22/3/10

ΓΙΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ..ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ

Αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!

Ετοιμάζονται να ξεφτελίσουν τη χώρα επιζητώντας τον οίκτο για να εισπράξουν με την μορφή ζητιανιάς χρήματα , που κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί ποτέ να αποδειχθεί που πραγματικά θα καταλήξουν.(ΣΚΗΝΙΤΕΣ-ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ-ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ).

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ; (ΣΧΟΛΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ).

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης κάποιοι αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!

Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να δηλώνουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους)…..ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του.

Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα !

Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα, μόνο μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.

Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.

Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη.

Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων.

Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ !!!!

Με αγανάκτηση

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ )ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ.

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κ. Χατζάρα, να γίνουν πράξεις τα λόγια. Να αφυπνηστεί ο Έλληνας. Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, δεν έχουν όλοι οι Έλληνες πρόσβαση στο διαδίκτυο και κάποιοι άλλοι νέοι ακόμα δεν ξέρουν καθόλου να το χειρίζονται.
Γι αυτό πρέπει να απαιτήσουμε σωστή ενημέρωση αντικειμενική από τα κανάλια- Αν τους χτυπήσουμε στο οικονομικό δηλαδή να έρθουμε σε επαφή με τους χογηρούς και να τους πούμε ότι μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα τους και με τα ίδια τα κανάλια θα δεις για πότε θα αλλάξει το σκηνικό.
Σύντομα να δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα αναλάβει αυτό το ρόλο.
Π.χ. αν είχε ανακοιωθεί ότι πιάστηκε ουκρανικό πλοίο με 20 έγκυες λαυθρομετανάστριες Σομαλές σήμερα, τότε η αντιδράσεις στο λαθρονομοσχέδιο που χορηγεί ιθαγένεια από κούνια θα ήταν τεράστιες στο πανελλήνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠAΙΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο JEFFRY ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ.

ΠΟΣΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ???

Υ.Γ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ..ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ????

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...