28/12/08

Αίμα και όλεθρος στη Γάζα.310+1 Νεκροί

310+1(ισραηλινός) ως τώρα οι νεκροί.880 οι τραυματίες.

"Αυτοί οι άνθρωποι (η Χαμάς) ,δεν είναι τίποτε άλλο από αλήτες και το Ισραήλ υπερασπίζεται το λαό του εναντίον των τρομοκρατών όπως η Χαμάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Γκόρντον Τζόντρο από το Τέξας όπου ο πρόεδρος Μπους περνάει στο ράντσο του τις γιορτές.

Οι αεροπορικές επιδρομές συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή και υπάρχουν φόβοι ότι επίκειται χερσαία επιχείρηση .

Τα Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έκαναν συνολικά 100 επιδρομές το Σάββατο ,και έριξαν στη Γάζα ,άνω των 100 τόνων βόμβες ,και μαζί θάνατο ,πανικό, σύγχυση και όρκους εκδίκησης. Καταστράφηκαν περισσότερες από 40 υποδομές της Χαμάς, που εκτιμά ότι έχασε περίπου 100 στελέχη της. Μαζί (ως «παράπλευρες απώλειες») βρήκαν φρικτό θάνατο,170 άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, στη χειρότερη αιματοχυσία που ζει η Λωρίδα της Γάζας στην ιστορία της.

Παλαιστίνιοι μαχητές εκτόξευσαν σε αντίποινα περίπου 70 ρουκέτες στη νότια επικράτεια του Ισραήλ, σκοτώνοντας έναν Ισραηλινό.

Σε τρίτη Ιντιφάντα καλεί τους Παλαιστινίους ο ηγέτης της Χαμάς Χαλέντ Μεσαάλ, που ζει αυτοεξόριστος στη Δαμασκό μετά τις αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

"Ο περήφανος και αγωνιστής Παλαιστινιακός λαός, που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, είναι αποκλεισμένος από στεριά και θάλασσα, καταδικασμένος από Ισραηλινούς και Αιγυπτίους, εγκαταλειμμένος από τη Διεθνή Κοινότητα, που μένει απαθής μπροστά στο νέο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
Η νέα κλιμάκωση αποτελεί επίθεση κατά της ειρήνης στην περιοχή και δίνει διαστάσεις τραγωδίας στις είδη απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Γάζα."


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...