26/3/10

Οι φυλακές είναι πάντα ανοιχτές!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

«Τα λάθη μας κρίθηκαν από το λαό»

Έτσι αποφαίνεται η πολιτική κλεφτουργιά της Ελλάδας όταν γίνεται κριτική για τα αδιανόητα ανομήματά της.
Βαφτίζοντας την κλοπή, το πλιάτσικο και τη ληστεία των δημόσιων ταμείων «λάθος» αυτοαπαλλάσσεται με την αντισυνταγματική και πρόστυχη θεωρία ότι όλα αυτά τα «λάθη» κρίθηκαν από τις διεφθαρμένες λαϊκές μάζες!
Τις μάζες που πωλούσαν και πουλούν την ψήφο τους «Αντί του αργυρίου σαν πρόστυχοι ντελάληδες του Αναβρυτηρίου», όπως έγραφε και ο Γ.Σουρής.
Ταυτόχρονα με τη χυδαία αυτή επιχειρηματολογία καταργούν και την... καθεύδουσα δικαιοσύνη, η οποία αποφεύγει τα δύσκολα!
Ε, όχι, δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα ποινικά αδικήματα δεν παραγράφονται τόσο εύκολα, δεν δικάζονται και δεν αθωώνονται από τις αγελαίες μάζες.
Ίσως κάποτε υπάρξουν δικαστές στας Αθήνας!
Οι φυλακές είναι πάντα ανοιχτές!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα αντίδραση του Λαού κατά. των ΜΜΕ διότι παραβαίνουν το Σύνταγμα της Ελλάδας για πλουραλιστική ενημέρωση του κόσμου. Μας έχουν αποχαυνώσει και θα το πληρώσουν ακριβά σύντομα.

Δεύτερον θα πρέπει να γίνει Δίκη για τους Δικαστές. Ναι είναι ενταγμένοι στην νέα τάξη και κάνουν τα στραβά μάτια και ενθαρρύνουν τις κλεψιές των άσπρο κολάρων με την ολιγωρία τους.
Ελάχιστες περιπτώσεις δικαστικών υπάρχουν που κάνουν έντιμα την δουλειά τους.

Τρίτον καθηγητής οικονομικών σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή είπε οι 4 μεγαλύτερες Τράπεζες της χώρας είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και είναι στο κόκκινο.

Ο Καραμανλής πέρσι είχε εγγυηθεί τις αποταμιεύσεις μέχρι 100.000 ευρώ και για ένα χρόνο (μέχρι Μάρτιο 2010).Αυτό σημαίνει ότι ο ΓΑΠ θα πρέπει να βγεί να ανανεώσει την εγγύηση των αποταμιεύσεων το γρηγορότερο διότι ο κόσμος ήδη αποσύρει συνέχεια τις καταθέσεις του.


ETHEROVAMON

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...