26/3/10

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Η φωτιά έχει ανάψει,
Κι όπου νάναι θα σας κάψει...
(Δημοτικό τραγούδι)

Σήμερα ήταν χιλιάδες. Αύριο θάναι δεκάδες χιλιάδες, μεθαύριο εκατοντάδες χιλιάδες και γρήγορα θα γίνουν ένα τεράστιο τσουνάμι ΟΡΓΗΣ, που θα κατακλύσει τους δρόμους σπέρνοντας το μήνυμα της Νέας Αντίστασης στην καινούργια τριπλή κατοχή: της Νέας Τάξης, του Ευρω-Διευθυντηρίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η σημερινή αυθόρμητη κοσμοσυρροή στην παρέλαση σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει τόσα χρόνια στην πατρίδα μας.
Όλο και περισσότεροι παύουν να ακούν απαθείς τα παπαγαλάκια και τους "εμπειρογνώμονες" της υποταγής και τις στρατιές των υπαλλήλων αυτών που ρήμαξαν την χώρα.
Όλο και περισσότεροι γίνονται αυτοί που διαλέγουν να αποδράσουν από την αποχαυνωτική ομηρία των καθεστωτικών ΜΜΕ και την εθνομηδενιστική προπαγάνδα.
Οι χιλιάδες των πολιτών που γέμισαν ασφυκτικά τα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος και της Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια, χειροκροτώντας και φωνάζοντας "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ήταν εκεί για να πουν:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

Την ώρα που οι εθνομηδενιστές προσπαθούν να καταργήσουν την εθνική μας μνήμη, τα τουρκικά πλοία παρελαύνουν ανενόχλητα μέχρι το Σούνιο, ο Νταβούτογλου επισκέπτεται επιδεικτικά τα Σκόπια ανήμερα της 25ης Μαρτίου, και οι "εταίροι" μάς παραπέμπουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να μας αποτελειώσουν,
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.


Η χώρα βρέθηκε ξανά σε ανάλογο ξεπεσμό και τότε, μετά την ήττα του 1897 και την αδιαφορία της διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας, ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς έγραψε τον «Προφητικό», τον όγδοο από τους δώδεκα λόγους του. Η τελευταία στροφή του είναι η ελπίδα για την Ανάσταση, αυτήν που αργότερα ήρθε, αυτήν που περιμένουμε και σήμερα:

«και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί

να κατρακυλήσεις πιο βαθιά

στου Κακού τη σκάλα,-

για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί

θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!

Τα φτερά,

τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!».

Η Ελλάδα σαν έθνος-κράτος δεν κινδυνεύει αν «μεθύσουμε ξανά με τ’ αθάνατο κρασί του ‘21». Ο Ελληνισμός ποτέ δεν θα χαθεί… Γιατί είναι μια φυλή «συνότζιαιρη (συνόκαιρη, σύγχρονη) του κόσμου» και «κανένας εν εβρέθηκε για να την ιξιλείψει (εξαλείψει)»!

[Κείμενο-Φωτογραφίες: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης/Hellenic Nexus]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες, σηκωθείτε από τον καναπέ και πλαισιώστε τις πατριωτικές οργανώσεις, αγωνιστείτε μαζί μας για το μέλλον των παιδιών μας και μεις έχουμε οικογένειες και μεις δουλεύουμε και μεις είμαστε κουρασμένοι και μεις έχουμε παιδιά να μεγαλώσουμε και μεις έχουμε υποχρεώσεις και να πληρώσουμε λογαριασμούς όμως αγωνιζόμαστε για την πατρίδα, μην περιμένετε να έρθει το κακό να χτυπήσει την πόρτα σας γιατί να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει, μην περιμένετε να βρείτε την τέλεια οργάνωση και τον τέλειο ηγέτη που θα συμφωνείτε σε όλα μαζί του, δεν υπάρχει, σε αυτό που συμφωνούμε όλοι είναι στην αγάπη μας για την πατρίδα αυτό μας ενώνει και αυτό θα μας ενώνει, μέσα από τις αντιθέσεις γινόμαστε καλύτεροι γιατί μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, φτιάξτε δικές σας οργανώσεις, αυτό που φοβούνται είναι να μην ενωθούμε, να μην γίνουμε μία γροθιά, αυτή την προοπτική την τρέμουν ελάτε λοιπόν να τους κάνουμε να φοβούνται τον ίσκιο τους, ελάτε να τους κατακρημνήσουμε, να τους κρεμάσουμε, μερικές χιλιάδες αλήτες λωποδύτες είναι, ελάτε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κύριε Χατζάρα.
Χιλιάδες κόσμου με παλμό και εθνική υπερηφάνεια.
Η Διαμαντοπούλου και η Δραγώνα που ήθελαν αφελληνισμό εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα και η συμμορία των αλητάμπουρων Αλβανών πρακτόρων που έχει στόχο την εθνική μας κυριαρχία και την αποδόμηση του ελληνικού έθνους θα έχει σκάσει από το κακό της τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ικανοποιημένος δήλωσε ο ηλίθιος και τα εδώ παπαγαλάκια των ΜΜΕ από την λύση που μας επέβαλε η Γερμανία. Το ΔΝΤ και αυτοί που βρίσκονται πίσω απ' αυτό, θα ζητήσει κι άλλα μέτρα και δεν πρόκειται να φύγει ούτε σε 50 χρόνια. Θα ζητάει να νομοθετούμε όπως βολεύει τους παγκοσμιοποιητές ενώ η Γερμανία θα εξυφαίνει τα τρελά ιμπεριαλιστικά της σχέδια. Η αγορά εργασίας θα γνωρίσει μέρες μεσαίωνα. Γι' αυτό φέρανε εδώ τους κάφρους λαθρομετανάστες για να τους δίνουν δουλειά με πολύ χαμηλά μεροκάματα ενώ ο ελληνικός πληθυσμός θα παραμεριστεί σταδιακά, θα πεινάσει και θα εξαθλιωθεί χάνοντας κάθε δύναμη αντίστασης. Αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ χαθήκαμε. Όποιος δεν τα βλέπει αυτά που γίνανε και αυτά που έρχονται είναι βαθιά νυχτωμένος και άξιος της τύχης του.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...