24/3/10

Έχουν βάλει την Τουρκική γλώσσα στο Γυμνάσιο από το 2007 (αρ.ΦΕΚ 867/2006) με υπογραφή Καλού, για την πολύ-πολιτισμική και πολύ-γλωσσική Ευρώπη



Αυτό μόλις τώρα έπεσε στην υπόληψή μου! Μπράβο μας!
Δεν ξαναγυρνάμε στην τουρκοκρατία να τελειώνουμε.
Την έχουν που την έχουν καταστρέψει αυτή τη χώρα εντελώς, τώρα θα την κάνουμε και τουρκία!!!
Και φυσικά πέρασε στα ψιλά γράμματα και δεν άκουσα κανένα κόμμα να διαμαρτυρηθεί, ούτε καν το ΛΑΟΣ.
Τελικά μας ... δουλεύουν κανονικά και νομίζω ότι μόνο μια επανάσταση θα μας σώσει. Αλλά αυτή τη φορά, ας ξυπνήσουμε πριν περάσουν 400 χρόνια. http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S6iVmkpimyI/AAAAAAACOf0/OoPID8WT2Yk/s1600-h/EF1.png


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάνε καλά ρε τα άτομα;

Τί άλλο πρέπει να γίνει για να θεωρηθούν προδότες οι πολιτικοί; Με τα μισά απ'όσα έχουν κάνει επρεπε να είχαν πάει στην κρεμάλα.

Αυτό με τα τουρκικά είναι υποχρεωτικό; Μιλάμε για μεγάλους εθνοπροδότες όχι αστεία.

Ανώνυμος είπε...

gia aytous den uparxei oi enoia tou ethnous eimaste agelades gia ekmetaleusei...

mono

o tropos pou blepei h elit ton lao einai diaforetikos

apla h ellhnikh elit kanei kaluteres mpiznes mesa sth nea othomanikh aytokratoria para sto mikro ellhniko krato

kai gia ayto mas ksepoulane

dimitrakis είπε...

Ο σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδας στις προσταγές της Νέας Τάξης

Λίγο μετά την λειτουργία εσπερινού την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ αρκετός κόσμος παρακολουθούσε τον σταθμό της εκκλησίας της Ελλάδας λόγω των ημερών αλλά και λόγω ενός εκλεκτού γέροντα που μίλησε μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, βιαστικά και χωρίς κανένα διάλειμμα για να μην προλάβει κανείς να κλείσει το ράδιο ξεκίνησε μία εκπομπή με φιλοξενούμενο τον Μάριο Λιάγκη. Ο κύριος αυτός αυτοαποκαλείται θεολόγος αλλά ο καλύτερος προσδιορισμός που του πρέπει είναι πανθρησκειολόγος.

Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής έκανε διάλεξη για την πολυπολιτισμικότητα που αποτελεί πλέον "κοινωνική συνθήκη" καθώς και την διαπολιστισμικότητα που είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε δίχως να έχουμε ερωτηθεί.

Αγνοώντας εντελώς το πνεύμα των ημερών με στόμφο επαναλάμβανε πως όλοι οι Έλληνες θεωρούμε ότι είμαστε ανώτεροι - πως το συμπέρανε αυτό ουδείς γνωρίζει- και είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο να σεβόμαστε τις άλλες θρησκείες των εποίκων της χώρας μας αλλά και να διδασκόμαστε από αυτές. Παράδειγμα, στο σχολείο, τομέας στον οποίο επέμεινε εφόσον αποτελεί φυτώριο διαμόρφωσης συνειδήσεων, όταν λιποθυμούν παιδιά επειδή νηστεύουν για το ραμαζάνι πρέπει να μην προσπαθούν οι δάσκαλοι να τους δώσουν νερό ή να τα συνεφέρουν αλλά να...σεβαστούν την θρησκεία τους και να τα αφήσουν στη μοίρα τους. Είναι γνωστό ότι από την ανατολή έως τη δύση δεν επιτρέπεται οι μουσουλμάνοι να τρώνε τίποτα ούτε ακόμη και να πιουν νερό κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού. Με ποιο δικαίωμα οι δάσκαλοι τα καλούν να...αμαρτάνουν; Μήπως αυτά τα παιδιά που πέφτουν λιπόθυμα θα πρέπει να διδάξουν στα άχρηστα δικά μας που δεν ξέρουν τι πάει να πει νηστεία ότι η ζωή μας δεν είναι πολύτιμη αν δεν υπακούσουμε στις εντολές του αλλάχ;

Επιμένοντας στο θέμα του σχολείου, διευκρίνισε ότι το μάθημα των Θρησκευτικών είναι απαρχαιωμένο και πρέπει να αποκαλείται πανθρησκευτικά. Δεν έχουμε δικαίωμα να διδασκόμαστε το Λόγο του Θεού από τη στιγμή που στη τάξη υπάρχει έστω και ένας μουσουλμάνος. Είναι σαν να προσπαθούμε να τον υποχρεώσουμε να ακούσει τόνισε χωρίς να αναφέρει το δικαίωμά του στην απαλλαγή από το μάθημα. Συμπλήρωσε πως καθώς οι μουσουλμανοπαίδες αυξάνονται και πληθαίνουν μέσα στα σχολεία είναι απαράδεκτο να διδάσκεται ο χριστιανισμός αλλά το μάθημα πρέπει να είναι περισσότερο...πρακτικό κι εμπειρικό. Να μιλάει το κάθε παιδί για τις εμπειρίες του και το τι γνωρίζει από τη δική του κουλτούρα. Απορία μας... η έννοια του σχολείου ποια θα είναι τότε;

Επεκτάθηκε και στο θέμα του θεάτρου που πρέπει να διδάσκεται στα παιδιά από μικρή ηλικία αλλά όχι τίποτα αρχαία δράματα και ελληνικές ρίζες θεάτρου. Είναι απαραίτητο τα παιδιά να μπαίνουν στην νοοτροπία της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και να παίζουν σκετσάκια στα οποία δεν θα προσδιορίζεται η ταυτότητα του περιεχομένου του έργου. Θα πηγαίνει παντού και με όλα.

Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν είχε παρά να συμφωνεί με τον εκπρόσωπο της νεοταξικής κουλτούρας Μάριο Λιάγκη και να τον επιβραβεύει σε κάθε τσιτάτη έκφραση που χρησιμοποιούσε για να τονίσει το μέγεθος της απείρου κάλλους άεθνης και άθρησκης κουλτούρας που τον διακατείχε.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα από το επίσημο ραδιόφωνο της εκκλησίας της Ελλάδας του Ιερώνυμου, ο οποίος εκλέχτηκε ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Για να αποχριστιανοποιήσει και να εκμαυλίσει συνειδήσεις.

Υ.Γ. Ο σταθμός εκπέμπει πανελλαδικά σε διάφορες συχνότητες.

truth.freeforums.org

Ανώνυμος είπε...

Αλβανέ του σχολίου: Τετ Μαρ 24, 09:02:00 μμ

Αντιγράφω και επιστυνάπτω το σχόλιό σου:
" Ο/Η Ανώνυμος είπε...
gia aytous den uparxei oi enoia tou ethnous eimaste agelades gia ekmetaleusei...

mono

o tropos pou blepei h elit ton lao einai diaforetikos

apla h ellhnikh elit kanei kaluteres mpiznes mesa sth nea othomanikh aytokratoria para sto mikro ellhniko krato

kai gia ayto mas ksepoulane

παράτα τα γκρικλις γιατί κι αυτά τα σκοτώνεις, όπως σκοτώνεις τα κανονικά ελληνικά. Δεν μπορείς να κρυφτείς, όπως και να γράφεις ή με ελληνικά ή με γκρικλις γίνεσαι αντιληπτός.
Παράτα την αλβανική σύνταξη και το κλασικό λάθος όλων των Αλβανιάρηδων που παριστάνουν τους Έλληνες πχ. sto mikro ellhniko krato αντί του κράτους."¨η ton lao" αντί λαών.
Το νόημα των γραφομένων σου είναι ανεπαρκές, τα ίδια και χειρότερα λάθη έκανες και στον Αθηναίο , όπως όταν έγραφες να δώσουμε τα νησιά στου Τούρκους, θυμάσαι Αλβανέ;
Το ίδιο κάνεις και στα άλλα blogs. Επειδή θα διαγραφούν τα υβριστικά σου σχόλια που αυτά έχεις διάθεση να γράψεις, προτιμάς να μαλακά για να προπαγανδίζεις.

Άκου για άλλη μια φορά Αλβανιάρη, αν προτιμάς μπορούε να σε αποκαλέσουμε Θανασάκη ή διαφορετικά Basilis Fatsis alvanos ypikoos, ή μήπως προτιμάς G.R.? Για να τελειώνουμε μαζί σου:

Καμία οθωμανική αυτοκρατορία δεν υπάρχει.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.
Η Ελλάδα είναι απλώς η χώρα υποδοχής σου.
Γράψε μας για τις απάνθρωπες συνθήκες που υπάρχουν στην Αλβανία αυτή είναι η πατρίδα σου κι αν δεν σου γουστάρει, πρόβλημά σου.

Παράτα την Ελλάδα, είναι ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝ ΣΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

jajavax είπε...

Ηρεμία. Ας ενημερώσει κάποιος τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου ότι αυτό το είχα μάθει από την ιστοσελίδα του ΛΑ.Ο.Σ και έχω ανεβασμένο άρθρο στην ιστοσελίδα μας, από Αύγουστο 2006.

http://www.aparadektoi.gr/component/option,com_smf/Itemid,372/topic,3185.0/

Ο Καρατζαφέρης είχε ενδιαφερθεί.

Το ζήτημα είναι τώρα τί κάνει και γιατί δεν κάνει επίμονο αγώνα επαφών με τη ΝΔ για να συγκεντρώσουν 2.000.000 υπογραφές.

Επειδή είναι ακροδεξιός στην καρδιά και στην ψυχή.
Επειδή θέλει να κόψει μισθούς για να βγάλουμε κι άλλες πιστωτικές κάρτες.

Επειδή έχει περισσότερη σημασία η ASPIS bank και οι πιστωτικές κάρτες που θα δώσουν στους ελληνοποιημένους, για να μην χάσουν καμιά τράπεζα από τα χέρια τους και τις επιταγές της.

Απαλευθερώστε το Πόθεν Έσχες στην οικοδομή φωνάζει, για να βάλει τους λαθρομετανάστες από την πίσθω πόρτα, ως εργάτες.
Αφού έχουμε πτώση αγορών κατοικίας, καθώς και και επιπρόσθετα οικήματα 150 εκατ. ευρώ της Aspis που θα δημοπρατηθούν από πάνω, τί μας τσαμπουνά το μπρελόκ της Αγιάς Σοφιάς που έχει στο κεφάλι του ;

Κάποια ελληνική τράπεζα πτωχεύει μάλλον και μας πουλάει πατριωτιλίκια για επιθέσεις των Γερμανών, οι οποίοι κοιτάνε να εξασφαλιστούν απέναντι σε αμετανόητους.

Αυτός θα ανταλλάξει την τούρκικη γλώσσα με πούλμαν για την Αγιά Σοφιά...