27/3/10

Τα «πράσινα» πρόβατα, τα πράσινα λαμόγια και η Παγκόσμια διακυβέρνηση

Απόψε στις 20.30, κάθε «πράσινος» μαλάκας, κάθε «πράσινος» ηλίθιος, κάθε «πράσινο» πρόβατο, που μαζεύει αποδείξεις, θα κάνει σαν ρομπότ, ότι του είπαν. Θα σβήσει τα φώτα του σπιτιού του, για να στείλει μήνυμα, σε άγνωστο αποδέκτη.

Ναι. Τόσο μαλάκες είναι. Θα στείλουν μήνυμα, «διαπλανητικό» στον Αλλάχ/Γιαχβέ.

Σε λίγο θα τους βάλουν και πράσινο «φόρο εκπνοής» επειδή εκπέμπουν διοξείδιο, και πράσινο «φόρο πορδής», για το υδρόθειο που ρυπαίνει.

Πράσινη ανάπτυξη σημαίνει:
Πράσινα λαμόγια, πράσινοι αεριτζήδες, πράσινοι λωποδύτες, πράσινοι ρουφιάνοι.

Ας στείλουμε και εμείς ένα μήνυμα στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Είμαστε ΕΔΩ.
Σκεπτόμαστε. Και σας περιμένουμε στις Θερμοπύλες.

Ανάβουμε ότι φως έχουμε.

Απαντάμε με ΦΩΣ στην μαυρίλα της πλύσης εγκεφάλου.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο συγχαρητηρια.Εισαι δυναμη μιλαμε.Εχεις κεραιες που δεν τους ξεφευγει το παραμικρο.Ταυτιζομαι απολυτα με τις αποψεις σου.Το δελτιο των 11 το παρακολουθω ανελλειπως.Οι ειδησεις των χουντοκαναλων ειναι για εκατομυρια γελια.Νασαι παντα καλα και συνεχισε να αφυπνιζεις τον Ελληνα.Πολλα πολλα συγχαρητηρια.Μια φιλη.

Ανώνυμος είπε...

Oπως ακριβως το λες.Διαπλανητικο μηνυμα υποταγης στο μεγαλο αφεντικο τους.Το Απολλωνιο φως ας φωτισει τους Ελληνες.Ειμαστε Ελληνες και δεν θα υποταχθουμε στα πρασινα αποβρασματα.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΣ...ΠΟΛΥ ΦΩΣ..!!

Ανώνυμος είπε...

κλασσικά κόλπα της "Νέας Τάξης". Δημιουργεί παγκόσμιες μέρες για κάθε γεγονός, αφού προηγουμένως έχει δημιουργήσει το κακό. Παρόμοια έπραξε με την Παγκόσμια μέρα του καρκίνου (που προηγουμένως η "Νέα Τάξη" μας έχει φλομώσει στα καρκινογόνα χημικά σε όλα τα προϊόντα της), παγκόσμια μέρα του AIDS (αφού πρώτα έσπειρε διεθνώς τον ιό), παγκόσμια μέρα ΕΙΡΗΝΗΣ (αφού προηγουμένως έκανε ένα σωρό πολέμους) κτ κτλ ο κατάλογος δεν τελειώνει. Όλοι μαζί στις 20:30 το βράδυ χέζουμε τις Παγκόσμιες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΠΥΡΟ ΣΤΙΣ 20.20
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΦΩΤΟΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ !!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ