29/3/10

Ο Πρίγκιψ Νικόλαος στο Αμπού Ντάμπι

Πηγή http://papaioannou.wordpress.com

Για τις κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό Εμπραέρ, απλώς απαντά: «Πήγα με πρωθυπουργική εντολή. Δεν πήγα μόνος μου. Ηθελε ο Πρωθυπουργός να μετάσχωστην αποστολή, να μετάσχει και στις συζητήσεις με τους άραβες επενδυτές. Δεν είπα ξαφνικά “πάω με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο” και πήγα» έλεγε τις προάλλες σε συνεργάτες του, φανερά οργισμένος για τη διάσταση που πήρε το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr
====================
Σχόλιο: Φτου ρε…! Ναι.. ναι
Εμείς φταίμε. Ω Ναι! Εμείς φταίμε. Ολόκληρη Ελληνική Δημοκρατία καθόμαστε άπραγοι και μας λέει @@ριές στα μούτρα.

Σπύρος Χατζάρας: Θεσμική ιδιότητα «αδελφός πρωθυπουργού» δεν υπάρχει.
Η συμματοχή, του Ταμεία της Οικογένειας στην κρατική αντιπροσωπεία και η συμμετοχή του ,επομένως ,στις διαπραγματεύσεις ήταν εξωθεσμική και παράνομη.
Η προφορική εντολή πρωθυπουργού δεν υφίσταται. Γραπτή χρειάζεται.

Το ίδιο παράνομη ,είναι και η διαχείριση από τον πρίγκιπα Νικόλαο των κρατικών επιχορηγήσεων προς τις ΜΚΟ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου οι συγκρισεις με τη Γερμανια ειναι της μοδας οριστε αλλη μια. Στη Γερμανια εχουν πεσει κεφαλια για παρομοιες περιπτωσεις, οι οποιες αποτελουν σκανδαλα.
Οι διαπλεκομενοι εξαφανιζονται αφου ζητησουν συγνωμη, στην Ελλαδα ζητανε και τα ρεστα.
Να σας θυμησω δε πως η Μερκελ κρυβει τον ανδρα της και δεν τον παιρνει μαζι της οπου παει, μονο και μονο για να μην δωσει δικαιωμα.
Αν ο πρωθυπουργος εδωσε εντολη να ειναι ο αδερφος του παρων, τοτε ας παραιτηθει αμεσως να αναλαβει ο Νικος, αλλιως ας μας πει με ποια ειδηκιτητα πεταξε και παρεβρεθει στην αποστολη.
Η ειδηκοτης που αναφαιρετε πραγματι δεν υπαρχει σε δημοκρατικη χωρα παρα μονο στο Τγκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζέφρυ τώρα θα "διορίσει" την οικογένεια σε θέσεις κλειδιά του αρπαχτικού πράσινου κράτους. Ο γιός του που με περηφάνια διόρισε λοκατζή στο μεγάλο πεύκο έχει σειρά στη διαδοχή της Παπανδροκρατίας. Τα προπαγανδιστικά πρασινοχουντοκάναλα ΜΕΓΚΑ, ΝΕΤ κ.λ.π. συμμετέχουν στο φαγοποτι στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Οι μίζες και οι αρπαχτές είναι πολλές.

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία του "αδερφού" σε επίσημη κρατική αποστολή προς αναζήτηση επενδύσεων αποτελεί δείγμα κράτους μπανανίας.
Ο "αδερφός" είναι εξωθεσμικός παράγων που αναγνωρίζεται από το Σύνταγμα και τους νόμους και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά δουλειά να παρίσταται στις επαφές που έκανε η υπηρεσιακή αποστολή και μάλιστα παρούσης της Υπουργού Οικονομίας Λ. Κατσέλη. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό αν ληφθούν υπ' όψιν τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που διακυβεύονται. Η δήλωση που έχει κάνει ο "αδερφός" στο παρελθόν περί "μεταμφιεσμένου Έλληνα" είναι ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει το θέμα να ερευνηθεί περαιτέρω δημοσιογραφικά αλλά και θεσμικά μέσω του Κοινοβουλίου.
Ακόμα κι αν γινότανε εγγράφως δια του πρωθυπουργικού γραφείου πάλι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί είναι στενό συγγενικό πρόσωπο (2ος βαθμός συγγενείας εξ αίματος) που αποκλείει και σαν σκέψη την εμπλοκή του σε τέτοια θέματα και μάλιστα σε μια εποχή που ο πρωθυπουργός κατηγορεί τους προκατόχους του για διαφθορά και επί πλέον έχει κατορθώσει να γίνουμε, οι Έλληνες, διεθνώς ρεζίλι σαν απατεώνες. Αλλά και από άλλη πλευρά να το δεις το πράγμα ο “αδερφός” δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επαγγελματική ιδιότητα που ίσως να δικαιολογούσε την επείγουσα χρησιμοποίησή του στην προκειμένη περίπτωση.
Κανονικά αυτό θα έπρεπε να γίνει γνωστό στο Κοινοβούλιο απ' όπου θα έπρεπε να ζητηθεί έγκριση.
Εγώ λοιπόν σαν κουτοπόνηρος Ρωμιός κάνω την σκέψη ότι απλά παρίστατο ο "αδερφός" για να τονίσει το πρωθυπουργικό ενδιαφέρον και για να κλείσει το μάτι στους Άραβες επενδυτές για να βάζουν και ένα "μικρός δωράκι" - είναι προσφιλής αυτή η έκφραση στην οικογένεια - από τις κρατικές τιμολογήσεις των ναυπηγείων στον κουμπαρά της οικογένειας. Αποδείξτε μου εσείς ότι δεν είναι έτσι. Αφού λοιπόν θέλησε να στείλει τον "αδερφό" τσόντα στην αποστολή της οποίας ηγείτο η Υπουργός Οικονομίας μου έδωσε δικαίωμα να σκέπτομαι κι εγώ έτσι.