29/3/10

Η οργανωμένη επίθεση κατά των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται

Στα Κάτω Πατήσια, έγιναν δυο αιματηρές ένοπλες ληστείες το πρωί,
με πανομοιότυπο τρόπο και με θύματα τους ιδιοκτήτες δυο καταστημάτων.

Στις 10:30 ,δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε πρακτορείο ΠΡΟ.ΠΟ. στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη και πυροβολήσαν τον ιδιοκτήτη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει χάσει τη ζωή του.
Μισή ώρα νωρίτερα δύο αδίστακτοι κακοποιοί - πιθανότατα οι ίδιοι - μπήκαν σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στην οδό Αχαρνών και Σερίφου και πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά τον ιδιοκτήτη.Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν τρέχοντας.

Αντιμέτωποι με πέντε ληστές ήρθαν ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού και η μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.Οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Αγίου Δημητρίου Πολιορκητή λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Χτύπησαν με τη λαβή του όπλου τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μια καρέκλα.Ο ένας από τους δράστες απείλησε στη συνέχεια την ηλικιωμένη γυναίκα και την ανάγκασε να τους δώσει 500 ευρώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Κολομβία»... στην Αλβανία
Οι 4.000 κάτοικοι του χωριού Λαζαράτες ζουν αποκλειστικά από την καλλιέργεια ναρκωτικών. Με καλάσνικοφ προστατεύουν τις φυτείες. Αβατο για την αλβανική αστυνομία αποτελεί η περιοχή. Στη χώρα μας διοχετεύεται η παραγωγή !


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=10895043

Ανώνυμος είπε...

Οι Αφγανοί με δήλωση κυβερνητικού στελέχους θα απολαύσει την εύνοια του συντεταγμένου κράτους. ο αποθανών Έλληνας ούτε ένα στεφάνι στην κηδεία του. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση είναι απασχολημένη σε σεμινάρια υψηλού επιπέδου από καθηγητή του Χάρβαρντ με θέμα τη διαχείριση κρίσεως. Λες κι ένας απλός πολίτης δε γνωρίζει να τους το πει απλά και ωραία τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση κρίσης. Λοιπόν εγώ ο απλός πολίτης τους το λέω απλά και ωραία 1)Οργή λαού, οργή θεού 2) Φευγάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος 3) Γρήγορος θάνατος καθαρό βρακί.
Να μου στείλει η κυβέρνηση και εμένα το ποσό που εισέπραξε και ο περίφημος καθηγητής γιατί δεν θα τους πει τίποτε περισσότερο από αυτά που γράφω. Κατά τα άλλα, πλήρωσε μαλάκα Έλληνα!!!

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ μου Σπύρο,

καταρχάς καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση του 15χρονου Αφγανού. Μέχρι αυτή τη στιγμή είχα την αίσθηση, ενημερωνόμενος από τα Μέσα ότι η μάνα ήταν μόνη της με τα δύο παιδιά της και ότι ο άντρας της είχε πεθάνει από βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν. Όμως στην εφημερίδα της μεθυσμένης εκδότριας, με ώρα 20:10 διαβάζω το ακόλουθο:

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=146633

"Η Ζαχρά ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες με τα δύο παιδιά και τον άνδρα της, Μοχάμεντ Αλί, από το Γαζνί του Αφγανιστάν. Έχουν άλλα πέντε παιδιά, όλα ξενιτεμένα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ο Αφγανός πατέρας, που δεν ήταν μαζί με την οικογένειά του εκείνο το βράδυ, ειδοποιήθηκε από την Αφγανική κοινότητα και έφθασε σοκαρισμένος στο νοσοκομείο: "Φύγαμε από το Αφγανιστάν, όπου κινδυνεύαμε από τρομοκρατικές επιθέσεις... Πιστεύαμε ότι στην Ελλάδα θα ζούσαμε μια καλύτερη ζωή".

Ξαφνικά αναστήθηκε ο νεκρός, αν και μουσουλμάνος; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, το οποίο φαντάζεσαι και εσύ, αλλά για ευνόητους λόγους δε μπορώ να σκεφτώ φωναχτά;
Ως λαγωνικό της είδησης,, φαντάζομια κάτι περισσότερο θα βρεις!
Καλή Ανάσταση!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εν τω μεταξύ περιμένω κάποιον άπλυτο θολοκουλτουριάρη τσυριζέο να πει κάτι να καταδικάσει τη μπόμπα.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε...

Παθώντες ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ από τα καμώματα του ΚΟΕΝ -- ΤΖΟΓΛΟΥ. (υπουργού Προ.Πο) Βρέστε έναν καλό δηκηγόρο - πατριώτη ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, γιατί απο μυνήσεις προστατεύονται (νόμος περί ευθύνης υπουργών), και την ημέρα που παύει η ασυλία τους ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Αλλά ακόμη και αν δεν ευοδώσουν οι αγωγές πάλι κερδισμένοι θα είμαστε ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΝ'ΤΟΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ. Να δούμε τέλος πάντων πόοσο αμερόληπτη είναι η δικαιοσύνη.
ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΘΑΤΕ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΘΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ).'Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;

Ας με διορθώσει κανένας αν έχει καλυτερη νομική άποψη.

και έχει ο καιρός γυρίσματα.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

HESIOD είπε...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Την 29/03/2010 συνεβησαν τρια αστυνομικα συμβαντα με νεκρους.ολα σε κοντινη αποσταση στα Πατησια,στο κεντρο των Αθηνων.
1.Εισβολη ληστων στον 7 οροφο πολυκατοικιας , δολοφονια με τσεκουρι του 60χρονου συνταξιουχου πεζοναυτη μολις τους αντεληφθη και τραυματισμος της συζυγου του.
2.Ληστεια μετα φονου Ελληνος ιδιοκτητου καταστηματος Προπο.
3.Εκρηξη βομβας με αποτελεσμα τον θανατο Αφγανου λαθρομεταναστη ρακοσυλλεκτου ηλικιας 15 ετων και τον βαρυτατο τραυματισμο της μανας και της αδελφης του.
Ο υφυπουργος Βουγιας επελεξε να επισκεφθει την Αφγανη μανα στο νοσοκομειο να την συλυπηθει και να θεσει σε καθεστως επικουρικης προστασιας την οικογενεια του νεαρου Αφγανου λαθρομεταναστη
Εδηλωσε΄«Είδα τη Ζαχρά. Η κατάστασή της είναι τραγική. Προσπάθησε να προστατέψει την οικογένειά της από έναν πραγματικό πόλεμο πολύ μακριά από εδώ και βρέθηκε στα Πατήσια να υφίσταται τις τραγικές συνέπειες ενός ακήρυχτου πολέμου», δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.
Για τους ατυχους Ελληνες συμπολιτες μας ουδεν σχολιο, πουθενα συλυπητηρια, καμμια προνοια.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?