22/3/10

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Θα περίμεναν όλοι εκ μέρους των ελληνικών αστυνομικών οργάνων να υπάρχει μία ας το πούμε "ανοχή" ή κατανόηση σε ότι αφορά περιστατικά διαμαρτυρίας ή γενικότερα αντίδρασης εκ μέρους πατριωτικών οργανώσεων ή πολιτών ενάντια στην αυθαιρεσία του κράτους.
Εφόσον και οι ένστολοι (τα "σώματα ασφαλείας") ως πολίτες βιώνουν μία καθημερινότητα σκληρή, λόγω των μέτρων για την οικονομία που τους αγγίζει σε μεγάλο βαθμό βλέπουμε στη "δουλειά" τους να μας αντιμετωπίζουν ως ταραχοποιά στοιχεία και να υπακούν σε εντολές παράνομες και αντισυνταγματικές ωσάν να έχουμε δικτατορικό (εγώ ξέρω ότι έχουμε) καθεστώς.
Συμπεριφέρονται και δρουν όχι σαν αλλά ως ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. Θα μου πείτε ότι είναι βαρύς χαρακτηρισμός και πολλοί αστυφύλακες ίσως εκνευριστούν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία της ελληνικής αστυνομίας είναι το σύγχρονο σώμα των Γενίτσαρων. Δυστυχώς οι εξαιρέσεις σε αυτή την περίπτωση είναι οι λίγοι αστυφύλακες πατριώτες που σώζουν τα προσχήματα αλλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δεν μπορώ πλέον να ακούω δικαιολογίες και κλάψες από κανένα, απλά να ξέρουν όλοι ότι θα έρθει η ώρα όπου ο καθένας θα πληρώσει το μερίδιο που του αναλογεί.
Νομίζετε ότι θα ξεγελάσετε το σύστημα ή ότι αν λειτουργείτε ως πειθήνια όργανα θα κρατήσετε τη δουλίτσα σας και τον μισθούλη σας, είστε βαθιά νυχτωμένοι, η κοινωνία βοά και βογκά και όταν έρθει η ώρα (μετά τη διάλυση) όταν οι αληθινοί πατριώτες κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας παρατηρήσει τη στάση του Χρυσοχοΐδη όταν μιλάει με δημοσιογράφους, παρατήρησα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο.
Δεν τους κοιτάει ποτέ στα μάτια, ούτε στο γυαλί κοιτάει, το βλέμμα του, συνήθως, είναι λοξό-λοξό και λες και θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
Λες και θέλει να αποφύγει κάτι. Λες και δεν θέλει να τον δουν κάποιοι.

Θυμάμαι όταν ήταν η συγκέντρωση στα Προπύλαια, τότε που τα κατέλαβαν τραμπούκοι Αλβανοί μαζί με κωλόπαιδα αναρχικούς και μεταφέρθηκε η συγκέντρωση στο άγαλμα του Κωλοκοτρώνη, θυμάμαι τότε που είχαν χτυπήσει οι Αλβανοί κάποιον ηλικιωμένο κύριο που αφισοκολλούσε, αυτός είχε καταγγείλλει το Χρυσοχοΐδη, επώνυμα, για τρομερά πράγματα.

Για λόγους δεοντολογίας προτιμώ να μην τα επαναλάβω, αλλά υπάρχει σχετικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ιστολόγια. Ο κύριος με τα αίματα ακόμα, έλεγε πράματα που έμεινα κάγκελο όταν τα άκουγα. Τον εκβιάζουν, λέει, το Χρυσοχοΐδη για αξιόποινες πράξεις δικές του!!!! και γι αυτό δεν τολμάει να κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, να πατάξει το έγκλημα των λαθρομεταναστών, γι αυτό έχει δέσει τα χέρια των αστυνομικών και απειλούνται κι από πάνω. Βλέπε περίπτωση Χιλιανού κακοποιού.
Το βίντεο είχε κυκλοφορήσει από τα ιστολόγια του πατριωτικού χώρου, δεν έχω, δυστυχώς, το λινκ.

Ο Χρυσοχοΐδης, αρχικά, είχε κάνει 2 καλές σκούπες, είχε μαζέψει αρκετή λαθραία βρωμιά και μετά απότομα σταμάτησε και άρχισε να κυνηγάει τους πολίτες και να τρομοκρατεί τους αστυνομικούς.
Μπορεί να μου πει κάποιος αν αληθεύουν όλα αυτά, που καταγγέλθηκαν δημόσια και βγήκαν και στο ίντερνετ;
Γιατί αν είναι έτσι το πράγμα, ας παραιτηθεί ο άνθρωπος μήπως και συμμαζευτεί λίγο το έγκλημα.
Δεν αντέχουμε πια άλλο.
Εκτός κι αν βάλουν το Βούγια μετά κι είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα αφού ο Βούγιας είναι του Σύριζα, από κει μας ήρθε. Συν την Κάφρα Αλ Σαλέχ, Παναγία βοήθα μας.
Ο Θεός να μας βοηθήσει.