30/3/10

Η Τουρκία και οι Τουρκόδουλοι Νέο-Οθωμανοί Διοικούν την Ελλάδα

Το Τουρκικό Προξενείο και η Θάλεια Δραγώνα της Πέμπτης Φάλαγγας απομάκρυναν την Χαρά Νικολοπούλου από το Μεγάλο Δέρειο, και τους Πομάκους

A I Σ Χ Ο Σ!!!! Η ηρωική Δασκάλα πήρε μετάθεση για σχολείο του 3ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Έτσι υφαίνεται ο ιστός της προδοσίας….
http://endelehia.blogspot.com/2010/03/blog-post_955.html

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη Θράκη και, γενικά, για τα εθνικά θέματα, γνωρίζουν πολύ καλά πώς συντελείται συστηματικά ο εκτουρκισμός της Θράκης, εδώ και χρόνια με εύκολα θύματα, τον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής (Πομάκους και Ρομά) που εξαναγκάζεται με δράσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής να υποταχθεί στο βολικό θέσφατο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, σύμφωνα με το οποίο όπου μουσουλμάνος = τούρκος.

Επίσης, είναι γνωστή η δράση της Ελληνίδας δασκάλας, Χαράς Νικοπούλου, που μετά από σφοδρή επιθυμία της ίδιας πήγε να διδάξει στην ακριτική Θράκη, τη στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος θα απέφευγε μια τέτοια «δυσμενή μετάθεση», χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα του. Δράση που επιχείρησε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να ανασχέσει στην περιοχή της τη μολυσματική δράση του Τουρκικού Προξενείου, φέρνοντας ξανά τους Πομάκους μαθητές της κοντά στη μητέρα Ελλάδα.

Κι εδώ αρχίζει να υφαίνεται ο ιστός της προδοσίας που παρακολουθούμε, τρίβοντας τα μάτια μας, να εκτυλίσσεται απροκάλυπτα.
Αφού οι τούρκοι πράκτορες απέτυχαν να σταματήσουν την ηρωική (μακάρι όλοι να ακολουθούσαμε το παράδειγμά της) δασκάλα με εκφοβισμούς και βιαιοπραγίες – έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να σπάσουν το χέρι της δασκάλας, επειδή έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν, ανέλαβε το έργο ένα είδος θηλυκού Αρτέμη Μάτσα (μιας και συνηθίζει τη φράση «οι Τούρκοι είναι φίλοι μας»).

Ό,τι απέτυχαν να πετύχουν οι εχθροί το πέτυχε το Υπουργείο Παιδείας και η Θάλεια Δραγώνα.

Η Θάλεια Δραγώνα ειχε απειλήσει να διώξει την ηρωϊκή δασκάλα του Έβρου!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας κυρίας Θάλειας Δραγώνα βρέθηκε η δασκάλα του μειονοτικού σχολείου στο Μεγάλο Δερείο Εβρου, κυρία Χαρά Νικοπούλου, επειδή υποστηρίζει με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι.

Η κυρία Δραγώνα επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας την, με «επίσπευση» της μετάθεσής της από τον Εβρο.
Τα τελευταία πέντε χρόνια η κυρία Νικοπούλου έχει γίνει κόκκινο πανί για τους εγκάθετους της Αγκυρας στη Θράκη, οι οποίοι θεωρούν πως η εκπαίδευση των μαθητών της μειονότητας θα πρέπει να έχει τουρκική σφραγίδα, ακόμη και αν αυτοπροσδιορίζονται ως Πομάκοι, όπως στην περίπτωση των μουσουλμάνων στο Μεγάλο Δέρειο.

Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, η κυρία Νικοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παρέλαβε από τα χέρια της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010» για την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας «Δέρειο στη γνώση».

Από το βήμα της εκδήλωσης η εκπαιδευτικός επεσήμανε πως τόσο στο Μεγάλο Δέρειο όσο και στην υπόλοιπη Θράκη υπάρχουν μαθητές Πομάκοι οι οποίοι είναι και αισθάνονται Ελληνες και ζητούν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση.
Μετά τη βράβευση η κυρία Νικοπούλου παρουσίασε την εργασία της για το μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, που παρακολούθησε και η υπουργός Παιδείας, η οποία στο τέλος τη...... συνεχάρη.

Στο διάλειμμα της εκδήλωσης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ,στις 13 Μαρτίου, η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα.
Οπως δήλωσαν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο όπως η ίδια έχει ζητήσει.
«Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας.
Το επεισόδιο είχε συνέχεια, αφού η ειδική γραμματέας του υπουργείου, σε έντονο ύφος και κουνώντας τον δείκτη του χεριού της, κατηγόρησε την εκπαιδευτικό πως γίνεται… «υποχείριο» των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να «στριμώξουν» την κυβέρνηση με ερωτήσεις στη Βουλή για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στον χώρο της μειονότητας.

Ακόμη και ο πρόσφατος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο στόχαστρο της κυρίας Δραγώνα, η οποία ζήτησε από την κυρία Νικοπούλου να «μαζευτεί» και να μη διανοηθεί να ντύσει τους Πομάκους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με εθνικές παραδοσιακές στολές, αν και ήταν επιθυμία πολλών γονέων του χωριού.

Η Θράκη χάνεται! Φοβόμαστε! Βοηθήστε μας!

Tα συνορα εχουν ανοιξει!! Eιναι γεγονος!
Tο οτι "καποτε θα κλαιμε" ειναι και αυτο γεγονος.καθημερινα γινονται δεκαδες ληστειες σε Κομοτηνη-Ξανθη και τα γυρω χωρια!
Mπαινουν στα σπιτια μας μερα μεσημερι και αρπαζουν οσα προλαβουν!
Ηδη ακουστηκε και τριπλη απαγωγη!
O κοσμος εδω στη θρακη φοβαται πλεον να κοιμηθει..η να μεινει καποιος μονος του στο σπιτι..ακομη και πρωι!Στο δικο μου σπιτι μπηκαν γυρω στις 11 το πρωι...πριν κανενα μηνα!
και την ιδια μερα (λιγο πριν) μπηκαν σε αλλα τρια σπιτια της γειτονιας μου!
Ηταν μεγιστο λαθος το ανοιγμα των συνορων!Λυπαμαι πολυ που δε βρεθηκε κάποιος να μιλησει εστω και τελευταια στιγμη στον κ. Παπανδρεου.

Η Θράκη χανεται και κανενας απο τους αρμοδιους δεν το εχει καταλαβει!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!!
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_566.html

9 σχόλια:

Γ.Π. είπε...

ΝΤΡΟΠΗ! Το πε και το κανε η ...!

Ανώνυμος είπε...

Eγω αν κατοικούσα στα μερη σας αδερφια θα αγόραζα 1 οπλο και οποιος εμπαινε στο κήπο μου μιά μπαταριά στο δόξα πατρί.
Αφου το Ελληνικό κράτος δεν βοηθάει εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας.
AnonymousJ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το πραγματικό επίθετο της επίθετο η"Μικρασιάτισσας" Δραγώνα θα μας το πει;
Γιατί δεν λέγεται Δραγώνα...

Ανώνυμος είπε...

Η Δραγώνα γνωστή για τα <> της αισθήματα, όπως φαίνεται δεν πήρε το μάθημα της απο την πύρινη επιστολή του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με τις φασιστικές της ανθελληνικές κορώνες, μάλλον αυτή πρέπει να πάρει μετάθεση και όχι η κυρία Νικολοπούλου που αντιστέκεται στο διεθνοφασισμό των απάτριδων.

Ανώνυμος είπε...

Tη Χαρά σίγουρα δεν πρέπει να τη χάσει το Μέγα Δέρειο. Αν πρόκειται να γίνει καμιά κίνηση συμπαράστασης ενημερώστε μας.

Ανώνυμος είπε...

Λόγω της σχέσης μου με την εκπαίδευση γνωρίζω ότι οι εκπαιδευτικοί αποφασίζουν μόνοι τους αν φύγουν και πότε από ένα σχολείο σε μία διεύθυνση όπου βρίσκεται η οργανική τους θέση. Υποβάλλουν αίτηση το Μάρτιο και αυτή κρίνεται το Μάϊο, ανάλογα με τα οργανικά κενά. Η κ. Χαρά Νικοπούλου είναι μόνιμη δεν είναι αναπληρώτρια.
Με ποιο αιτιολογικό την μετέθεσαν?
Υποθέτω ότι μπορεί να προσβληθεί αυτή η μετάθεση γιατί πρέπει να είναι παράνομη. Σίγουρα η άξια δασκάλα θα ξέρει πως να κινηθεί.
Πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε και βέβαια και την εφημερίδα των Πομάκων. Εμείς θα γραφτούμε συνδρομητές αύριο το πρωϊ. Αυτό πρέπει να κανουμε όλοι.

γιωργος κοινωνια είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΕΟΓΕΝΗΤΣΑΡΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ WWW.KOINWNIA COM

γιωργος κοινωνια είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΕΟΓΕΝΗΤΣΑΡΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ WWW.KOINWNIA COM

Ανώνυμος είπε...

επειδη δεν μου αρέσει η κοροϊδία αυτός που υπονοεί ότι το πραγματικό της επίθετο δεν είναι Δραγωνα σίγουρα γνωρίζει το πραγματικό. γιατί δεν το λέει. τέτοιες καταστάσεις δεν αρμόζουν σε εθνικιστές. θυμίζουν κουτσομπόλες του χωριού.
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ...........

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...