30/3/10

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση επιδιώκει την εξαφάνιση των Ελλήνων

ΤΟ 40% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!!
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/03/40.html

- Ωρα για πόλεμο πληροφόρησης

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων των Διεθνών Τραπεζιτών - Παγκοσμιοποιητών προελαύνει. Χρησιμοποιεί ως κύριο όπλο της τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να υπνωτίσει τους Ελληνες ώστε να μην αντιδρούν στα σχέδιά τους.

Απο τη στιγμή που πέρασε απο την Βουλή το νομοσχέδιο για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς το πιο ύπουλο και καταστρεπτικό για την Ελλάδα σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών τέθηκε σε ισχύ.

Το σχέδιο αυτό στοχεύει στην αντικατάσταση και στην εξαφάνιση των Ελλήνων. Τόσο βιολογικά όσο και πνευματικά.

Τα κακά μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν. Εγκυες γυναίκες απο το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες της Ασίας και της Αφρικής ξεκίνησαν να καταφθάνουν παράνομα στην Ελλάδα με σκοπό τα παιδιά τους να γεννηθούν σε ελληνικό έδαφος και να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια.

Οπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ήδη το 40% των παιδιών στα σχολεία της Αθήνας είναι αλλοδαποί.

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια οι αλλοδαποί στην Ελλάδα θα ξεπερνούν τον αριθμό των Ελλήνων.


Δυστυχώς στις τελευταίες εκλογές η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων έπεσαν θύμα απάτης του ΠΑΣΟΚ. Τα ΜΜΕ σκόπιμα δεν έδωσαν καθόλου δημοσιότητα στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό και περιόρισαν τις πολιτικές συζητήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα μόνο σε θέματα που αφορούσαν την οικονομία.

Σήμερα οι Ελληνες στο σύνολό τους βιώνουν τη λάθος επιλογή τους να εμπιστευτούν την "ξύλινη" γλώσσα του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου που έλεγε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακάλυψαν ξαφνικά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ οτι "δεν υπάρχει σάλιο" και οτι η χώρα είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Με τις δηλώσεις αυτές των κυβερνώντων στην Ελλάδα τα spreads ανέβηκαν άμεσα και δημιουργήθηκε πραγματική έλλειψη ρευστότητας στην χώρα. Σαν να ήθελαν απο το ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσουν αυτήν την κακή οικονομική εικόνα και κατάσταση για την Ελλάδα.

Το λέμε ξεκάθαρα. Δεν εμπιστευόμαστε τις θεωρίες περι πολυπολιτισμικότητας. Είναι τελείως λάθος και σε όποιες περιοχές έχει εφαρμοστεί, είχε σαν αποτέλεσμα ο γηγενής πληθυσμός να υποφέρει, σταδιακά «αλλοιώθηκε» γενετικά και πολιτισμικά. Πολλές από αυτές τις χώρες οδηγήθηκαν και σε μαζικές σφαγές, όπως στο Κόσσοβο, ο Λίβανος και άλλες χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Μέχρι και στη Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία, στις χώρες που πρωτοεφαρμόστηκε το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, οι φανατικοί υποστηρικτές της πλέον αμφιβάλλουν για το αν τελικά το μοντέλο αυτό μπορεί να πετύχει.

Την άποψή μας αυτή βέβαια την στηρίζουμε σε πληθώρα στοιχείων. Το τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι η μεταστροφή του καθηγητού Ρόμπερτ Πάτναμ. Ποιος είναι; Ηταν ο κύριος ιδεολόγος της πολυπολιτισμικότητας τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι καθηγητής στο Χάρβαρντ και σε μερικά άλλα ακόμη πανεπιστήμια. Οσο υποστήριζε την πολυπολιτισμικότητα τον πρόβαλλαν όλα τα ΜΜΕ.Τα τελευτάια 4 χρόνια διεξήχθη έρευνα για το τι αποτελέσματα έχει η πολυπολιτισμικότητα στον γηγενή πληθυσμό. Το δείγμα αποτελούταν από 30.000 ανθρώπους. Την έρευνά του αυτή που ανατρέπει την πολυπολιτισμικότητα δεν θα την ακούσετε σε κανένα μεγάλο κανάλι. Περιληπτικά τα συμεράσματα της έρευνας ήταν:

1) «…..οδηγεί και σε υπονόμευση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους γείτονές τους…»

2) «….Οταν το κοινωνικό κεφάλαιο είναι υψηλό, οι κοινότητες ευημερούν. Οι γειτονιές είναι πιο ασφαλείς, τα άτομα είναι πιο υγιή και υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην πολιτική ζωή της χώρας…..»
(Όπως βλέπετε η μετανάστευση δεν βλάπτει μόνο την οικονομία της χώρας αλλά και την υγεία των πολιτών και τη σωματική και την ψυχική)
(Ο όρος κοινωνικό κεφάλαιο είναι αυτό που ονομάζουμε στην καθημερινή ζωή «γειτονιά». Στην έρευνα του κ. Πάτναμ χρησιμοποίησαν τον όρο «κοινωνικό κεφάλαιο» για να περιγράψουν με γενικό τρόπο τα κοινωνικά δίκτυα -από δίκτυα φίλων μέχρι ενώσεις γειτόνων- που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτειακή ευημερία του ατόμου.)

3) «….Τα αποτελέσματα ήταν συνταρακτικά και εντελώς αντίθετα απ' αυτά που ανέμενε ο Πάτναμ.
Οπως γράφει ο ίδιος: «στις κοινότητες με τον μεγαλύτερο βαθμό ποικιλομορφίας τα άτομα τείνουν να μην εμπιστεύονται τους γείτονές τους -ανεξάρτητα από την εθνική καταγωγή ή το χρώμα του δέρματός τους-, να μην έχουν επαφή ακόμα και με τους στενούς τους φίλους, να αναμένουν τα χειρότερα από την κοινότητα και τους ηγέτες της, να προσφέρονται λιγότερο για εθελοντική εργασία, να ψηφίζουν σπανιότερα και να κάθονται δυστυχείς μπροστά στην τηλεόρασή τους».

4)Σε άλλο σημείο λέει: «….στις πολυεθνικές κοινότητες είναι ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν χελώνες -κρύβονται δηλαδή στο καβούκι τους….»

Αυτό που παρατηρείται είναι μεγαλύτερη απομόνωση του ατόμου από τον κοινωνικό του περίγυρο και μεγαλύτερη κοινωνική απάθεια -τα άτομα με άλλα λόγια «μπαίνουν στο καβούκι τους…δεν θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά,δεν ψηφίζουν,δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα και στο τέλος αντιμετωπίζουν και ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα….»

Πως φθάσαμε όμως στην πολυπολιτισμική κοινωνία; Πρώτος παράγοντας είναι οι μέτριας ικανότητας διανοούμενοι, που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και προωθούν τις θεωρίες τους, γιατί αυτό βολεύει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στη συνέχεια αμόρφωτοι πολιτικοί και τα τσιράκια τους παπαγαλίζουν αυτές τις θεωρίες χωρίς να τις έχουν διερευνήσει. Στη συνέχεια οι πολίτες, αφού πείστηκαν, ψηφίζουν πολιτικούς αρχηγούς που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα.
Πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η κατάσταση πολύ δύσκολα αναστρέφεται και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα υποστούν πολλά δεινά. Το επαναλαμβάνουμε: δεν υπάρχει καμιά χώρα τα τελευταία 2000 χρόνια που να εφαρμόστηκε το πολυπολιτισμικό μοντέλο και να υπήρξε ειρήνη και ευημερία σε βάθος χρόνου. Ζούσαν ειρηνικά για 10-20 χρόνια και μετά ακολουθούσαν περίοδοι σφαγών.

Αυτή τη φορά ο ελληνισμός είναι αντιμέτωπος με έναν αόρατο εχθρό, που δρά μέσα και έξω απο τη χώρα και στοχεύει στον ολοκληρωτικό αφανισμό των Ελλήνων.

Αν δεν πολεμήσουμε θα αφανιστούμε ολοκληρωτικά.

Ο πόλεμος σήμερα γίνεται κυρίως στον τομέα της πληροφόρησης. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι θύματα πλύσης εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ. Η τηλεόραση δυστυχώς διαμορφώνει συνειδήσεις.

Πρέπει να διαδώσουμε την αλήθεια σε όλους τους Ελληνες. Οι σημαντικές ειδήσεις πρέπει να προωθούνται σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 100 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εχθρος οχι μονο της Ελλαδας αλλα ολου του Κοσμου ειναι ο Διεθνης εβραϊσμος φιλτατoi.
Τελεια και παυλα.

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας πρέπει να κάνει πράξη αυτό που επικαλείται στον τίτλο της. Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε τον λόγο μας εάν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, πρέπει να φανούμε στην κοινωνία όχι ως μία ομάδα διαμαρτυρίας αλλά ως η διάδοχη κατάσταση στην επερχόμενη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Εάν δεχθούμε (που εγώ είμαι σίγουρος) ότι το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε σε 2-3 χρόνια θα καταρρεύσει κάτω από βάρος της προδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης πρέπει να υπάρχει διάδοχη κατάσταση έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης του τόπου. Αυτή την διάδοχη κατάσταση οφείλει η Ε.Ε.Σ. να την έχει ετοιμοπόλεμη ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο να διαδεχθεί τους ριψάσπιδες που κυβερνούν τώρα. Η διαδοχή έχει πολλούς τρόπους επίτευξης ( από τον εξεγερμένο λαό,από τον στρατό,από τους ίδιους τους πολιτικούς κ.α.) όμως το βασικό είναι να σε ξέρουν όλοι όχι μία επιτροπή που μόνο καταδικάζει αλλά που έχει λύσεις και πολιτικό λόγο. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να κατηγορούμε τους πάντες (όσο και αν οι πάντες είναι φαύλοι). Βλέπω μία (εδώ και μήνες) παντελή και περίεργη απουσία της κόρης του Μητσοτάκη πράγμα που μου γεννά πολλά ερωτήματα, μήπως ετοιμάζεται αυτή ως η διάδοχη κατάσταση στην επερχόμενη διάλυση; Μήπως θα στηρίζεται από Βγενόπουλο και διάφορους νεοπατριώτες (ξέρετε,αυτούς που θα βγάλουν το παλιό κουστούμι του "δημοκράτη" και θα φορέσουν αυτό του πατριώτη). Οφείλουμε ως πατριώτες και αληθινοί αγωνιστές της δημοκρατίας να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί γιατί αυτό θα είναι η ταφόπλακα του έθνους. Πρέπει να φτιάξουμε από τώρα σκαιώδη κυβέρνηση από ακαδημαικούςκαθηγητές και γενικά προσωπικότητες που συνεχίζουν να αγωνίζονται (παρά τον διωγμό) για την πατρίδα και το έθνος,που έχουν αποδείξει έμπρακτα τον πατριωτισμό τους και οι οποίοι με την στήριξη και την καθοδήγηση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας θα μιλούν στην κοινωνία για αυτό που ζούμε, αυτό που έρχεται και αυτό που προτείνουμε ως λύση. Από τον "λαό" δεν περιμένω πολλά, είναι τόσος ο αφελληνισμός και η αναισθησία του Έλληνα για την πατρίδα που πιστεύω πως εάν ποτέ εξεγερθεί θα είναι για λίγες ημέρες και ένα μικρό ποσοστό πολιτών 5-10 %. Οι υπόλοιποι θα κάθονται στον καναπέ τους βλέποντας στην τηλεόραση την εξέγερση τρώγοντας ποπ κορν και κάνοντας ζάπινγκ γιατί εκείνη τη στιγμή μπορεί να δίνει συνέντευξη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στο άλλο κανάλι. Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Υ.Γ. Το ότι χλευάζω το λαό δεν σημαίνει ότι δεν αγωνίζομαι γι'αυτόν, όμως πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να επανελληνίσουμε τους Έλληνες, και κάτι τελευταίο, χρειαζόμαστε στη μάχη και επιβάλλεται να έχουμε ως σύμμαχό μας την εκκλησία ή τουλάχιστον όλο τον κλήρο που εμφορείται από τις ίδιες ιδέες με εμάς, δεν μπορούμε να νικήσουμε χωρίς την ορθοδοξία, δεν είμαστε Γάλλοι,Ρώσοι ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες πάνε πάντα αντάμα με τους θεούς τους (στην αρχαιότητα) και τους αγίους τους τα τελευταία 2000 χρόνια. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

Η 13η Ιουνίου στην Ιστορία

Η 13η Ιουνίου είναι η 164η ημέρα του έτους . Απομένουν 201 ημέρες ως την 31η Δεκεμβρίου.  313.  Αναρτήθηκε από τον Λικίνιο στη Νικομ...