23/12/08

2009.Προβλέψεις

Ανασχηματισμός: Το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com:80/2008/12/blog-post_23.html αποκαλύπτει:

Αποκλειστικό: Δημιουργείται νέο Υπουργείο "Αποκατάστασης και Εξόδου από τη Κρίση" !!! και... θα δείξει!!!
Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ" σας αποκαλύπτει, αποκλειστικά, ένα από τα 365 μυστικά σχέδια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση Καραμανλή για το έτος 2009.
Το αν θα υλοποιηθεί εξαρτάται από τη φερεγγυότητα που έδειξε μέχρι τα σήμερα.
10 +1 ‚ βήματα για μια καλύτερη ζωή.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το οποίο επεξεργάζεται ο πετυχημένος υπουργός, που κατόρθωσε και υλοποίησε το 9ο βήμα, αφού έθεσε σε εξαναγκαστική αποστρατεία πάνω από 1500 αξιωματικούς των Ε.Δ.και ο οποίος μετακινείται τώρα στο νέο Υπουργείο :"Αποκατάστασης και Εξόδου από τη κρίση".
Η υλοποίηση του προγράμματος αυτού βασίζεται στα εξής υπουργεία :
Μεταφορών & Επικοινωνιών - Οικονομίας & Οικονομικών
Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων

Το πρόγραμμα το οποίο έχουν επεξεργαστεί στελέχη του Μαξίμου ,από κοινού με επικοινιολόγους από φιλική χώρα, η οποία θα λυμαίνεται τα λιμάνια της χώρας. Σύμφωνα λοιπόν με ένα προσχέδιο σε DVD, που διέρρευσε , έχει άμεσα αποτελέσματα στην ανάπτυξη της οικονομίας, τη μείωση της φτώχειας και της ρύπανσης του περιβάλλοντος καθώς επίσης και στον εκσυγχρονισμό στις μεταφορές.

ΣΧΕΔΙΟ : 11 +1 ‚ ακόμη βήμα για μια πιο καλύτερη ζωή :
Άμεσα μέτρα.
1ον Άμεση Κατάργηση Τελών Κυκλοφορίας. (κωδικός Α.Κ.Τ.Κ)
2ον Άμεση Κατάργηση Καυσίμων (κωδικός Α.Κ..Κ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Δελτίου των 11»,ο κ. Λάτσης ,κατ΄ εξαίρεση θα συνεχίσει τις ακριβές εισαγωγές πετρελαίου, για να μην ανατραπούν οι προσπάθειες του Ομπάμα για ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...