27/3/10

Να ποιος κυβερνάει την Ευρώπη

«Η ΕΚΤ είναι ανεξάρτητη. Δεν επιτρέπει σε καμία κυβέρνηση, θεσμό ή ομάδα πίεσης να επηρεάζει τις αποφάσεις για την νομισματική της πολιτική».
Ζαν-Κλοντ Τρισέ ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου

με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ. 26-03-10

Εκτός από τις κυβέρνησεις τους θεσμικούς παράγοντες και τις ομάδες πίεσης , ύπάρχουν και τα Αφεντικά του Τρισέ ,των οποίων τις εντολές ακολουθεί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://tomavroprovato.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτες διαπιστώσεις του ξινισμένου υπουργού.
Προφανώς γιά να σταματήσουν όλα αυτά πρέπει να τους δώσουμε Ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου γιατί άλλο είναι να λές "Αλβανός διακινούσε γυναίκες και είχε 5μύρια(όχι λεκ νόμισμα αφιερωμένο στον Μ.Αλέξανδρο) που είναι ρατσιστικό και άλλο ότι τα έκανε Έλληνας.
Επίσης θα λές ότι Έλληνες πουλούσαν τα πλιατσικολογημένα προιόντα του ηρωικού τσιριζέικου Δεκέμβρη και όχι Αλβανοί.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_2870.html

Ανώνυμος είπε...

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/pax-americana_26.html
Στην παραπάνω σελίδα θα δείτε ενδιαφέροντα πράγματα γιά τον μένταλιστ Κίσσιντζερ.
Υστερόγραφο:
Το Μάιο παρακολουθώντας εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα γιά την Μπίλντεμπεργκ, τη λέσχη που πάει γιά καφέ η Αννούλα και ο Θόδωρος, είδα τον Θόδωρο Ρουμπάνη, ηθοποιό της δεκαετίας του ΄60, όπως διαπίστωσα αργότερα και τέως σύζυγο ανηψιάς του Τσώρτσιλ να δηλώνει ότι βρέθηκε εξαιτίας του γάμου του δίπλα στους ισχυρούς του κόσμου απ' όπου όταν τον εμπιστεύτηκαν άκουγε τραγικά πράγματα που αφορούσαν τον Μακάριο και την Κύπρο και μετά... επιβεβαιώνονταν.
Το πιό εντυπωσιακό ήταν η πρόβλεψη από το λογιστή της συζύγου ότι ο Κάρτερ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής όταν κανείς δεν... τον ήξερε.
Νομίζω στη σελίδα του Χαρδαβέλλα ότι υπάρχει η εκπομπή.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε...

Και οι οποίοι είναι τα πραγμματικά αφεντικά του κόσμου ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

Να μας εξηγήσουν τέλος πάντων ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να δανείζουν ΜΕ ΤΌΚΟ ανελειπώς και ασταμάτητα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να συναλλασόμαστε. Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

Το Βέλγιο αρνείται να αποκτήσει Αλβανική Μειονότητα
* Κωνσταντίνος Χολέβας
http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=1013
Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει .... Αλβανική Μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της FYROM εκμεταλλεύθηκαν την άρση της Visa από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο. Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!
Η ιστορία είναι πολλαπλώς διδακτική & στέλνει 6 μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.
Πρώτον καταδεικνύει ότι οι Αλβανοί που κατοικούν στη Νότιο Σερβία και κυρίως στο Πρέσεβο δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν υπό Σερβική διοίκηση. Το παράδειγμα των ομοεθνών τους του Κοσσυφοπεδίου λειτουργεί ως όραμα και στόχος γι’ αυτούς. Ή θα φύγουν , όπως επιχείρησαν αυτοί που πήγαν στο Βέλγιο, ή θα ξεκινήσουν-αργά ή γρήγορα-αποσχιστικό ένοπλο κίνημα. Οι Σέρβοι φαίνεται ότι δεν έχουν απαλλαγεί από τα βάσανα των αποσχιστικών κινημάτων. Αναμένουν απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για το Κόσσοβο, αλλά ανοίγει νέα πληγή στη νότιο Σερβία.
Το 2o μήνυμα απευθύνεται προς το […] κράτος των Σκοπίων. Και εκεί η πολυάριθμη Αλβανική κοινότητα αναπτύσσει φυγόκεντρες τάσεις. […]
Το 3o μήνυμα απευθύνεται από τον Αλβανικό εθνικισμό προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι Αλβανικές κοινότητες δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά δίπλα σε μία Χριστιανική Ορθόδοξη πλειοψηφία (π.χ. Σέρβους, Σκοπιανούς). Όταν νιώθουν πολίτες β΄ κατηγορίας ή φεύγουν από τη χώρα ή εξεγείρονται. Όταν, όμως, αποτελούν την πλειοψηφία όπως στην κυρίως Αλβανία, τότε δείχνουν καταπιεστικές διαθέσεις προς τις Χριστιανικές Μειονότητες (π.χ. Βορειοηπειρώτες).
Το 4o μήνυμα έρχεται από τη Βελγική κυβέρνηση προς τους Έλληνες οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας. Το Βέλγιο δεν έχει καμία διάθεση να αποκτήσει Αλβανική Μειονότητα ούτε να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τις χιλιάδες νέων επισκεπτών, οι οποίοι μάλιστα ακολουθούν τη Μουσουλμανική θρησκεία. […] Καμία χώρα δεν επιθυμεί την αύξηση του Μουσουλμανικού πληθυσμού της ούτε επιδιώκει εισαγωγή Μειονοτήτων. Μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε τέτοια βιαστικά & επικίνδυνα πειράματα[…]
Το 5o μήνυμα απευθύνεται προς τους υπευθύνους της Ευρώπης για τα θέματα της άρσεως της Visa και για την εισδοχή νέων μελών. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι λόγω φτώχιας μεγάλος αριθμός Αλβανών θα εισρεύσει και θα ζητεί μόνιμη εγκατάσταση, αν αρθεί η απαίτηση ειδικής θεωρήσεως (Visa) για τους Αλβανούς πολίτες. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να αποφασισθεί συντόμως, καλόν είναι πάντως να λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Η Ελλάς επισήμως προωθεί την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. Είμαστε, άραγε, βέβαιοι ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν πραγματικά κάτι τέτοιο; […]
Το 6o μήνυμα έρχεται από την αποφασιστικότητα του Βέλγου Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν φοβήθηκε τις πιθανές αντιδράσεις των «προοδευτικών» και των οπαδών της πολυπολιτισμικότητας στη χώρα του. Αμέσως […] αποφάσισε να απομακρύνει με κάθε νόμιμο τρόπο τους συμπαθείς βαλκάνιους επισκέπτες του. Και φυσικά την απόφασή του στηρίζουν όλα τα μεγάλα κόμματα στο Βέλγιο. […]Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε και δεν είναι πλέον της μόδας στην Ευρώπη, μόνο που αυτή είδηση αργεί να έλθει σε ορισμένα τμήματα της ελληνικής διανόησης!
Το γενικότερο συμπέρασμα […] ;
Οι Αλβανικές κοινότητες δεν έχουν μεν τον θρησκευτικό φανατισμό άλλων Μουσουλμανικών ομάδων, διαπνέονται όμως από εθνικισμό και από αλυτρωτικά οράματα που ενθαρρύνονται από τα Τίρανα. Σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, ωθούνται σε τρεις επιλογές. Ή να κατακλύσουν μαζικά τις χώρες της Ευρ. Ενώσεως, όπως επιχειρούν και προς…στο Βέλγιο, ή να ασχολούνται με δραστηριότητες ποινικώς κολάσιμες, ή να κινητοποιούνται δυναμικά μέσα στις κοινωνίες που ζουν και να διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο. Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να αγνοήσει αυτά τα μηνύματα.

Ανώνυμος είπε...

Μακριά από το χρηματιστήριο τώρα θα γελάτε , αλλά αύριο θα κλαίτε τα ευρουδάκια σας
Προσοχή στα χρήματα σας είναι πολύτιμα πλέον και σπάνια και δύσκολο να τα ξαναμαζέψετε Αν τα βάλετε τώρα στο χρηματιστήριο .(όπως λένε οι δημοσιογράφοι) ενδέχεται να ανέβουν πολύ λίγο ιονικά όμως , και στα χαρτιά ,Θα σας αποκομίσουν με μια μικρή ίσως άνοδο και μετά θα πέσει κάτω από 20% μέχρι και 50% και θα χάσετε τα χρήματα σας για πάντα .

Ανώνυμος είπε...

Μακριά από το χρηματιστήριο τώρα θα γελάτε , αλλά αύριο θα κλαίτε τα ευρουδάκια σας
Προσοχή στα χρήματα σας είναι πολύτιμα πλέον και σπάνια και δύσκολο να τα ξαναμαζέψετε Αν τα βάλετε τώρα στο χρηματιστήριο .(όπως λένε οι δημοσιογράφοι) ενδέχεται να ανέβουν πολύ λίγο ιονικά όμως , και στα χαρτιά ,Θα σας αποκομίσουν με μια μικρή ίσως άνοδο και μετά θα πέσει κάτω από 20% μέχρι και 50% και θα χάσετε τα χρήματα σας για πάντα .

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...