31/3/10

H Αθήνα κακοποιείται, βιάζεται και παραβιάζεται συνεχώς με την ΠΡΟΤΡΟΠΗ του Κράτους και του παρακράτους των Εξαρχείων και της Κουμουνδούρου.

To κέντρο της Αθήνας, κατακλύζεται, πολιορκείται και καταλαμβάνεται επί δεκαετίες από έναν ιδιότυπο όσο και ετερόκλητο στρατό περιθωριακών μεοψηφιών που στην παρούσα φάση απαρτίζεται από εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών, εκδιδόμενες-νους, λαθρέμπορους πραματευτάδες, ληστές, επαίτες και «αντιεξουσιαστές».
Στο κέντρο συμποσούνταν ανέκαθεν οι «αντί»…προυπήρξαν οι κατεδαφιστές οικοδόμοι των σίξτις και οι επαρχιώτες της Oμόνοιας των σέβεντις...
Οι Αλβανοί μετά το βαλκανικό «άνοιγμα», κυρίως χασισέμποροι, και εσχάτως οι αφροασιάτες μεταξύ των οποίων συναγελάζονται οι μουτζαχεντιν επαναστάτες και οι πόρνες με τα αναρχοπρεζόνια.
Τις προάλες παρατηρούσα στην 3ης Σεπτεμβρίου έναν τεράστιο νέγρο να «προσ-πασπα-τεύει» μία «λευκή» εκδιδόμενη κοπέλλα προφανώς από το πρωην «σιδηρούν παραπέτασμα» προερχόμενη.
Πολλοί τους αναβαθμίζουν τους τελευταίους εθισμένους χρήστες σε «οργισμένα νιάτα» που επαναστατούν απέναντι στο «σάπιο σύστημα».
Η ουσιά είναι ότι τα μαγαζιά του κέντρου κλείνουν ένα-ένα, τα άθλια σπρέυ-συνθήματα καλύπτουν ακόμα και την Ακαδημία Αθηνών, ο Φούντας και η ταπεινή «φούντα» πάει σύννεφο, η χρήση σκληρών ναρκωτικών γίνεται μπροστά στα μάτια μας- και της Αστυνομίας, οι ξυλοδαρμοί, οι βιασμοί και οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο, οι λαθρέμποροι μαύροι λαθρομετανάστες και οι κλεπταποδόχοι «πωλούν» τα είδη τους ελεύθερα και γενικά η Αθήνα κακοποιείται, βιάζεται και παραβιάζεται συνεχώς με την ανοχή αν όχι ΠΡΟΤΡΟΠΗ του κράτους και του παρακράτους των Εξαρχείων και της Κουμουνδούρου.

Ανωνυμος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΤΩΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Π.Χ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ???
ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ Κ.Λ.Π???
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ HOMEWORK ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑΧΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...