26/3/10

Φωνή Λαού Οργή Στρατού

Ζήτω τα Ο.Υ.Κ!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

Τα καθάρματα του προδοτο-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ,για... εθνικιστικα και... ρατσιστικα συνθηματα!

«Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:
"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον; 3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"
Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία...»
http://www.stoxos.gr/2010/03/blog-post_8974.html

Ιδού ένα νέο αντιρατσιστικό σύνθημα

Αλήτες –Προδότες-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

23 σχόλια:

Πλούταρχος είπε...

Σπύρο,

οι υπάλληλοι της μεθυσμένης Μάνιας είναι τόσο δημοκράτες, που κλείδωσαν το σχολιασμό στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded#

Πάντως μέχρι τη στιγμή που είδα εγώ, είχαν συντριβεί από τα σχόλια του κόσμου κατά κράτος!

Πλούταρχος είπε...

Σπύρο,

ενδιαφέρον έχει να δεις και να σχοιάσεις και το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Π. Τσίμα, που μεταδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη και αφορά στο πώς βλέπουν οι "μελλοντικοί" Έλληνες την ημέρα της 25ης Μαρτίου:

http://www.youtube.com/watch?v=5N0vDkdZV_g&feature=player_embedded

Η μικρή Παπανδρελληνίδα, πρώην Αλβανίδα, αναφέρεται στις παρελάσεις, όπως την έχουν δασκαλέψει οι αμόρφωτοι ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου καθηγητές της, ως κατάλοιπο της χούντας, ενώ επίσης μας μέμφεται για το γεγονός ότι η ιστορία μας είναι εθνοκεντρική!
Με εκτίμηση,

Ανώνυμος είπε...

'Η ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 'Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΜΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ? ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ta paparia tous tha paroun

mono ota tha mpoune bromiarhdes mesa ston ellhniko strato tha uparxei problhma


to hthiko panta ekmaiotaton..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι γνωστοί τύποι που ντύνονται πότε Ξυριζαίοι, πότε αντεξουσιαστές και πότε AntarCIA και στο τέλος καταλήγουν στο παΣΟΚ άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια στις παρελάσεις όπως και στις διαδηλώσεις με σκοπό ο κόσμος να μην πηγαίνει γιατί φοβάται και να τις καταργήσουν τελικά.
Η ΕΛΑΣ φυσικά συμμετέχει στο θέατρο.
ΥΓ
Οι απλοί αστυνομικοί πρέπει να αντιδράσουν στις μη συλλήψεις και στις αθωώσεις γιατί είναι οι πρώτοι που θα έχουν συνέπειες από την φασιστική νοοτροπία, ελέω ατιμωρησίας, όλων αυτών των φασιστών αντιφασιστών.

Ανώνυμος είπε...

Η Μάνια καλά θα κάνει να μάθει στους Αλβανούς και στους Πακιστανούς Ελληνικά ή στους συντάκτες της Αλβανικά και Πακιστανικά γιατί όπως το πάει θα γίνει φρι πρεσ γιά να πουλήσει.
Υπάρχει μια Ελευθεροτυπία στο σπίτι που βρέθηκε κατά λάθος αλλά δεν την ανοίγω εδώ και τρεις μήνες.
Την κοιτάζω μόνο όταν θέλω να νευριάσω.
Στο ντουλάπι μου έχω μπόλικες από την δεκαετία του 80, τότε που η εφημερίδα ήταν πραγματικά ανεξάρτητη.
Καληνύχτα Μάνια

Ανώνυμος είπε...

Για το όνομα του θεού, ποιοί πιστεύουν ότι τα αλβανόπουλα πρόκειται ποτέ να νιώσουν Έλληνες; Την ιθαγένεια τη θέλουν από λόγους συμφέροντος για να διορίζονται στο Δημόσιο, στο Στρατό κλπ. και να μη νιώθουν μειονεκτικά σαν Αλβανοί.
Την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού την έχουν όλοι νιώσει στο πετσί τους αλλά προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν υπάρχει γιατί θέλουν να μας κατεβάσουν στο δικό τους χαμηλό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα κοθώνια του Σύριζα πρέπει να λογοδοτήσουν μια μέρα. Οι καλοί μας γείτονες κατασκευάζουν ιστορία και πολιτισμό από τις πλάτες μας. Ποτίζουν τα παιδιά τους με μίσος απέναντι στους Έλληνες. Διδάσκονται στα σχολεία τους σωρείες ανακριβειών εις βάρος της χώρας μας. Την ώρα που εμείς αφελληνίζουμε τα βιβλία της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, τα Σκόπια έχουν χάρτες με τη μεγάλη Μακεδονία μέσα στις τάξεις τους!.Το είδα στο γιουντουμπ αλλά δεν θυμάμαι τώρα πια το λινκ. Όποιος ψάξει όμως θα το βρει.
Αίσχος στους προδότες εθνομηδενιστές Συριζαίους.

Ανώνυμος είπε...

Τί λένε ρε τα σιωνιστικά σοβιετοπροδοτόσκυλα.

Ποιοί γείτονες κωλοπαίδια;

Αυτοί που μπαίνουν με τα πολεμικά και κάνουν παρέλαση στο Σαρωνικό;

Ή οι "ανελεύθεροι τσάμηδες" που θέλουν γη και ύδωρ και μας απειλούν ότι θα πολεμήσουν μαζί με τους τούρκους;

Ποιός είναι ο φασιστας και ο προδότης ρε κοπρόσκυλα;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν πάει καλά με το βίντεο...
Αναλύστε το λίγο και θα καταλάβετε.
Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για να δούμε τι συνέβη εδώ,.
Το ίδιο σύνθημα ακούστηκε λίγες μέρες πριν και κάποιοι έπραξαν αναλόγως...
Κοιτάξτε και τη χρονική συγκυρία...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
εκανε και ο Χρυσοχοιδης δηλωσεις για το θεμα (βλ. σκεφτομαστε ελληνικα). Λεει οτι αυτοι οι κυριοι δεν εχουν θεση στο Λιμενικο Σωμα!
Αποφασισε και διεταξε(!) και μενει να δουμε τωρα ποιος θα εκτελεσει την εντολη του Καισαρος Κοεντζογλου.
Καλα ο ανθρωπος δεν χαμπαριαζει καθολου από το τι γινεται στην κοινωνια παρα φροντιζει να ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια!

Οι ΠΑΣΟΚοι ψηφισατε Χρυσοχοιδη για να κυβερνα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοινωση του Χρυσοχοιδη ειναι ξεπατικοτουρα της ερωτησης που κατεθεσαν οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ.
Αψογη συνεργασια!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
στο ιστολογιο STRATEGY-
GEOPOLITICS σχολιαζει ενας αναγνωστης οτι το βιντεο ειναι κατασκευασμενο,πραγμα που καταλαβαινουμε ακουγοντας την φωνη ενος παιδιου και τα ιδια συνεχομενα παλαμακια.

Αν ο φιλος μας εχει δικιο (ελπιζω εσεις ως δημοσιογραφος να μπορειτε να το διαπιστωσετε) τοτε μιλαμε για αλλη μια σκευωρια οπως της Νικαιας και του Χιλιανου,πραγμα που σημαινει πως οι κρατουντες μπροστα στην αντιδραση του κοσμου αντι να χαλαρωνουν τις επιθεσεις τις εντεινουν με κατασκευασμενα περιστατικα.
ΥΓ: Προσεξτε στο ιδιο ιστολογιο το σχολιο ενος αλλου φιλου σχετικα με τους Αλβανους (που πηγαν σε ελληνικο σχολειο αρα ειναι Ελληνες κατα τεκμηριο)στα Καλυβια Αττικης.

Ανώνυμος είπε...

Κατα τον ίδιο τρόπο που δεν ανεχόμεθα την εθνική μειοδοσία και προδοσία, τον εθνομηδενισμό και την υποχωρητικότητα στα εθνικά ζητήματα, την κατάργηση του έθνους και της πατρίδος μας, κατα την ίδια έννοια, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν πρέπει να επικροτούμε και να υποστηρίζουμε συνθήματα μίσους και ρατσισμού έναντι γειτονικών μας λαών. Κατά τη γνώμη μου έτσι δεν δείχνουμε ΟΥΤΕ την ανωτερότητα του πολιτισμού μας ως Ελλήνων, ΟΥΤΕ και την αγωνιστικότητα και φιλοπατρία μας. Ας μην ξεχνούμε οτι οι Αλβανοί που διαβιούν στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ εγκληματίες, χασισέμποροι και δολοφόνοι. Υπάρχουν και πολλές χιλιάδες αλβανών που βγάζουν τίμια το ψωμί τους εργαζόμενοι σκληρά. Ας μην μας διαφεύγει επίσης το γεγονός οτι ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού έχει αρβανίτικη καταγωγή. Πρέπει να είμεθα προσεκτικοί, πολιτισμένοι, λογικοί και αντικειμενικοί όταν αντιμετωπίζουμε θέματα και καταστάσεις που άπτονται της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και επηρεάζουν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Συνθήματα του τύπου "θα γδάρουμε τους Αλβανούς" ή "θα ξεσκίσουμε τους σκοπιανούς" -πάντα κατά την γνώμη μου- ΔΕΝ ταιριάζουν στον Ελληνικό ΛΑΟ. Είμαι Έλληνας, πατριώτης, υποστηρίζω την πατρίδα μου που αλώνεται από τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, αγαπώ τη χώρα μου, την Ελληνική λαλιά μου, τις παραδόσεις μου, Αγαπώ το έθνος μου των Ελλήνων, τον πολιτισμό μας. Αυτό δεν μου επιτρέπει να καθυβρίζω σωρηδόν τους άλλους λαούς, βάζοντας τους στο ίδιο τσουβάλι και προσβαλωντάς τους. Αυτό είναι πολιτική καφενείου και λαϊκής αγοράς, και βασίζεται στα χειρότερα ανθρώπινα ένστικτα. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και να πάψουμε εμείς οι Έλληνες να γινόμαστε σχιζοφρενείς πολλές φορές αναίτια και με το παραμικρό.

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στους ΟΥΚάδες ΜΑΣ !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στους ΛΟΚατζήδες ΜΑΣ !!!!!

http://beneas13.blogspot.com/2010/03/blog-post_2891.html

Λεωνίδας είπε...

Περί κατασκευής Χρυσοχοϊδη ομιλεί και το Κρητικό blog: http://cretanpatriot.blogspot.com/2010/03/blog-post_9445.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FCQSQ+%28%22BLOG++%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D++%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D++%CE%9A%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3%22%29

Ικανό τον έχω τον άθλιο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να πάνε όλοι μαζί στο Σούνιο και να τραγουδάνε:
"'Ηταν ενά μικρό καράβι(τούρκικο)(δισ σε Ευρώ) που ήταν α α αταξιδευτό (δισ δανεικά)
ΟΕ ΟΕ Ο΅Ε ΟΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ Ο.Υ.Κ (ΟΜΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ)ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΠΛΕΟΝ (ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ)ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ .

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΡΙΝΕΣ , ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΟΥΚ !

Μπραβο στα παλληκαρια μας , ενωνουμε και εμεις τις φωνες μας μαζι τους αδιαφορωντας για ελευθεροΡΥΠΙΕΣ ,τους τυχαρπαστους πολιτικαντηδες και τους ανθελληνες της συριζας, ας μας πουν φασιστες, ρατσιστες, δρακους , δεν μας ενδιαφερει η γνωμη τους , ειναι ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΑΠΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και αδιαφορουμε ΕΝΤΕΛΩΣ γιαυτην.

Οταν οι εμποροι της δημοκρατιας κατασκευαζουν ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ κατα εκατονταδες χιλιαδες διαλυοντας την χωρα μας δεν χωρανε συζητησεις.. την επομενη φορα θα ακουσετε τα συνθηματα οχι μονο απο τους τιμημενους ΟΥΚΑΔΕΣ αλλα ΑΠΟ αλλες πολλες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..

Τερμα τα λογια και η ανοχη , ηρθε η ωρα να παρουμε θεσεις και να αγωνιστουμε γιαυτες , ο καναπες και τα πλαδαρα πουλημενα κομματα μας τελειωσαν , ηρθε η ωρα για αγωνα και προτου ξυνισετε τα προσωπακια σας ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ να ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ οι ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ οι ΑΛΒΑΝΟ-ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ για εμας και τις οικογενειες μας…

ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ … ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Αρκετα ανεχτηκαμε οι Ελληνες εδω και πολλα χρονια – ζητησαμε δημοψηφισματα για τα καιρια εθνικα μας θεματα ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ζητησαμε ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και πηραμε ΨΕΜΜΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ζητησαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μας εδωσαν ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ…

Αν νομιζουν οτι αποκαλωντας μας ρατσιστες ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ στην ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ τους πληροφορουμε οτι ΛΑΘΕΥΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ γιαυτους..

Ανώνυμος είπε...

Για το σχολιαστή που γράφει:
"Ας μην μας διαφεύγει επίσης το γεγονός οτι ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού έχει αρβανίτικη καταγωγή."
Το ίδιο σχόλιο ακριβώς το διάβασα και στο "εγκληματικότητα" προ ολίγου. http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_1840.html

Ρε μεγάλε, που το βγήκες γραμμένο;
Άλλο Αρβανίτες και αλλο Αλβανοί.
Οι Αρβανίτες είναι ελληνικής καταγωγής και έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από τους Αλβανούς.
Άν δεν το ξέρεις σου λέω ότι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τους εμψύχωνε στις περιοδείες του και τους παρώτρυνε να μιλάνε ελληνικά στα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, για να μην χαθεί η γλώσσα τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ. ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.

Οι Αλβανοί είχαν κάνει συμμαχία με τους Τούρκους, πολλοί ήταν Τουρκαλβανοί και οι Αρβανίτες ήταν υπόδουλοι, τους βασάνιζαν τους έκλεβαν τις περιουσίες, τους σκότωναν οι Αλβανοί.
Τι μας λές τώρα;
Αφού διατείνεσαι ότι είσαι Έλληνας και μάλιστα πατριώτης θα έπρεπε να το ξέρεις πολύ καλά αυτό.
Ο ισχυρισμός ότι Αλβανοί και Αρβανίτες είναι το ίδιο καλλιεργείται από τους τωρινούς Αλβανούς πράκτορες που δρουν στην Ελλάδα για λόγους σκοπιμότητος και από το κόμμα της προδοσίας το Σύριζα.

Είμαι μακρυά απο το σπίτι μου διορισμένος και δεν έχω πρόχειρο το Βίο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού σε παλιά έκδοση, όπου είναι φωτοτυπημένα χειρόγραφα παμπάλαια γραμμένα με πένα όπου αυτό είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο για την ελληνική καταγωγή των Αρβανιτών.

Ανώνυμος είπε...

Tιμή στα Ο.Υ.Κ.
Κρατάνε την Ελλάδα.
Μη περιμένετε από τους περισσότερους σημερινούς πολιτικούς.
Πρέπει να βγουν καινούργιοι που να αγαπάνε αυτή τη χώρα και όχι την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

"Ρε μεγάλε, που το βγήκες γραμμένο;
Άλλο Αρβανίτες και αλλο Αλβανοί.
Οι Αρβανίτες είναι ελληνικής καταγωγής και έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από τους Αλβανούς".

Φίλε μου μπορεί να είναι κι' έτσι όπως εσύ ιχυρίζεσαι. Όπως και νάχει το πράγμα κι' εγώ έχω υπογράψει για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το "μεταναστευτικό" και είμαι κατά του νομοσχεδίου. Υποστηρίζω όμως οτι αφού η Ελληνική Πολιτεία χορήγησε άδειες παραμονής σε λαθρομετανάστες επί δεκαετία (τουλάχιστον) και αυτοί πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στο κράτος του Ελλαδιστάν και έχουν έτσι "νομιμοποιηθεί" εκ των υστέρων, τότε τα παιδιά τους που έχουν πάει στο Ελληνικό σχολείο για τα ΕΝΝΙΑ έτη της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, πρόσεξε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ, έχουν κάθε δικαίωμα με την ενηλικίωσή τους ( 18 ετών) και εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι, να λάβουν την ελληνική υπηκοότητα. Αυτό λέγεται πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ευρωπαϊκού κράτους και οχι πολιτική των γηπέδων. Και αν οι Αλμπανοί και οι γυφτοσκοπιανοί κας καθυβρίζουν, όπως γράφει ένας φίλος προηγούμενα, γιατί θα πρέπει να κατέβουμε στο δικό τους επίπεδο?.Η πολιτική των γηπέδων και του χουλιγκανισμού κατά τη γνώμη μου δεν είναι πολιτική. Ο Ελληνικός λαός έχει δίκιο να είναι αγανακτισμένος με τους πολιτικούς και τις εθνομειοδοτικές πολιτικές των κυβερνήσεων του. Κι' εγώ είμαι ένας από αυτούς. Αλλά αν πλατιάζουμε και συνωμοσιολογούμε και γενικεύουμε και υβρίζουμε τα πάντα όλα και εφορμούμε κι' όποιον πάρει ο χάρος, τότε καταντάμε χειρότεροι αυτών που καταδικάζουμε για τις πραξεις τους και τα λεγόμενά τους. Το οτι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική για να μην πάθουμε καμμιά εθνική καταστροφή, κανένα στραπάτσο τύπου ιμίων και κύπρου, θα πρέπει να το σκεφτόμαστε όλοι. Ας αφήσουμε τις ψευτομαγκιές γι' αυτούς που τις έχουν ανάγκη προς επιβεβαίωση.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μπορεί... έτσι είναι και ξεκίνησες από λάθος συλλογισμό με ιστορικές ανακρίβειες.
Αλλά και οι υπόλοιποι συλλογισμοί σου είναι έσφαλμένοι. Δεν θα μακρυγορήσω αλλά δεν ακούσαμε την οργή σου όταν γέροντες, νέες και νέοι και άλλοι πολλοί δοκίμασαν και δοκιμάζουν καθημερινά την βαρβαρότητα, μοχθηρία και αχαριστία των Αλβανών κατά των Ελλήνων που στο κάτω κάτω τους έδωσαν ψωμί να φάνε. Μπορείς να μας πεις τι έχουν προσφέρει ιστορικά οι Αλβανοί στους Έλληνες; Δυστυχώς μόνο φονικό και ληστεία. Όσο για τους Τούρκους δες πως συμπεριφέρονται ακόμα και σήμερα και πόσο έχει υποφέρει η Ελλάδα απ' αυτούς τους βάρβαρους και απολίτιστους λαούς.
Καλώς έπραξαν οι ΟΥΚ αν είναι αλήθεια, γιατί ο Χατζάρας το αμφισβητεί. Είσαι σε λάθος μονοπάτι ντονμέ μου οι μεγάλες ανατροπές έρχονται πάντα μέσα από βίαιες εκρήξεις.