23/3/10

Ξαναχτύπησε η «τυφλή» Δικαιοσύνη

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Διαβάζουμε: «Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο δεν απάλλαξε των καθηκόντων του τον Νίκο Ζαγοριανό. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Τί είχαν… τι έχασαν» (βλ. «Veto», 28.2.2010, σελ. 31).
Τα εγκλήματα της Ζήμενς – και όχι μόνο – παραγράφηκαν, τα δις φαγώθηκαν και η Ελλάδα χρεοκόπησε και ξευτελίστηκε διεθνώς. Ο γνωστός πλέον ΚΥΡΙΟΣ Χριστοφοράκος «δραπέτευσε» με αστυνομική συνοδεία και τον εθνικό μας ύμνο, ως μέγας ευεργέτης του έθνους!!!
Και ο αρμόδιος ανακριτής παραμένει στη θέση του. Καιρός για προαγωγή του.
Που είσαι Τερτσέτη˙ που είσαι Ρακτιβάν˙ που είσαι Σαρτζετάκη. Όλα στο ναδρί. (Με την ευκαιρία σημειώνω ότι εδώ και πολλά χρόνια, εγγράφως και τηλεοπτικώς, εδήλωσα ότι «δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: Ο ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΤΙΒΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.
ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. (ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΦΤΑΝΕΙ).
ΤΕΛΟΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΙΒΑΣ, ΧΡΙΣΤΕΑΣ, ΓΚΙΚΑΣ, ΝΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ;(ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ).
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...