29/3/10

Απύθμενη θρασύτητά της Αλβανικής Μαφίας

Εστειλαν τους συνεργάτες τους να κάνουν διαδήλωση έξω από το Πεντάγωνο.

Από το gianniotis.blogspot.cοm

Βρήκαν την αφορμή τώρα που συζητούνται τα συμβάντα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα για το τελικό γιουρούσι κατά των Ενόπλων Δυνάμεων, αναδεικνύοντας την απύθμενη θρασύτητά τους.
Έναντι μάλιστα ενός θεσμού που απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής των Ελλήνων (το ξέρουν και έχουν αρχίσει το "ροκάνισμά" του).
Συγκέντρωση-διαμαρτυρία λοιπόν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 13:00, η ..."Κίνηση" με τη γελοία επωνυμία "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".
Τι ζητά;
Την τιμωρία όχι των τρομοκρατών, όχι αυτών που προσπαθούν να κάψουν ζωντανούς με μολότοφ συμπολίτες τους, αλλά των στρατιωτικών που παρέλασαν φωνάζοντας ... "ρατσιστικά συνθήματα μίσους".
Σύμφωνα με τους τύπους αυτούς, "η εμφάνιση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στρατιωτικού τμήματος των βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων που βάδισε στην Πανεπιστημίου κραυγάζοντας εμετικά ρατσιστικά συνθήματα είναι μια πρόκληση για την οποία χρειάζεται να πάρει θέση αμέσως η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Θύμισαν τις πιο μαύρες μέρες της χούντας και της δικτατορίας του Μεταξά όταν ο στρατός οργάνωνε τέτοιου τύπου σοβινιστικές εμφανίσεις". Και γι' αυτό, ζητούν την ..."παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών καθώς και των υπεύθυνων αξιωματικών που υπέθαλψαν και οργάνωσαν αυτή τη χυδαία επίδειξη ρατσιστικού μίσους.."

Ζητούν κεφάλια

Φυσικά, πετάνε και τα φιτίλια τους, επικαλούμενοι την ..."προοδευτικότητα" των κυβερνώντων.
Δημιουργείται το ερώτημα πότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των στρατιωτικών που είχαν την ευθύνη της παρέλασης έδωσαν άδεια για συνθήματα όπως:
"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ",
"Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό",
"Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς".
Σε ποια μονάδα εκπαιδεύτηκαν και προετοιμάστηκαν για μια τέτοια ενέργεια; αναφέρεται στην ανακοίνωση της ..."Κίνησης", που βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ και αντιεξουσιαστικά καταγώγια από χιλιόμετρα.

Πολιτική αγυρτεία των αριστεριστών

Οι τύποι αυτοί δεν κρύβουν την αντικοινωνική, την εθνομηδενιστική και τη διεθνιστική τους πλατφόρμα. Φυσικά, δεν διαμαρτύρονται για τον 60χρονο νεκρό στα Πατήσια που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του από τα χέρια δύο ανθρωπόμορφων τεράτων από την αλλοδαπή (αυτό δεν ενδιαφέρει τους αριστεριστές), αλλά για... "συνθήματα"!
Για ..."συνθήματα"!
Προσέξτε αντικοινωνική λογική, την ώρα που αλήτες με καλάσνικοφ έχουν κάνει την Αθήνα πεδίο μάχης, σκοτώνοντας ανυπεράσπιστους πολίτες και βιάζοντας γυναίκες.
Αυτό το κρούσμα δείχνει που οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης που άνοιξε την πόρτα στη ρατσιστική υστερία με το νόμο που ψήφισε πρόσφατα κατακρεουργώντας το δικαίωμα στην ιθαγένεια για δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών.
Με την πολιτική του Χρυσοχοΐδη βγάζει ξανά την Αστυνομία με επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών ενώ απαιτεί στο Αιγαίο η FRONTEX να έχει το ελεύθερο να πνίγει μετανάστες.
Με την πολιτική ασυλίας των φασιστών που χαράζουν σβάστικες στα χέρια καθηγητριών όπως στα Χανιά ή των επιθέσεων σε μετανάστες και αντιρατσιστές διαδηλωτές όπως στους Αμπελοκήπους.
_________________
g: Κι' όσο για τα μέλη της ...κίνησης "ενάντια στο ...ρατσισμό και τη ...φασιστική απειλή", τα γνωρίζουμε πολύ καλά.
Πρόκειται για ανάρχιδα ..."Ελληνόπουλα" με τους ισλαμιστές νταβατζήδες τους, ερυθρόχρωμα τσογλάνια του κερατά και βουτυρόπαιδα πολυτελείας που φοβούνται και αποφεύγουν τον Ελληνικό στρατό σαν ο διάολος το θυμίαμα.
Πρόκειται για οπισθογεμείς αδελφές, γόνους "επωνύμων" αλητών κατασκευασμένες από υλικά εκκενώσεων.
Πρόκειται για τέκν(ά) πολιτικών, αθλητών, καλλιτεχνών, "διανοουμένων κοτσιδάκηδων" και κάθε λογής σκουλαρικοφόρου και κουλτουριάρικου ερπετού.

πηγή: http://gianniotis.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας δώσει κάποιος από το Πεντάγωνο εντολή, την ώρα της διαδήλωσης να περάσουν με βήμα τροχάδειν δίπλα τους οι ΟΥΚάδες. Σιωπηροί...έτσι για ζέσταμα...τίποτα παραπάνω...απλά να κινηθούν κοντά τους, χωρίς επαφή...και να φύγουν.

Δε χρειάζεται τίποτα άλλο, τους ξέρουμε τι άντρες είναι όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι...θα γίνουνε μπουχός...

Α, να φροντίσετε να υπάρχουν και τουαλέτες χημικές...θα τις χρειαστούν για το κόψιμο....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιαννιώτη και κάθε γνήσιε πατριώτη.
Οι αντιρατσιστές και αντιεξουσιαστές μας τα 'λεγαν στο παρελθόν και τους παίρναμε στο ψιλό. Τώρα τα εφαρμόζουν στην πράξη.
Καμιά σύγκριση με το θάνατο των δύο ανθρώπων. Δε συγκρίνεται ο θάνατος του 15/χρονου και του 60/χρονου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Υπάρχει όμως παραλληλισμός θανάτων. Ο 15/χρονος παραλληλίζεται με το παιδί της κατοχής που σκοτώθηκε από ξεχασμένη νάρκη. Ο 60/χρονος παραλληλίζεται με το σούβλισμα του Αθανάσιου Διάκου. Οι φυλλάδες του σφουγγίσματος του κώλου(πχ. Ελευθεροτυπία)κρίμα στον τίτλο της αποσιωπούν το δεύτερο θάνατο.
Όταν όλες οι αδελφές θα τρέχουν να σώσουν τον κώλο τους το λατρευτό δεν θα υπάρχει καθόλου έλεος για αυτές.