22/3/10

Τώρα φέρνουν γκαστρωμένες για να γεννήσουν εδώ

Μόλις πέρασε το λαθρονομοσχέδιο ή μαφία άρχισε την εισαγωγή εγγύων, που θα γεννηήσουν στην Ελλάδα τους νέους Παπανδρέλληνες.

Χθές μεταφέρθηκαν στο «κέντρο υποδοχής» της Χαλκίδας 50 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από λιμενικούς σε Ουκρανικό πλοίο ανοικτά της Κύμης. 20 άνδρες ,25 γυναίκες, ανάμεσα τους, 20 έγκυες και πέντε μικρά παιδιά. Δήλωσαν ότι προέρχονται από τη Σομαλία, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές
πηγή http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/50-20.html

20 γκαστρομένες, μαζί, είναι πραγματική εισβολή. Και τα πέντε παιδιά.

Αυτοί, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ο Jeffrey, ο Αβάπτιστος.

Την ώρα που οι «στρατιώτες» του κόμματος έλεγαν ναι στον λαθρονόμο, οι ρουφιάνει και οι πράκτορες έκαναν ουρά, στο Ταμείο ,και η μαφία έτριβε τα χέρια της, για τις «δουλειές» που έρχονται.

Ένας χαλαρός αλλά, απόλυτος μαλάκας , έστειλε στο Δελτιο11, μήνυμα για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , στο οποίο λέει:
«χαλαρώστε ρε παιδιά, δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου. Αν αγαπάτε πραγματικά την πατρίδα βοηθήστε την να γίνει μεγάλη με το να γίνει η τήρηση των νόμων ιερή και να πληρώνουμε όλοι τους φόρους που μας αναλογούν».
Να εφαρμοστεί ο «ιερός» εθνοκτόνος προδοτικός λαθρονόμος θέλει ο ηλίθιος. Και ο κουτοπόνηρος μαλάκας, αναμασάει το χόρτο που του έδωσαν να φάει.

«Οι αλλοδαποί "Έλληνες" θα την "κάνουν" για τα ανεπτυγμένα κράτη της ΒΔ Ευρώπης που είναι στην ΕΕ. Σιγά μην μείνουν εδώ να υποφέρουν μαζί μας, αφού θα είναι πολίτες της ΕΕ. ¨Ετσι και εμείς θα τους ξεφορτωθούμε και θα "εκδικηθούμε" τους ευρωπαίους».
Ναι ρε μαλάκα με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Ο Πακιστανός που βίασε στο Μενίδι , 83χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της στις 6 Μαρτίου, επέστρεψε να την βιάσει και πάλι αλλά τον συνέλαβαν. Χθες το πρωί, προσπάθησε εκ νέου να εισέλθει στην οικία της παθούσας, με σκοπό να επαναλάβει την ίδια πράξη, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περίοικους και μετά από καταδίωξη, από προστρέξαντες Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη.Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η παθούσα αναγνώρισε, ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του συλληφθέντα, τον δράστη της σε βάρος της πράξης
Λοιπόν, Κουτοπόνηρε Πασοκομαλάκα, όταν ο Πακιστανός σου χτυπήσει την πόρτα ,να τον περιμένεις μπρούμυτα .

Σπύρος Χατζάρας


Ενώ «δεν υπάρχει σάλιο» δίνονται υποτροφίες σε
λαθρομεταναστόπουλα

Ενώ η χώρα μας βρίσκεται προ της αδυναμίας δανεισμού (όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δηλαδή προ της πτωχεύσεως) κάποιοι άρχισαν να μοιράζουν λεφτά στους μετανάστες!!!
Οι κουλτουριάρηδες του πολυπολιτισμού άδραξαν την ευκαιρία να αδειάσουν και τα τελευταία χρήματα από τα κρατικά ταμεία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τον (υφέρποντα μέχρι πριν από λίγο καιρό) ανθελληνισμό τους. Οι γκάφες διαδέχονται η μία την άλλη από ανθρώπους που θα έπρεπε να λογοδοτήσουν κάποια στιγμή για όσα σήμερα κάνουν…
Η αθλοθέτηση δύο υποτροφιών αξίας 5.000 ευρώ η καθεμιά, για παιδιά μετανάστες, μαθητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, ήταν το θέμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, η διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ. Δέσποινα Μουζάκη και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Εϊπίδης.
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα χορηγεί κάθε χρόνο από 5.000 ευρώ σε δύο μαθητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, ενώ, επιπρόσθετα, εφόσον επιθυμούν, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο θα καλύπτει τα δίδακτρα για σπουδές στον χώρο των οπτικοακουστικών μέσων.

http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2250.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους φόρους μας επιδοτούν τα λαθρομεταναστόπουλα; Κύριε ελέησον!!!
Στα ντόπια τα Ελληνόπουλα δίνουν τέτοια βραβεία οι πουλημένοι;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι το υποψιαζόμασταν ότι θα γινότανε κάτι τέτοιο, ΄το δηλαδή θα κουβαλούσαν έγκυες γυναίκες για την ιθαγένεια.
Κύρε Χατζάρα,
πρέπει να κινηθούμε δικαστικά να σταματήσει αυτό. Συνεννοηθείτε με δικηγόρους γι αυτό το θέμα. Τουλάχιστον όλοι όσοι έρχονται από δω και πέρα να να μην έχουν το δικαίωμα αυτό από κούνια.
Να το παγώσουμε έως ότου αποσυρθεί εντελώς το λαθρονομοσχέδιο.
Σας παρακαλώ συνεννοηθείτε με δικηγόρους, να κινηθούμε νομικά. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Ίσως με υπογραφές να εξουσιοδοτήσουμε την επιτροπή να το παγώσουμε δικαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,εσείς θα ξέρετε καλύτερα, αλλά μπορεί ο Πασοκομαλάκας, όπως τον αποκαλείτε να μην είναι ούτε ψηφοφόρος του Πασόκ, ούτε καν Έλληνας αλλά κάποιος Αλβανός επαγγελματίας μετανάστης που γράφει με τον αυτόματο διορθωτή και του αρέσει να εμφανίζεται ως Έλληνας και να γράφει πότε ειρωνικά σχόλια, πότε υβριστικά και πότε μαλακά, όπως της περίπτωσης αυτής.

Είναι ένας Αλβανοτσάμης πράκτορας που έχει πολύ ύποπτο ρόλο στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός ήταν μέρα νύχτα στο blog του Αθηναίου κι έβριζε τους αναγνώστες του Αθηναίου και κατ επέκταση όλους τους Έλληνες. Το αποτέλεσμα ήταν, αντί να κλείσουν το blog του Αλβανού που έβριζε κι από κει τους Έλληνες, τους θεσμούς αυτής της χώρας, την αστυνομία, τα πάντα, αντί να κλείσουν τον Αλβανό, έκλεισε το blog του Αθηναίου η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ή ίσως να το έκλεισε και μόνος του γιατί είχε πληροφορίες ότι θα του το έκλειναν.
Πήγε ο Αλβανός και είπε ψέμματα ότι απειλούσε τη ζωή του ο Αθηναίος, πράγμα που δεν ισχύει γιατί ήμουν τακτικός αναγνώστης του Αθηναίου και ποτέ δεν είδα να απειλείται ο Αλβανός. Βέβαια, μπορεί ο Σύριζα να επενέβη. Ο Αλβανός εργάζεται σε εφημερίδα που βγάζει καμιά 300 περίπου φύλλα και τα αγοράζουν οι Συριζαίοι.

Έχετε υπόψιν σας ότι πολλές φορές του αρέσει να εμφανίζεται ως Έλληνας και να γράφει τέτοιου τύπου σχόλια όπως της ανάρτησης για να μπερδεύει τους υπόλοιπους.

Πιστέψτε με, κύριε Χατζάρα, κανένας ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΆ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.
Ο Αλβανός που σας ανέφερα, παλιά έκανε προπαγάνδα υπέρ των Τσάμηδων και ένα άλλο πατριωτάκι του που δουλεύει σε άλλη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας, ναι κι αυτός παριστάνει το δημοσιογράφο, και μας δουλεύει κανονικά.
Αυτά τα άτομα να τα έχει υπόψιν της κάθε πατριωτική οργάνωση-κίνηση, είναι επικίνδυνα και η άδεια παραμονής τους έπρεπε να επανεξεταστεί.
Ξέρω ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση αλλά δεν μπορεί να είμαστε για πάντα σε "σε μαυροφόρα απελπισιά, πυκνής σκλαβιάς χειροπιαστό σκοτάδι".
Κάποια στιγμή θα ξημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά γεννητούρια, μελλοντικέ μας συμπολίτη!!!
http://dromena-xs.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

παγια τακτικη των νεοταξιτων..πρεπει να το καταλβουμε πλεον οτι τα ελληνοπουλα και ο πατριωτισμος δεν επιβραβευονται...εκει καταληξαν του ελληνες..τι να πω...κυριε χατζαρα, εδω δινουν υποτροφιες σε αβαπτιστους με αλβανικο διαβατηριο(πραγματικο και προσφατο γεγονος)...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
προσέξτε αυτά τα 2 σχόλια που αναφέρονται πιο πάνω:
" Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Καλά γεννητούρια, μελλοντικέ μας συμπολίτη!!!
http://dromena-xs.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Τρι Μαρ 23, 04:13:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
παγια τακτικη των νεοταξιτων..πρεπει να το καταλβουμε πλεον οτι τα ελληνοπουλα και ο πατριωτισμος δεν επιβραβευονται...εκει καταληξαν του ελληνες..τι να πω...κυριε χατζαρα, εδω δινουν υποτροφιες σε αβαπτιστους με αλβανικο διαβατηριο(πραγματικο και προσφατο γεγονος)...

Τετ Μαρ 24, 01:05:00 πμ"

Τα έχει γράψει και τα 2 ο γνωστός τριγωνοκέφαλος Αλβανός, ξέρετε ο προστατευόμενος του Σύριζα.
Διάβασε το σχόλιο του χρήστη πιο πάνω "Τρι Μαρ 23, 12:26:00 πμ"
που αφορά τον ίδιο, και σας απαντά με ένα βλακώδη τρόπο για να σας πει ότι θα πνιγεί η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες που θα γεννιούνται εδώ και να σας κάνει να θυμώσετε με τις υποτροφίες που δίνονται σε Αλβανούς.
Θέλει να περνάει τα μηνύματά του που είναι μηνύματα απόγνωσης για ελληνισμό, με αυτό τον τρόπο στους πολυάριθμους αναγνώστες σας γι αυτό γράφει σαν να είναι δικός μας. Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε άλλα ιστολόγια όπως στο egklimatikotita.
προσέξτε τον είναι κουτοπόνηρος αλλά εύκολα αναγνωρίσιμος από έναν προσεκτικό αναγνώστη.
Αυτός σας είχε στείλει και το περίφημο μέιλ ως Basilis Fatsis, alvanos ypikoos.
Δεν σας γράφει βρισιές αν και πολύ θα τόθελε όπως έκανε και στο ιστολόγιο του Αθηναίου, γιατί ξέρει ότι δεν θα τα αφήσετε να βγούν.
Σας τα γράφει με αυτό τον τρόπο για να περνάει τα μηνύματά του εκ του ασφαλούς.
Είναι ψεύτης και θρασύδειλος.
Όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα μας πρέπει να κριθεί εξ αρχής η παραμονή του στην Ελλάδα.