28/3/10

Τα αμερικανάκια του Παπατζή, μας έκαναν ήδη Επαρχία της Αυτοκρατορίας του Δαβίδογλου

Η κατάργηση των δεξιώσεων στις Ελληνικές πρεσβείες δεν ήταν για Οικονομία.
Το συμφώνησαν με την Ουάσιγκτον και την Άγκυρα οι «πράσινοι».Το ίδιο έγινε και με τις παρελάσεις συμφωνία με την Ουάσιγκτον και την Άγκυρα.Κάτι σαν ΜΟΕ.(Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) .Για αυτό και η «ευαρέσκεια της Τουρκίας» για την απόφαση της Κυβέρνησης Παπανδρέου να μη συμμετέχουν στρατιωτικά οχήματα και αεροσκάφη στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου.
Μας είπαν μπράβο γιατί κάναμε αυτό που μας επέβαλαν.
Το κόλπο για τις «οικονομίες», είναι αυτό που λένε «Κάνουμε την κρίση Ευκαιρία».

Ο Τουρκικός έλεγχος εξαπλώνεται μέχρι και την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής εξέφρασε την «ευαρέσκεια»του για τον αποκλεισμό από τον κ. Πεταλωτή , των Πομάκων και της «φωνής τους», της εφημερίδας «Ζαγάλισα», από την Ημερίδα «Ελληνική Επικαιρότητα – Στοχευμένες Δράσεις» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου 2010.

Διαβάστε το κείμενο από την Πομάκικη Εφημερίδα Ζαγάλισα

«Τουρκικοί λεονταρισμοί καταγράφηκαν στην Κομοτηνή, όπου κάποιοι κομπάζουν, ότι υποχρέωσαν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιώργο Πεταλωτή, να διαγράψει την Ζαγάλισα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ από όλα τα έντυπα της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, προκειμένου να μην συμμετάσχει στην Ημερίδα με θέμα «Ελληνική Επικαιρότητα-Στοχευμένες Δράσεις», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.

Για την ΖΑΓΑΛΙΣΑ είναι βέβαια τιμή να την ξεχωρίζουν οι τουρκόφρονες ως μοναδική απειλή για τον Τουρκικό εθνικισμό, σε σχέση με τις υπόλοιπες εφημερίδες της περιοχής.

Για την Ελλάδα όμως είναι ντροπή και για άλλη μια φορά τίθεται το ερώτημα «ποιός πραγματικά έχει τον πρώτο ρόλο σε αυτά τα θέματα στην περιοχή, η Ελλάδα ή η Τουρκία;»

Εάν το ερώτημα σας φαίνεται υπερβολικό, τότε απαντήστε μας γιατί ακολουθήθηκε μεθόδευση με στόχο να αποκλειστεί η μοναδική Πομάκικη εφημερίδα;

Ποιό μήνυμα τελικά στέλνει μια τέτοια κίνηση στους Πομάκους της Ελληνικής Θράκης και ποιό μήνυμα στους καταπιεστές τους;»

Αγαπητοι πατριώτες,

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Πομάκικη εφημερίδα των αδελφών μας Πομάκων!

Για όσους δεν γνωρίζουν η Ζαγάλισα (Αγάπη) υπήρξε η πρώτη εφημερίδα των Πομάκων.

Η φωνή όλων αυτών που αντιστέκονται στον τουρκικό επεκτατισμό.

Πολεμήθηκε με οργή και φανατισμό από τους τουρκόφρονες μουσουλμάνους.

Ενέδρες στους ταχυδρόμους που την μοίραζαν στα χωριά της Θράκης, δημόσια καταστροφή της εφημερίδας, ύβρεις και απειλές στους συντελεστές της εφημερίδας.

Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν υποχώρησαν και συνέχισαν να διαδίδουν την εφημερίδα χέρι με χέρι.

Η πολεμική ενάντια στην εφημερίδα ανάγκασε τους συντάκτες της να διακόψουν την κυκλοφορία το 2001.

Όμως το πνεύμα της παράδοσης , της αντίστασης και του αγώνα ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό συνεχίζεται σήμερα με την νέα έκδοση της εφημερίδας μετά από αρκετά χρόνια.

Φέρνει το μήνυμα της ελπίδας σε όλους εκείνους που αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.

Στηρίξτε την Πομακική εφημερίδα διαδώστε την φωνή των αδερφών μας Πομάκων ενισχύστε το μέτωπο της αντίστασης στον τουρκικό επεκτατισμό.

Για επικοινωνία με την εφημερίδα Ζαγάλισα :Email : kepoer@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...