσκυψε και σήκωσε το αγόρι και κρατώντας το από το χέρι, τράβηξε κατά τη σκάλα. Η δύστυχη με το έντονο προαίσθημα του κακού για το αγόρι της, χίμηξε ν’ αρπάξει από τα χέρια του μισερού τουρκόπουλου το παιδί της. Κι ο νεαρός, πάντα στυγνός και αμίλητος, με μια κλωτσιά την ξάπλωσε στο πάτωμα κι ευθύς τραβώντας το παιδί, κατέβηκε. Λίγο πιο κάτω από το σπίτι του παππού ήταν κάτι χαλάσματα. Από το μισάνοιχτο παραθύρι έγειρε ο Μήτσος μας και είδε πως έσυρε το αγόρι μέσα σ’ εκείνα τα χαλάσματα… Δεν θα είχε περάσει μισή ώρα και το αγοράκι γύρισε κατατρομαγμένο και μέσα στα κλάματα. Εξουθενωμένο έπεσε στην αγκαλιά της βιασμένης μάνας του. Του σήκωσε τα ρουχαλάκια του κι ύστερα με λίγο νερό προσπάθησε να το συνεφέρει. Μια νεκρική σιγή σκέπασε όλο το σπίτι. Οι μεγάλοι αμίλητοι κι εμείς τα μικρά τρέμαμε ολοσούσουμα.
Και έλα τώρα να μας πεις ποιός είναι ο ρόλος σου κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ όταν το κάθε ΓΟΥΡΟΥΝΙ έχει το ελεύθερο να μπαίνει στο σπίτι μου, να σφάζει, να βιάζει, να ληστεύει και να φεύγει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τα όπλα και να γίνει μια νέα επανάσταση.
Πληρώνουμε ή δεν πληρώνουμε φόρους για να έχουμε προστασία;
Οι λαθρομετανάστες γιατί απολαμβάνουν αυτό το αγαθό;
Σε ποια κι άλλη χώρα η ηγεσία θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια να σταυρώνει μόνο τούς γηγενείς;
Χρυσοχοΐδη, παραιτήσου, είσαι πολύ λίγος γι αυτό το υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ κατανόηση προκαταβολικά για το χαμηλό επίπεδο του κειμένου. Αλλά με πνίγει η οργή.
Με αφορμή την διαθεσιμότητα του ΠΑΤΡΙΩΤΗ Λιμενικού, που του επέβαλλε αυτός ο καργιόλης ο υπουργίσκος θέλω να εκτονώσω ότι χειρότερο έχω.
Γιατί τόση βιασύνη ρε σκατόψυχε να τον τιμωρήσεις ; Αυτά λέει η Δημοκρατία μας;
Δεν υπάρχουν Δημοκρατικές διαδικασίες τιμωρίας του αν και εφόσον αποδειχθεί η όποια ευθύνη του ; Τι είπε ρε μισάνθρωπε ;; Είπε αυτά που τον έβαλες να λέει στην εκπαίδευση, αυτά για τα οποία ζει και αναπνέει. Όταν φωνάζει χρόνια τώρα, ότι θα κάνει παρέλαση μπροστά στην Αγία Σοφιά στον Πόλη, μοναχός του τα σκέφτηκε ; Και τότε δεν ενοχλεί τους Τούρκους ; Ποιος του ΄δωσε την άδεια να τα λέει ; Αυτός φταίει ;
Εσύ ρε μισάνθρωπε το πρώτο πράγμα που έκανες όταν μπήκες στην Κυβέρνηση ήταν να ελευθερώσεις 2.500-3.000 εγκληματίες από τον Κορυδαλλό επειδή δεν χώραγαν, και αντί να τους πετάξεις στη θάλασσα ή εν τέλει να τους στείλεις από κει που ήρθαν, τους άφησες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να σκορπούν τον θάνατο στους Έλληνες. Τι άλλα συμβόλαια με την Μαφία έχεις υπογράψει ;; Με πόσο αίμα θα πληρώσουμε την εξαγορά σου μισάνθρωπε ;; Γιατί μισάνθρωπος είσαι. Μόνο κάποιος που μισεί τους ανθρώπους θα φερόταν έτσι. Τι θα έκανες αν σου σκότωναν την μάνα και τον πατέρα ; Γι αυτό πέρασαν ρε κτήνος τα γερόντια μας από Κατοχή, εμφύλιο, πείνα, φτώχια, ξενιτιά, Χούντα ; Γι΄ αυτό έχτισαν με στερήσεις την Ελλάδα;; Για να ΄ρθουν τα υποκείμενα που προστατεύεις να τους βιάζουν και να τους σκοτώνουν ;;
Κι αν βίαζαν την κόρη σου ή τον γιο σου τι θα τους έλεγες μετά ;; Κάντε υπομονή παιδιά μου, θα τους συνηθίσετε κι αυτούς και τις μυρωδιές τους, έχουν βιασθεί κι άλλα παιδιά, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσετε ;;;
Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια ; Εμείς όχι, ούτε αυτό δεν έχουμε πια. Εκεί κατάντησες εσύ και η Πράσινη Συμμορία σου τον Περήφανο Ελληνικό Λαό. Περήφανος όχι από ρατσιστική διάθεση αλλά για το ότι κατάφερε να στήσει ένα Κράτος, να βάλει ένα κεραμίδι Δημοκρατίας πάνω από το κεφάλι του για να έχει προοπτική, να μεγαλώσει Οικογένειες. Φαντάζει πολυτέλεια το να κοιμόμαστε ήσυχοι, να περπατάμε ήσυχοι στους δρόμους, να ζούμε ήσυχοι στην χώρα μας.
Στην Γιορτή του Έθνους στο Σύνταγμα κατέβασες τα ΜΑΤ και κράτησες αποστάσεις ασφαλείας από τον Λαό. Επειδή ήξερες για την Οργή του, επειδή κατάλαβες ότι δεν θα χαριζόταν σε εσένα και τη Συμμορία σου. Όμως σε λίγο καιρό θα ΄ρθετε από μόνοι σας κοντά στον Λαό, θα ΄ρθετε να ζητήσετε την ψήφο του. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Θα ΄ρθετε ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και τότε θα πρέπει κι εσείς να συνηθίσετε τις ΜΥΡΩΔΙΕΣ μας.
Όλοι εσείς οι 160 που ψηφίσατε το λαθρονομοσχέδιο υποταγμένοι στο Κόμμα και όχι στην ΠΑΤΡΙΔΑ, όπως αυτός ο Λιμενικός, που τον μάθατε να αναπνέει με την Γαλανόλευκη, αυτός που βιάστηκες να τον τιμωρήσεις.
Ξεφτιλίσατε το ΠΑΣΟΚ, τους αγώνες των ανθρώπων που οραματίστηκαν μια κοινωνία Δικαίου, που οραματίστηκαν Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία. Φτύνετε στους τάφους των Ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Έχετε πιάσει πάτο όλοι σας και δεν είναι άξιον απορίας αυτό. Εκεί είναι η φυσική σας θέση μισάνθρωπα κτήνη. Μόνο οι Εβραίοι έχουν γραμμένο τέτοιο μίσος στα κιτάπια τους για τους Έλληνες -Γκόιμ.
Εντάξει Κοεν-τζόγλου;;
Μίλα τώρα με άνεση στα μικρόφωνα των λακέδων σου.
Σε λίγο θα έρθεις ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.


Από Φως