25/3/10

Συμπεράσματα από την Παρέλαση

Ξεφτιλίστηκαν! Κατουρήθηκαν επάνω τους. Οι Κοεντζόγλου και Σια. Μας τρέμουν οι προδότες. Τρέμουν τους Έλληνες. Κατέβασαν τα ΜΑΤ για να πολιορκήσουν τον Ελληνικό Λαό στην Εθνική Επέτειο. Ξεφτιλίστηκαν! Και ντρόπιασαν τους αστυνομικούς που τους έβαλαν να απειλούν τους Έλληνες και προσκαλούσαν συνέχεια, τον κόσμο.

Η παρουσία του Κόσμου πολύ καλή. Η προσπάθεια πέτυχε. Το μήνυμα δόθηκε.
Οι Έλληνες είμαστε ΕΔΩ.

Η Μαφία και οι «δικηγόροι», είχαν ετοιμάσει τη δική τους χορογραφία. Σκόρπησαν Πακιστανούς Παπανδρέλληνες, για να «δουν την παρέλαση και να τους βγάλουν φωτογραφία. Τους κατέβασε από τις ζαρτινιέρες ο κόσμος χωρίς επεισόδια.

Η παρουσία στην παρέλαση ήταν ένα βήμα μπροστά.
Οι κλέφτες οι ψεύτες και προδότες μας βλέπουν πιά σαν εφιάλτη και στον ύπνο τους.

Βλέπουν τις αγχόνες να στήνονται στο Σύνταγμα

Σπύρος Χατζάρας


Εμείς δεν θα αφήσουμε τους πολιτικάντηδες να μας βάλουν φυλακή όπως τον Κολοκοτρώνη θα τους βγάλουμε τ'άντερα,αυτή τη φορά ο αγώνας είναι εθνικοκοινωνικός, γνωρίζουμε ότι θέλουν να μας κατηγορήσουν για εσχάτη προδοσία (όπως τον Γέρο και τον Πλαπούτα) και να μας εξαφανίσουν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και δεν είμαστε μόνοι μας υπάρχουν δυνάμεις και πρόσωπα που έχουν συνταχθεί με την Επιτροπή τα οποία ούτε καν μπορούν να τα φανταστούν, η Ελλάς θα γυρίσει οριστικά σελίδα, η ώρα σιμώνει πατριώτες ψηλά τα λάβαρα, ζήτω το έθνος.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν θα αφήσουμε τους πολιτικάντηδες να μας βάλουν φυλακή όπως τον Κολοκοτρώνη θα τους βγάλουμε τ'άντερα,αυτή τη φορά ο αγώνας είναι εθνικοκοινωνικός, γνωρίζουμε ότι θέλουν να μας κατηγορήσουν για εσχάτη προδοσία (όπως τον Γέρο και τον Πλαπούτα) και να μας εξαφανίσουν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και δεν είμαστε μόνοι μας υπάρχουν δυνάμεις και πρόσωπα που έχουν συνταχθεί με την Επιτροπή τα οποία ούτε καν μπορούν να τα φανταστούν, η Ελλάς θα γυρίσει οριστικά σελίδα, η ώρα σιμώνει πατριώτες ψηλά τα λάβαρα, ζήτω το έθνος. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚ - ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (17Ν ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΙΣΟΤΗΤΑ=ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ) ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ Γ' ΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΦΣΤΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΙΤΗ Β.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΑΠΌ ΤΟ -ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΠΑΚ - ΠΑΣΟΚ (ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ) ΑΠΌ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι έτοιμοι για όλα. Αναμένουμε καρτερικά το τελευταίο κάλεσμα.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Αποστόλης είπε...

Κε Χατζάρα, συγχαρητήρια για την ομιλία που έκανες, απο την οποία θα κρατήσω, εκτός των άλλων, τη φράση σου ''...έτσι την Επανάσταση την έκαναν Έλληνες και όχι ραγιάδες''.
Και επειδή τα πάντα ξεκινούν απο την εκπαίδευση των παιδιών μας στα σχολεία ( τα οποία παιδιά μεγαλώνοντας και γινόμενοι οικογενειάρχες γαλουχούν ανάλογα τα παιδιά τους που κατόπιν εκπαιδεύονται στα σχολεία κ.ο.κ ) φοβάμαι οτι στην εποχή μας η Ελλάδα πλέον ΔΕΝ μεγαλώνει Έλληνες, μεγαλώνει ραγιάδες.

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

καλημέρα και χρόνια πολλά για ακόμα μία φορά! Η εφημερίδα της μεθυσμένης εκδότριας Μάνιας άρχισε την ήδη γνωστή καραμέλα του ρατσισμού:

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145379

Σε παρακαλώ ιδιαιτέρως να αναφερθείς στο συγκεκριμένο γεγονός, γιατί αρκετά τους έχουμε ανεχθεί αυτούς τους γελοίους της Ελευθερομαλακίας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία εβδομάδα διανέμεται δωρεάν και μέσα στα πλοία της γραμμής, υπάρχει σε σταντ και όποιος θέλει παίρνει για να διαβάσει.
Μου είχε κάνει εντύπωση ο ανθελληνισμός της εφημερίδας αυτής. Το φύλλο που είχα δει ήταν πριν ψηφιστεί ο λαθρονόμος και υπήρχαν μέσα πέντε μεγάλα άρθρα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και για τους ρατσιστές Ελληναράδες όπως μας αποκαλούσαν οι δημοσιοκάφροι που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους για να σας τα πω. Για τα δικαιώματα των Ελλήνων που χάνονται καθημερινά, για τις κλοπές, ληστείες βιασμούς από τους λαθραίους, μιλιά, τσιμουδιά.....
Διαμαρτυρήθηκα στην υποδοχή και τους είπα ότι προσβάλομαι σαν επιβάτης που πληρώνω εισητήριο για να μπω και ψωνίζω από τα καταστήματα του πλοίου κι από την άλλη να διακινούν υλικό που βρίζει εμένα και υπερασπίζεται τους παράνομους, τους λαθραίους που κι αν ταξιδέψουν, δεν τους έχω δει ποτέ να αγοράζουν τίποτα. Τους είπα ότι δεν είναι δημόσιος δρόμος αλλά καράβι που από τη στιγμή που πληρώνω για να μπω, απαιτώ και να με σέβονται σαν Έλληνα.
Ευθύνεται η εταιρεία γιατί προκειμένου να μην πληρώσει για να έχει κάτι να προσφέρει τζάμπα, δεν την ενδιαφέρει το περιεχόμενο της φυλλάδας.
Αλήθεια ποιος χρηματοδοτεί την Ελευθεροτυπία εβδομάδα που διανέμεται δωρεάν;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΠΑΤΡΩΑ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ". ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΩΡΑ. ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚ - ΠΑΣΟΚ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΞΩ. ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ "ΤΑ ΝΕΑ". ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥΣ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΕΡΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΤΑΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ = ΕΚΑΤΗ ΜΕ ΠΥΡΣΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...