25/3/10

Μεθύστε με τ' αθάνατο κρασί του Εικοσιένα


"Αυτό το λόγο θα σας πω
δεν έχω άλλον κανένα
μεθύστε με τ' αθάνατο
κρασί του Εικοσιένα"

Κωστής Παλαμάς
28η Οκτωβρίου 1940

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο ζω θα πολεμώ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο

Μεγάλη μέρα η σημερινή και εύχομαι η Ελλάδα μας γρήγορα να ελευθερωθεί από τους βάρβαρους εισβολείς ντόπιους και ξένους.
Προσπαθούσα να τηλεφωνήσω στην χθεσινοβραδινή εκπομπή σου αλλά στάθηκε αδύνατο. Εξοργίστηκα και ήθελα να μιλήσω με τον καλεσμένο σου που έδειχνε επιεικώς βλαξ με αυτά που έλεγε αλλά και το χαζό και δήθεν απορημένο ύφος του. Ρώτησα και έμαθα ότι είναι συνταξιούχος πρώην αξιωματικός του Στρατού και τώρα το παίζει και λίγο "δημοσιογράφος".
Λόγω της πρώην ιδιότητάς του τον δικαιολόγησα κάπως.
Αλήθεια κ. Μυλωνάκη (πιθανολογώ εκ Κρήτης) έχει πάρει την εξουσία ο Παπανδρέου με νόμιμο ή νομιμοφανή τρόπο; Ότι παίχτηκε και εξακολουθεί και παίζεται αν παιζόταν σε άλλη χώρα θα τον είχαν κλείσει κιόλας φυλακή. Επιμένουμε να μάθουμε τι συζήτησε ο Παπανδρέου στην συνάντηση του στο Πεντελικό με τον εκπρόσωπο της Goldman Sachs.

Πες μας ποιος άλλος πολιτικός αρχηγός εξαπάτησε προεκλογικά τον ελληνικό λαό τάζοντας παροχές που όχι μόνο δεν μπορούσε να δώσει αλλά θα του έπαιρνε πίσω ότι με χρόνια και αγώνες είχε κατακτήσει;

Σε ποια δημόσια ομιλία του είπε ο Παπανδρέου ότι θα ψηφίσει νόμο για αθρόες πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών;

Μου ήρθε να βάλω τα γέλια αλλά και να σε καρπαζώσω όταν άκουσα να λες ότι πρέπει να την στηρίξουμε την κυβέρνηση γιατί άμα πέσει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Αυτή την ανοησία την λέει ο βρωμοπόδαρος ο κωλοτούμπας για να δικαιολογήσει την αισχρή συμπεριφορά του.
Σημ. κάποιος ακροατής τον υπερασπίστηκε ρωτώντας τι έχει κάνει ο Σπύρος για την πατρίδα. Ήθελα νάξερα τι έχει κάνει ο κωλοτούμπας εκτός από κούφια λόγια ενώ κάποτε έκοβε τις φλέβες του για τον πρώην βασιλιά, και τώρα ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις με τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, τον Τζέφρυ και τους λοιπούς της συμμορίας.

Ρε διπλή Ανάσταση θα κάνουμε αν πέσει. Τότε είναι που θα σπεύσουν οι δανειστές να μας δανείζουν με μηδενικό επιτόκιο γιατί θα ελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις και οι προοπτικές θα είναι άριστες, ενώ ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί για να καρατομήσει τον δυναμισμό και την ευφυΐα του Έλληνα ώστε να είναι ο δανεισμός ακριβός. Ο Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Γνώριζε τα πάντα πριν από τις εκλογές και αν δεν τα γνώριζε αυτό τον κάνει ακόμα πιο ένοχο και ακατάλληλο για την θέση που κατέχει.
Αν είχε πει την αλήθεια τότε πράγματι θα τον σταματούσε στον δρόμο και ο φτωχός για να του δώσει το υστέρημά του.

Έσπευσε, λες και αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα, να ψηφίσει τον νόμο για τους λαθρομετανάστες κάνοντας την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, μαχαιρώνοντας πισώπλατα όλους εμάς, κι εσύ μας λες ότι πρέπει να τον στηρίξουμε να μην πέσει. Διέπραξε όπως λέει ο Σπύρος εσχάτη προδοσία. Το έγκλημα του είναι διαρκές και θα λογοδοτήσει όταν αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότης.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα κ. Μυλωνάκη και λυπάμαι που δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το οικονομικό θα το λύσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να πεινάσουμε για χρόνια. Το άλλο όμως πως θα το λύσουμε; Eλληνικό αίμα πρέπει να χυθεί και πάλι.


Ίσως να έχεις καλές προθέσεις κ. Μυλωνάκη αλλά δεν αρκούν οι προθέσεις πρέπει να υπάρχουν και τα προσόντα για να μπορέσεις να σταθείς επάξια στις επάλξεις του αγώνα που διεξάγει αυτή την στιγμή ο Ελληνισμός ενάντια στον βάναυσο κατακτητή που πολλές μα πολλές φορές προσπάθησε και στο παρελθόν να ασελγήσει πάνω στο κορμί της Ελλάδας.
Στερείσαι βασικών προσόντων, μόνο κάποιος λαϊκισμός σου περισσεύει. Σου συνιστώ αφού δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου να περιοριστείς στον καφενέ όπως κάνουν όλοι οι συνταξιούχοι συνάδελφοί σου.

Σπύρο
ΟΛΟΙ στ’ άρματα ΟΛΟΙ στον Αγώνα.
Ζήτω η Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερά Προσωπικά Συμπεράσματα από τη σημερινή παρέλαση:

1. Η Σημαία ΜΑΣ κατήντησε προϊόν λαθρεμπορίου της Μαφίας ! Πάνω από 30 Πακιστάνια και λοιποί εισβολείς πούλαγαν με προκλητικό κιόλας τρόπο (πλησιάζοντας τα μικρά παιδάκια και βάζοντας σχεδόν μες στα μούτρα τους τα σημαιάκια) τη Σημαία ΜΑΣ ! Έτσι κατήντησαν το Εθνικόμας Σύμβολο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Σημίτης, Καραμανλής και Παπανδρέου!

2. Οι κωλοέλληνες μπαμπάδες των πιτσιρίκων πλήρωναν τους εισβολείς για τη Σημαία, αντί να την αγοράσουν από κάποιο περίπτερο (όποιο είχε γιατί τουλάχιστον στον Πειραιά παρατήρησα πως τα περίπτερα δεν πουλούσαν πλέον σημαιάκια χθες). Ε΄τσι οι κωλοέλληνες συνεισέφεραν στη Μαφία-χωρηγό της ξεφτυλισμένης κυβέρνησης και φυσικά εδραίωναν με άλλο ένα λιθαράκι την κατοχή και νομιμοποιούσαν τους Λαθροέλληνες!

3. Τουλάχιστον στο σημείο που παραβρέθηκα εγώ, οι μισοί ήταν ξένοι ! Ινδοί που χάζευαν, Ρώσοι που χάζευαν, φοιτητές αλλοδαποί κλπ.

4. Μια κυρία περίμενε να δει τα ελικόπτερα ! Ενώ άλλοι δυο αναρωτιόντουσαν που είναι τα άρματα; Από τόσο χαμένους στην κοσμάρα τους πολίτες, τι μπορεί να περιμένει κανείς;

5. Ψηθιριστά ακουγόταν η μπάντα, εκτός και ήσουν ακριβώς στην Πλατεία Συντάγματος. Ίσως λόγω οικονομίας δε βάλανε κάνα μεγάφωνο παραπάνω! Ο εθνικός ύμνος έπαιξε μια φορά και ευτυχώς ο κόσμος τον έψαλλε.

Τελικό συμπέρασμα: Απογοήτευση. Πολύ φοβάμαι πως ελπίς δεν υπάρχει. Ο αγώνας μέσα στο διαδύκτιο είναι σημαντικότατος και πρέπει να γιγαντωθεί. Αν δεν πλαισιωθεί όμως από πολίτική δράση (όχι τύπου κομματιδίου του 0.5%), αλλά μαζική, φοβούμαι πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ! Και δυστυχώς για μια τέτοια δράση χρειζονται πολλά χρήματα. Αβέρωφ, Ζάππας, Παππάς, Μαυρογένους, Καμβίσσηδες όμως δεν υπάρχουν πλέον !!!

Ζήτω το Έθνος !
Για όσους ακόμη πιστεύουμε σε αυτό ! Τουλάχιστον εμείς οι λίγοι ας αγωνιστούμε μέχρι ενός ! Απλά για την ηρεμία της ψυχής μας !

Λεωνίδας

Ανώνυμος είπε...

Από το Ιάσιο στον Κάπο ντ’ Ιστρια

Εθνική εορτή, επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 σήμερα, της ημέρας που εορτάζεται ως ημέρας ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους, χωρίς βεβαίως να είναι αυτή η ημέρα της ανεξαρτησίας. Το γιατί επελέγη η 25η Μαρτίου 1821 ως ημέρα παλιγγενεσίας του έθνους οφείλεται πιθανώς στο μετέπειτα μύθο που εφευρέθηκε για την Αγία Λαύρα και τη σύμπτωση της ημέρας με τη γιορτή του Ευαγγελισμού.

Σήμερα πια θεωρείται σίγουρο πως η σκηνή στην Αγία Λαύρα με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να ευλογεί τους ήρωες της επανάστασης υπάρχει μόνο στους πίνακες του Γύζη και του Βρυζάκη, αλλά και στα σχολικά μας βιβλία. Τουλάχιστον με παρόντα τον Παλαιών Πατρών, που ούτε στα απομνημονεύματά του αναφέρει ότι ευλόγησε την επανάσταση

Μια επανάσταση που είχε ξεκινήσει πολύ πριν με ενέργειες και πράξεις που οδήγησαν σε αυτήν, όπως η ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας. Η σημαία της επανάστασης σηκώθηκε στο Ιάσιο της ρουμανικής Μολδαβίας στις 24 Φεβρουαρίου 1821 από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και επεκτάθηκε στην Πελοπόννησο και τη Ρούμελη, όπου ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι υπόλοιποι στρατηγοί έγιναν ήρωες.

Καθοριστική στον αγώνα της Ελλάδας για τη σύσταση του ανεξαρτήτου κράτους, η απαρχή του οποίου θεωρείται η Δ’ Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας την 1η Μαΐου 1827, ήταν η στάση των μεγάλων δυνάμεων της εποχής, Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας. Η καθεμία για δικούς της λόγους συνέβαλε στην απόσχιση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία του ελληνικού κράτους που πιστοποιήθηκε με το πρωτόκολλο του Λονδίνου στις 3 Φεβρουαρίου 1830.

Σημαντική και η συμβολή του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, υπουργού Εξωτερικών και πρέσβη της τσαρικής Ρωσίας, πρωθυπουργού της Ιονίου Πολιτείας, του ανεξαρτήτου κράτους των Ιονίων Νήσων (1800-1807). Ο Καποδίστριας γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά ήταν εξ αίματος Ιταλός. Η οικογένειά του που έφερε το όνομα Βιτόρι μετακόμισε στην Κέρκυρα το 1373 από το Κάπο ντ’ Ιστρια της Δαλματίας και άλλαξε το όνομά της σε Καποδίστρια (Κάπο ντ' Ιστρια) και εξελληνίζοντας τον τόπο καταγωγής της. Ο Καποδίστριας ήταν βέβαια πιο Ελληνας από τους Ελληνες και είχε εξαιρετικές διοικητικές ικανότητες, αλλά δολοφονήθηκε από Ελληνες στην τότε πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο, στις 9 Οκτωβρίου 1931.

sotiristr@pegasus.gr

http://sottriant.blogspot.com

Σωτήρης Τριανταφύλλου
Goalnews
25/3/2010

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17141&subid=2&pubid=7514526

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!!!


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε...

----------ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ---------------------

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι εταιρείες των «αφορολόγητων» «περιούσιων», έκαναν τεράστιες επενδύσεις στον τομέα των βιολογικώς μεταλλαγμένων (=υβρίδια από το αρχαιοελληνικό ΥΒΡΙΣ = ΒΑΡΕΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ).

Και έτσι κατασκεύασαν τα ΥΒΡΙΔΙΑ, που όπως αποδείχθηκε ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΩΣ. Έχει αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνα για σειρές παθήσεων, και από προσωπική έρευνα του συντάσσοντος το παρόν, είναι απολύτως υπεύθυνες για τις αλεργίες.

Εάν τυχών έχουμε και κανά θερμό επεισόδιο με τους ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΟΥΣ, οι οποίοι ελέγχονται όπως απέδειξε η ιστορία από τους DOLME, δεν θα έχουμε εφεδρείες να επιβιώσουμε. Διότι τα υβρίδια μόνο την πρώτη φορά θα δώσουν σοδειά, για την επόμενη πρέπει να τα ξαναγοράσουμε από τους «εκκλεκτούς». ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.

Και επειδή έχω μια περίεργη διαίσθηση για το άμμεσο μέλλον προτείνω να αγοράσουν κανά κτηματάκι (έως 5 στρ.) όπου μπορούν από εύφορη γή, (αυτοί που έχουν ήδη είναι οι τυχεροί), ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΑΥΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΟΛΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΕΩΝ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
ο φιλοξενούμενος φιλέλληνας Αλβανός της Αυγής γράφει καθημερινά στο ιστολόγιό σας με διάφορες μάσκες. Σήμερα είναι ανώνυμος αφού οι σχολιαστές σας αποκαλύψανε τα πολλά του προσωνύμια ως Θανασάκης, ως Δημητράκης, ε σήμερα έγινε από πάνω ανώνυμος και από κάτω Λεωνίδας.

Σας παραθέτω το σχόλιό του ή μάλλον μόνο το τελευταίο μέρος του σχολίου του. Είναι ο ανώνυμος με τα στοιχεία "Πεμ Μαρ 25, 12:40:00 μμ".

Δείτε με τι τραμπουκικό και κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της απογοήτευσης στους αναγνώστες σας, πάντα ως Έλλην γιατί αυτό είναι η ψύχωσή του. Παρακαλώ δώστε προσοχή σε όλοκληρο το σχόλιο του που κινείται στο ίδιο μήκος κύμματος.

"Ζήτω το Έθνος !
Για όσους ακόμη πιστεύουμε σε αυτό ! Τουλάχιστον εμείς οι λίγοι ας αγωνιστούμε μέχρι ενός ! Απλά για την ηρεμία της ψυχής μας !

Λεωνίδας

Πεμ Μαρ 25, 12:40:00 μμ

Τουρκαλβανέ αυτόκλητε δημοσιογράφε,
ότι και να κάνεις τα μηνύματά του δεν τα περνάς. ΄
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΚΕδες το ίδιο.
Επειδή ήμουν κι εγώ με τα παιδιά μου στο Σύνταγμα και ψωνίσαμε σημαίες από ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΣΟΥ ΈΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ. ΄
Είδαμε και οικογένειες ΚΚΕδων που ήρθαν για την πατρίδα, όπως μας είπαν.
ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
Γράφε όσο θέλεις, μόνος σου ξεφτιλίζεσαι. Τα σχόλιά σου τα βλέπουν και οπαδοί του Σύριζα για να ανοίγουν τα μάτια τους αν και όσοι σέβονται τον εαυτό τους μετά από το λαθρονομοσχέδιο, δεν θέλουν να ακούνε Σύριζα.
Τη δύναμή σας την είδαμε και πρόσφατα σε κάποια συγκέντρωση στην Αθήνα που είσασταν μόλις 18-20 άτομα. Ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη.

Υ.Γ. Το όνομα του Λεωνίδα καλύτερα να μην το πιάνεις στο στόμα σου, είναι αρχαιοελληνικό, ανήκει σε έναν ήρωα πρόγονό μας και το βρωμίζεις.
Γράφε με το όνομα που σου δώσανε στην Αλβανία, όχι με το χριστιανικό που έδωσες στον εαυτό σου όταν ήρθες για να ρίχνεις στάχτη στα μάτια, αλλά αυτό που σε φωνάζανε στο Τεπελένι.
Τι ήταν; Αχμέτ; Αλί;

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε" του σχολίου 10:40:00 μμ,

ένα θα σου πω μόνο:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !

Ούτε Αλβανός είμαι ούτε ότι άλλο φαντασιώνεται το άρρωστο μυαλό σου. Και πονάω πολύ περισσότερο από εσένα για τα χάλια της πατρίδος μου. Και μακάρι όπως λες να είμαστε πραγματικά πολλοί και να φανεί σύντομα εμπράκτως αυτό (γιατί ξέρεις ο Ραγκούσης τις ιθαγένειες θα τις δώσει μέχρι το Σεπτέμβρη σωριδών)!

Μακάρι εκεί που ήσουν εσύ να είχε πράγματι παλμό και ΜΠΡΑΒΟ σου που ψώνισες από Έλληνες. Έξω από το μετρό όμως δεν μπορεί να μην είδες τα Πακιστάνια; Τα είδες ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Κι εγώ δεν αμφισβήτησα κανένα πατριωτισμό κανενός. Μίλησα για τους πολίτες που δε συνειδητοποιούν τι κάνουν με τις ενέργειές τους χωρίς κομματισμό. Προτιμώ να είμαι προσγειωμένος και να ανατήλει κάτι καλό παρά να πετάω στα σύννεφα και να μη γίνει τίποτα. Ό,τι έγραψα ήταν κατάθεση ψυχής. Γι'αυτό πιστεύω κι ο κ.Σπύρος δημοσίευσε το σχόλιο.

Αν εσύ έχεις μανία καταδιώξεως από Αλβανούς λυπάμαι.

Λεωνίδας

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...