24/3/10

Οικογενειακές Δουλειές

Ο αδελφός Νίκος στην παρέα του Αμπού Ντάμπι

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και σας τσακώσαμε, και στο ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι σας ξετρυπώσαμε!

Τους έκαψε ο Καμμένος, με την ερώτηση που τους έκανε σχετικά με τη χρήση του προεδρικού αεροσκάφους από κυβερνητικά στελέχη και πολίτες εν καιρώ λιτότητας, καθώς πήρε απάντηση «λουκούμι».

Διά χειρός Παμπούκη (υπουργός Επικρατείας) πληροφορήθηκε ότι η εν λόγω μετακίνηση έγινε στις 20 Φεβρουαρίου του 2010 και όχι στις 13-14/02, (αυτό σημαίνει να είσαι υπουργός, δεν αφήνεις κενά!), με επιβάτες την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και τον ( τέως νομικό σύμβουλο Επιχειρήσεων) υπουργό Επικρατείας, μαζί με τη συνοδεία τους, από την Αθήνα στο Άμπου Ντάμπι και με επιστροφή αυθημερόν.
Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησης, αυτό βαρύνει την Πολεμική Αεροπορία και περιλαμβάνει, πέρα από τη χρέωση των 7.022,02 ευρώ ανά ώρα πτήσης, 1.460 ευρώ για διαμονή και διατροφή πληρώματος, 656 ευρώ για catering στην Ελευσίνα, 2.024 δολάρια για handling στη Δαμασκό και 28.146 δολάρια για handling και catering στο Άμπου Ντάμπι.

Στο αεροσκάφος, πέραν των δύο υπουργών, επέβαιναν δύο συνοδοί ασφαλείας και ο συνεργάτης της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σπυρίδων Παγκράτης, η συνεργάτης του υπουργού Επικρατείας, Παναγιώτα Παυλοπούλου, ο Νικόλαος Παπανδρέου ( αδελφός του πρωθυπουργού ) και η φωτογράφος Σιμέλα Πανταρτζή.

Ιδιαίτερα όσον αφορά στον Νίκο Παπανδρέου, η παρουσία του κρίθηκε σκόπιμη κατά την 2 ωρών ακρόαση από την ΑΕ, ενώ προφανώς η μετακίνησή του δεν επιβάρυνε κατά τι τα κρατικά έξοδα.

Και όλα αυτά έγιναν για την αναπτυξιακή συνεργασία των δύο κρατών, και ήδη υψηλή αντιπροσωπεία εστάλη στην Αθήνα για την υλοποίηση των επόμενων σταδίων, επωφελών για την Ελλάδα και την ελληνική επιχειρηματικότητα προοπτικά, λέει στην απάντηση για το ταξίδι ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί όλοι οι χαραμοφάϊδες, οι συγγενείς των οικογενειών Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή κ.λ.π. που λυμαίνονται τον τόπο δεκαετίες τώρα, είναι εγκάθετοι, τοποθετημένοι και αργόμισθοι. Ας μας πουν σε ποιά και πόσα Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή Ο Νίκος Παπανδρέου αδελφός του Τζέφρυ. Ας μας που σε πόσες εταιρείες συμμετείχε/ συμμετέχει ο πρώην καταλληλότερος αρχιτεμπέλης, ο Βουλγαροάκης, Ο Ρουσσώ, και τόσοι άλλοι. Αυτά τρωκτικά συνεπικουρούμενα απο τα παπαγαλάκια της διαπλοκής και της πουλημένης δημοσιογραφίας μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΧΑ! ΧΑ!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...