28/3/10

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ «ΤΟΥΤΣΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ «ΧΟΥΤΟΥ»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Στην Κρήτη έχουμε για δεκαετίες το φαινόμενο της ΄΄φυλής΄΄ των ''Κρητικών Χούτου΄΄ εκ Μυλοποτάμου κυρίως ορμώμενοι να διαπράττουν για χρόνια οικονομική και πολιτική ΄΄γενοκτονία΄΄ (βλ. Μυλοποταμίτικη Μαφία, Καταπατήσεις χωραφιών και οικοπέδων, Απειλές, Ψευτικές επιδοτήσεις για αιγοπρόβατα φαντάσματα κλπ) στην άλλη ΄΄φυλή΄΄ των ΄΄Κρητικών Τούτσι΄΄, δηλαδή όλων των υπολοίπων που δεν συμμετέχουν στην διακομματική εγκληματική μαφιόζικη φαμίλια, που -με πολιτική κάλυψη- καταστρέφει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης.
http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/zoniana-gr.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/kritikoi-choytoy-gr.html

Η διεύρυνση της οικογένειας/φαμίλιας σε βαθμό νιοστού εξαδέλφου και οι πολλαπλές κουμπαριές είχαν ως αποτέλεσμα οι Κρητικοί Χούτου να έχουν δικούς τους ανθρώπους σχεδόν σε κάθε χωριό της κεντρικής Κρήτης. Μέσω αυτών μπορούν να επιδίδονται στα αγαπημένα τους σπορ της κλοπής, των καταπατήσεων (με απειλές και ψευδομάρτυρες) και της ΄΄προστασίας΄΄ ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της υπαίθρου, παρέχοντας πάντα τα απαραίτητα ασφαλή λημέρια του Ψηλορείτη. Κάθε φαμίλια της φυλής των Κρητικών Χούτου μπορεί να έχει αυτόνομη δράση.
Η αίσθηση ατιμωρησίας έχει οδηγήσει στο μέγιστο βαθμό επιθετικότητας τους τρομοκράτες Κρητικούς Χούτου. Εκβιασμοί και δολοφονικές επιθέσεις σε φιλήσυχους πολίτες είναι καθημερινό φαινόμενο.
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/krhtikoi-hoytoy-kthnotrofoi-katastrefoyn-tis-perioysies-krhtikwn.html

http://news.ert.gr/local/localmapDet.asp?id=487211

Από πού πηγάζει η αίσθηση ατιμωρησίας; Μα από την κάλυψη που παρέχει η πολιτική, η δικαστική και η τοπική μιντιακή εξουσία. Το μοίρασμα της λείας με τις παραπάνω εξουσίες δημιουργεί τους απαραίτητους δεσμούς χρήματος. Παράλληλα είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να μην ασκούνται διώξεις, οι χαμηλές ποινές και οι χαριστικές αποφυλακίσεις. Με αυτό τον τρόπο δένεται η πολιτική εξουσία με την εγκληματική φυλή των Κρητικών Χούτου
Ακόμη και τα μικρότερα κόμματα χαϊδεύουν προκλητικά τους κουκουλοφόρους της υπαίθρου παίζοντας τον ρόλο τους στο ψευδοπολυκομματικό πολιτικό σύστημα.
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=478114

Θαυμάστε ενδεικτικά τα ονόματα τα οποία έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων στην υπόθεση του τραυματισμού του αστυνομικού Λαζαρίδη στα Ζωνιανά.
http://paramythia.pblogs.gr/tags/diki-zonianon-gr.html

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
Η πολιτική εξουσία δεν ανέχθηκε απλά τα φαινόμενα αυτά, αλλά συνειδητά συνεργάστηκε και καλλιέργησε αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές, παρέχοντας εκλεκτά προνόμια (πχ επιλεκτικές επιδοτήσεις) στους εκπροσώπους της κάθε φαμίλιας. Πολλά μέλη των Κρητικών Χούτου -παρά την προφανή πολιτική τους ανεπάρκεια- επιλέγονται να στελεχώσουν τα κομματικά και συντεχνιακά ψηφοδέλτια, παρά την σχετικά μικρή αναλογία τους στον συνολικό πληθυσμό.
Ειδικά στην περίπτωση της Κρήτης και του χαλαρού ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οι Κρητικοί Χούτου αποτελούν τον συνεργάτη του πολιτικού συστήματος για τον πολιτικό και οικονομικό έλεγχο της υπαίθρου, παρέχοντας την δυνατότητα οικονομικών και πολιτικών εκβιασμών. Πολιτική εξουσία και Κρητικοί Χούτου σε αρκετές περιπτώσεις ταυτίζονται πλήρως κατ΄ εντολή συγκεκριμένων κομμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν τοπικές κοινωνίες φεουδαρχών και όχι δημοκρατικών θεσμών.
Η ανομία και η μη λειτουργία των θεσμών είναι διακομματική παρακρατική επιλογή, γιατί η νομή του κράτους από τους κομματικούς μηχανισμούς είναι αυτό που θέλει το διακομματικό καθεστώς. Η πλήρης αποσύνθεση της λειτουργίας του κράτους είναι η απαραίτητη συνθήκη για να πέσει το κράτος στα χέρια των κομμάτων, χωρίς τον ''δυσάρεστο΄΄ θεσμικό έλεγχο.
Ως αποτέλεσμα αυτής της επιλογής ύποπτες δραστηριότητες -από ύποπτο πλουτισμό μέχρι δολοφονικές επιθέσεις- που αφορούν την στενή οικογένεια λαοπρόβλητων κομματικών στελεχών, μένουν μακριά από τα φώτα της δημσιότητας και το χέρι της δικαιοσύνης.
http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/kritikoi-choytoy-gr.html

http://sofoscrete.blogspot.com/2009/09/blog-post_1120.html

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Για όλα αυτά τα τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μιλάνε. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πρώην δημάρχου Ηρακλείου, ο οποίος δεν βρήκε ούτε ένα μέσο για να δημοσιεύσει μία επιστολή του που αφορούσε την διαπλοκή πολιτικών παραγόντων του δήμου Ηρακλείου.
http://iraklio-crete.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/tvxs-kataggelia-gia-diaplokh-ston-kathestwtiko-dhmo-hrakleioy.html

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του: Κατόπιν τούτων επιστρατεύτηκαν για την δημοσίευση του κειμένου μέθοδοι που είχαν χρησιμοποιηθεί σε παλιές εποχές, που είχαμε πιστέψει ότι είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί, της κατοχής ή της χούντας.
Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Παρά το εμπάργκο πληροφόρησης βέβαια, είναι κοινή αίσθηση η πολιτική κάλυψη σε όλα αυτά τα φαινόμενα όπως φαίνεται και στο παρακάτω γκάλοπ που αφορούσε το πρόσφατο περιστατικό στα Ζωνιανά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων κρίνουν ότι, γενικώς, μπλεγμένοι είναι πολιτικοί και αστυνομικοί (78%), δικηγόροι (76%) και δικαστές (75%), ενώ υπέρ της μη εμπλοκής τάσσονται ελάχιστοι, μόλις 3-4% του δείγματος. Είναι χαρακτηριστική η αμηχανία μεγάλου τμήματος της κοινής γνώμης, που σε ποσοστό περί το 20% επιλέγει ως απάντηση του συγκεκριμένου ερωτήματος το «δεν γνωρίζω, δεν απαντώ».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_09/12/2007_252029

KΡΗΤΗ TV ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Και μέσα σε όλα αυτά η KΡΗΤΗ TV έκανε πρόσφατα εκπομπή για τα Ζωνιανά στα οποία όπως μπορείτε να δείτε καλεί όλους τους Κρητικούς να νιώσουμε και εμείς υπερήφανοι για την ΄΄προσφορά΄΄ τους ΄΄ανθρώπους΄΄ και την ΄΄αγνότητα των παραδοσιακών προϊόντων΄΄!!!

Στην ουσία η ΚΡΗΤΗ ΤV μας καλεί να νιώσουμε ''υπερήφανοι'' που στην Κρήτη υπάρχουν χωριά που βγάζουν τους μεγαλύτερους δολοφόνους, εγκληματίες, μαφιόζους, κλέφτες και διαπλεκόμενους με το διακομματικό πολιτικοοικονομικό καθεστώς...
Για την ΄΄αγνότητα των παραδοσιακών προϊόντων΄΄ δεν ξέρω, λένε ότι το χασίσι Μυλοποτάμου είναι πράγματι αγνό και θεωρείται Gourmet στην Ολλανδία Ενδιαφερουσα δημοσιογραφια... Από που πηγάζει άραγε;...
Παρά την ΄΄φιλότιμη΄΄ προσπάθεια του ΚΡΗΤΗ TV, η αλήθεια είναι ότι τα βασικά συναισθήματα των Κρητικών απέναντι στα Ζωνιανά είναι αηδία και μίσος για τους Καπετάνιους τραμπούκους των Ζωνιανών και των περιχώρων.

http://liberalcreta.pblogs.gr/

Defkalion P. Tsagkarakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...