28/12/08

Τι πρέπει να κάνεις τώρα; (Σ. Κομίνης)


Επειδή η πραγματικότητα είναι δυσάρεστη, ας δραπετεύσουμε στην τηλεόραση του Σκάααι.
Το α πρέπει να είναι ααα για να υποδηλώνει βρετανική προφορά. Ένας μαύρος γιατρός εξηγεί ότι έχει βρει έναν εκπληκτικό τρόπο για να κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες. Τους κάνει πλαστικές επεμβάσεις στα γεννητικά τους όργανα, τους μεγαλώνει το G spot και έτσι καταφέρνουν να έχουν και περισσότερους οργασμούς. Αν δεν ξέρεις τί είναι το G spot, σιγά μη σου εξηγήσω σε 435 λέξεις.

Το πρόγραμμα είναι πολύ σοβαρό με σκηνοθεσία ντοκιμαντέρ, τύφλα νά ΄χει ο Κούλογλου. Όταν το πρόγραμμα σταματάει για διαφημίσεις, βλέπουμε μια τρομερή χριστουγεννιάτικη προσφορά του Σκάααϊ, την οποία δεν πρέπει με κανένα τρόπο να χάσουμε: Τέσσερις ώρες έγκλημα! Από τον Τζακ τον αντεροβγάλτη, μέχρι τους σημερινούς ικανότερους και σατανικότερους μαθητές του.

Βέβαια αυτό δεν είναι κανάλι, είναι κίνημα. Εκτός από το τρομερό του ντοκιμαντέρ "Εμείς οι Άγγλοι" που χαϊδευτικά ονομάζει ."Εμείς οι Έλληνες" .και το περιφέρει σε διάφορα σχολεία ανά τη χώρα, έχει και πάρα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα, για το περιβάλλον, για τις ανθρώπινες σχέσεις και για το πως θα γίνουμε καλύτεροι δολοφόνοι, διότι Τζακ αντεροβγάλτες δεν έχουμε πολλούς να επιδείξουμε και πρέπει να βελτιωθούμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης του καναλάρχη για τον θεατή, του διαφημιστή για τον καταναλωτή, του τοκογλύφου για τον δανειολήπτη, του μπάτσου για τον μαθητή, του εργοδότη για τον εργαζόμενο, του εμπόρου για τον πελάτη κλπ.

Θα μπορούσε αυτό να είναι το θέμα μας αλλά τα γεννητικά όργανα και η ομορφιά τους δεν περιγράφεται με λέξεις, θέλει εικόνα. Θέλει επίσης διάφορες ζωντανές γυναίκες που ήδη έκαναν τις πλαστικές τους, να σου περιγράφουν πόσο ευτυχισμένες είναι τώρα που το βλέπουν στον καθρέφτη και παίρνουν θάρρος, ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή τους και εξορμούν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Αλλά δεν τις έχω εδώ μαζί μου για να στα πουν. Τα είπανε στο Σκάααι. Αντίθετα ξέρω δεκάδες γυναίκες που είναι μόνες τους. Και δεν έχουν καταφέρει να τό δείξουν και σε κανέναν, ώστε να μάθουν αν το θεωρεί ωραίο. Αλλά υπάρχει και μια άλλη κατηγορία γυναικών, που επειδή έχει παιδιά μόνο και όχι άντρα, δεν έχει καιρό όχι για σεξ, αλλά ούτε στον καθρέφτη να δει τα γεννητικά της όργανα. Σκέψου τώρα όλες αυτές τις κατηγορίες με φουσκωμένες πιστωτικές κάρτες και τον τρόμο ότι θα απολυθούν απ΄ τη δουλειά τους. Και τώρα βάλε μέσα και αυτές που απολύθηκαν αυτές τις μέρες, για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Όλες αυτές καλούνται να βρουν το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται για να ακολουθήσουν το δρόμο του Σκάααϊ προς την ευτυχία. Καλά αυτό δεν είναι κανάλι. Είναι navigator. Για να μιλήσουμε και λίγο τη γλώσσα σου...


http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...