28/3/10

Για τα δελτία ειδήσεων του Blue Sky

Κύριε Χατζάρα παρατηρώ με οργή συναδέλφους σας στο ίδιο κανάλι να καταβάλουν προσπάθειες να ξεπεράσουν σε ραγιαδισμό τους σκωληκοδημοσιογράφους των "μεγάλων" εργολαβικών καναλιών. Μου προκαλεί κατάπληξη η εμπάθεια τους προς την εκκλησία και κάθε αναφορά σε εθνικό θέμα ακολουθείται από "δημοκρατικό" σχόλιο ιδίως του κεντρικού παρουσιαστή. Με ενοχλεί απίστευτα αυτή η προσήλωσή τους στους "θεσμούς" και τα πρόσωπα που κυβερνούν, πρόσωπα φαιδρά που παραβιάζουν συνεχώς το σύνταγμα και που έχουν διαλύσει όλους τους θεσμούς. Τι πάει να πει ρε ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο θεσμός του προέδρου είναι υπεράνω κριτικής και δεν τον αγγίζουμε; Γιατί αποκαλείτε ρε τον Τζέφρυ "κύριο πρωθυπουργό"; Δεν βλέπετε ρε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, γιατί ασχολείστε με τα ρούχα που "φοράει"; Είμαι σίγουρος ότι εάν αύριο ερχόταν μία δικτατορία (επίσημα) θα λέγατε ακριβώς τα ίδια λόγια για τους κυβερνώντες δικτάτορες. Κόψτε αυτές τις αδελφίστικες αβρότητες και γλοιώδεις ευγένιες και πείτε αληθινές ειδήσεις στον κόσμο που σας παρακολουθεί και όχι άλλη μία εκδοχή των σαβουροειδήσεων των "άλλων".
Είστε και πρώην στρατιωτικοί. Αλλά επιβεβαιώνετε έτσι ότι στις στρατιωτικές σχολές της χώρας εκπαιδεύουν υπάκουους, ρουφιάνους, ηλίθιους, κολλημένους,ραγιάδες καραβανάδες και τίποτα άλλο.
Έχουμε υπηρετήσει και ξέρουμε. Γίνετε άντρες ρε και σταματήστε να γλείφετε το σύστημα δεν βλέπετε τι έρχεται;
Απαιτώ αληθινή δημοκρατία και αληθινή ενημέρωση.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο συντάκτης.
Ρε παιδιά θα ξεχάσουμε τον Μαδρα που ήταν μέγας σημιτοφύλακας την εποχή του σκοταδισμού ναι τότε που έτρωγαν την Μαλβίνα.
Ντρέπομαι για αυτόν τον Μυλωνάκη που είναι και συνάδελφος (απόστρατος).Ρε μεγάλε !!η παπάς παπάς η ζευγάς - ζευγάς.
Δεν το ξέρεις το άθλημα της Δημοσιογραφίας μεγάλε μου !!!!
Τι γίνεσαι ρεζίλι και κάνεις και εμάς.
Ο έτερος Καπούτσης είναι πολύ καλύτερος μιας και εκ των των άλλων ασχολείται με στρατιωτικά θέματα που είναι και το αντικείμενο του.

Εχω παρατηρήσει ότι σαμποτάρουν τον Σπύρο με τρόπο ομως συγκεκαλυμμένο.
Ο τρελοεφτανήσιος σαν εμένα (Κεφαλλονίτης)εάν τα πάρει καμιά μέρα στο κρανίο θα τους γ@@@σ@@ όλους και ιδικά αυτόν τον Σημιτοφύλακα γλείφτη.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε
Πρόκειται για γνωστούς βλάκες ο μεν στρατιωτικός και νεόκοπος δημοσιογράφος έχει το κόμπλεξ του "χουντικού" και προσπαθώντας να το ξεπεράσει λέει του κόσμου τις βλακείες δείχνοντας έτσι την ασχετοσύνη του αλλά και το πολύ χαμηλό μορφωτικό του επίπεδο.
Ο έτερος είναι πανελληνίως γνωστός βλαξ και χαμαιλέων με πατέντα. Έχει γράψει "ιστορία" στα διάφορα κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχει περάσει για την αμίμητη βλακεία του. Φαίνονται μωρέ και από την χαζόφατσα που κουβαλάνε. Είναι αλήθεια ότι ζημιά κάνουν γιατί ο πολύς ο κόσμος δεν έχει πλήρη και σωστή ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα. Τον μόνο που θέλω να δω στο κανάλι σας είστε εσείς.
Ένας κούκος όμως δεν φέρνει την άνοιξη.
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που γνωρίζουν καλά το πολιτικό σκηνικό π.χ Χολέβας, Λαζαρίδης και μπορούν να τα βάλουν με αυτό. Τέτοιους θέλουμε.
Επίσης θέλουμε να μάθουμε ιστορία από τον Κώστα Πλέυρη.
Τέτοια άτομα θέλουμε να δούμε στο bluesky. Εσείς αντιθέτως μας παρουσιάζεται εναλλακτικές μορφές ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε παιδες. Ο Τερενδιος-Θαδαιος ο εβραιος παρουσιαζει τις εισησεις. Λογικο δεν ειναι;

Τον υιο του, το σκηνοθετη, τον λενε Richard και η οικογενεια ειναι, λεει, from England...

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...