24/3/10

Μαρτύριο στα χέρια Παπανδρ-ελλήνων ληστών έζησε άλλος ένας ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του.

Μαρτύριο στα χέρια ληστών έζησε άλλος ένας ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του.

Ο 72χρονος Σπυρίδωνας Κόκκαλης, συνταξιούχος αγροφύλακας, βίωσε τον τρόμο υπό τις απειλές κουκουλοφόρων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στη διώροφη κατοικία του, στον Άγιο Γεώργιο Μακρινίτσας, όπου διαμένει μόνος του.

Λίγη ώρα μετά το σούρουπο, στις 7:15 το απόγευμα, δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στην οικία του άτυχου άνδρα. Τον άρπαξαν, τον έδεσαν σε καρέκλα και τον ξυλοκόπησαν στο κεφάλι, όταν εκείνος προέβαλε αντίσταση και πάλεψε μαζί τους.

Οι αδίστακτοι ληστές άρπαξαν από την κατοικία του τις οικονομίες ετών, συνολικά 13.000 ευρώ.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή τους, ο 72χρονος κατάφερε να λυθεί. Αρχικά ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έσπευσε άμεσα να τον βοηθήσει, και στη συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ


ΑΛΒΑΝΟΣ έβαλε βόμβα σε καφετέρια γιατί του είπαν να φύγει

Το ενδεχόμενο πίσω από τη χθεσινή βομβιστική επίθεση σε καφετέρια της Αγίας Παρασκευής να κρύβεται Αλβανός θαμώνας ,ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες διαπληκτίστηκε με υπαλλήλους του καταστήματος εξετάζουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας.
Η επίθεση στην καφετέρια με την επωνυμία «North», που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Ιωάννου 50 στην Αγία Παρασκευή, σημειώθηκε στις 4.40 το πρωί. Από την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού προκλήθηκε πανικός στους περιοίκους, που βγήκαν με τις πυτζάμες στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, αλλά και σημαντικές υλικές ζημιές. Συγκεκριμένα, έσπασε ολόκληρη η τζαμαρία του καταστήματος, καταστράφηκαν πολλά τραπέζια και καθίσματα, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν και μηχανήματα.

Επίσης, από το ισχυρό ωστικό κύμα έσπασε η τζαμαρία γειτονικού καταστήματος ρούχων, αλλά και η είσοδος πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από την καφετέρια.

Ο τρόπος δράσης θύμιζε μαφιόζικη επίθεση. Ομως, μετά από έρευνες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η επίθεση πρέπει να έγινε από ομάδα Αλβανών κακοποιών και δεν πρόκειται για ενέργεια «κυκλωμάτων της νύχτας», γιατί την τελευταία εβδομάδα ένας Αλβανός πελάτης είχε διαπληκτιστεί με εργαζομένους του καταστήματος. Οι σερβιτόροι τον έδιωξαν και του είπαν να μην ξαναπάει στην καφετέρια. Οπως όλα λοιπόν δείχνουν, αυτός επέστρεψε παρέα με τους φίλους του για να πάρει το αίμα του πίσω.


http://www.espressonews.gr

ΥΓ. Οι δύο ληστές του Ταχυδρομείου στο Περιστέρι, που συνελήφθησαν ήταν Αλβανοί και μια ομοεθνής τους γυναίκα, η τσιλιαδόρος.

2 σχόλια:

grenadier είπε...

Το μόνο πράγμα που με παρηγορεί όταν διαβάζω για τα καθημερινά εγκλήματα των λαθρομεταναστών κατά των συμπολιτών μας Ελλήνων, είναι η σκέψη ότι όλοι αυτοί οι παθόντες θα είναι αποφασισμένοι σύμμαχοί μας στην επικείμενη μάχη κατά του μισελληνικού κράτους. Έτσι χτίζεται η οργή...

Ανώνυμος είπε...

Δεν λήστεψαν Τράπεζα οι Αλβανοί που έπιασαν στο Περιστέρι αλλά το κεντρικό Ταχυδρομείο της περιοχής.
Είχαν ληστέψει και το άλλο Ταχυδρομείο που είναι δίπλα στο γήπεδο του Ατρομήτου τουλάχιστον δύο φορές χωρίς φυσικά να το αναφέρουν τα χουντικά ΜΜΕ.