18/12/08

Το παρακρατος πήρε το αεροβόλο του.


Το παρακράτος τσίμπησε μαθητή. Ουρλιάζουν (από τον πόνο) τα κανάλια, ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι αντιρατσιστές. Αναμένεται διάβημα του ΣΕΒ και της αμερικανικής πρεσβείας.


Σπύρος Χατζάρας.

Μετά τη βία και την καταστολή, τη μεθοδευμένη ψυχρή δολοφονία μαθητή (από εξωστρακισμό) , το παρακράτος επιστράτευσε και τα αεροβόλα.
Να αφοπλιστεί αμέσως το παρακράτος, που θέλει να κοιμηθεί, επειδή εργάζεται, και στα νεύρα του, για να προστατεύσει την «κοινή ησυχία» που προσπαθεί να επιβάλει η άρχουσα τάξη και το κεφάλαιο,. πήρε το νόμο στα χέρια του .

«Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας καταγγέλει σε όλο τον λαό τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο συμμαθητής μας Γιώργος Παπλωματάς μέλος του 15μελούς του 1ου Λυκείου Περιστερίου και μέλος του ΣΑΣΑ».
Προφανώς ο Γιώργος είναι σπουργιτάκι , διότι τα αεροβόλα σκοτώνουν σπουργίτια.
«Η επίθεση αυτή στρέφεται ενάντια στο οργανωμένο μαθητικό κίνημα και στα εκλεγμένα όργανά του και θα λάβει οργανωμένη απάντηση από το μαθητικό και όλο το λαίκό κίνημα».

Ολόκληρο το «λαϊκό κίνημα», να δώσει αμέσως απάντηση στο παρακράτος με το αεροβόλο.Φανταστείτε το «παρακράτος» ,να πετούσε καμία πέτρα και να του άνοιγε το κεφάλι. Όπως κάνουν και τα παιδιά, υπό τις οδηγίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν, δε, πετάγε καμιά γλάστρα το «παρακράτος», που το ενοχλούσαν οι φωνές κάτω από το μπαλκόνι του, θα ξανακαιγόταν η Αθήνα. Φανταστείτε το «παρακράτος» να κατέβαινε στο δρόμο για να τους τραβήξει το αυτί. Διάβημα διαμαρτυρίας από την αμερικανική πρεσβεία θα γινόταν. Μέχρι που θα μας βομβάρδιζε το ΝΑΤΟ.
«Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Περιστερίου καταγγέλλει το γεγονός του τραυματισμού μαθητή χτες το βράδυ στο Περιστέρι από άγνωστο τύπο όπλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια παρέα 9 μαθητών βρισκόταν στον πεζόδρομο, στο κέντρο του Περιστερίου, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος και ο μαθητής έπεσε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση» .
Υπόκωφος θόρυβος; Το αεροβόλο ; Άγνωστου τύπου όπλο; Μήπως ήταν μπαζούκας; Και έπεσε κάτω ο ήρωας μαθητής του «μετώπου της Αλβανίας». Να κάνουμε αμέσως ηρώο για τον «γλιστρήσαντα μαθητή» . «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει».

«Οι επιθέσεις σε εκπαιδευτικούς που μιλούν στους μαθητές τους για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, τα σκισίματα αφισών στα σχολεία, τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε μέλη Συλλόγων Π.Ε. που διοργανώνουν τοπικές κινητοποιήσεις, και η νέα δολοφονική επίθεση εναντίον μαθητή δείχνουν ότι ενεργοποιούνται παρακρατικοί μηχανισμοί για να σταματήσουν τους αγώνες» λένε οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλά, 11 μέρες εξηγούν στους μαθητές τους την γραμμή του Τσίπρα. Γιατί συνεχίζουν; Δεν πρέπει να κάνουν κάποτε μάθημα; Δεν τους πληρώνει από το υστέρημά του ο ελληνικός λαός για να μάθουν στα παιδιά γράμματα; Μήπως θεωρούν τον μισθό τους κομματικό επίδομα; Και γιατί αυτοί έχουν δικαίωμα να δέρνουν την κ. Τζάνη μέσα στο αμφιθέατρο, γιατί μπορούν να καταστρέφουν την εφημερίδα Μακεδονία, γιατί μπορούν να απειλούν με εκτέλεση τους δημοσιογράφους που διαφωνούν μαζί τους, γιατί μπορούν να βεβηλώνουν την Ακρόπολη, και δεν μπορεί ένας γονιός να τους ρίξει μια σφαλιάρα;
Για να τα πάνε εκδρομή τα παιδιά χρειάζεται συναίνεση των γονέων. Για να τα πάνε να επιτεθούν στην αστυνομία δεν χρειάζεται η συναίνεση των γονέων;
Ποιος έχει την ευθύνη των παιδιών; Η οικογένεια η ο κ. Τσίπρας;.


ΥΓ. Για τον οδηγό του λεωφορείου της αστυνομίας που πήγαν να κάψουν χθες τα «παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ανακοίνωση το «δεκαπενταμελές»;
ΥΓ2.Ήταν από πυροβόλο; Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας τα μπέρδεψε. Τώρα λέει οτι ο 16χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου Περιστερίου δεχθηκε σφαίρα από πυροβόλο όπλο και όχι αεροβόλο όπως είχε αρχικά δηλώσει μιλώντας στη ΝΕΤ. Στην επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής αναφέρεται πως «από την πρώτη εξέταση (μακροσκοπική) εκτιμάται ότι πρόκειται για μολύβδινη βολίδα πυροβόλου όπλου, το διαμέτρημα της οποίας θα πιστοποιηθεί μετά από εργαστηριακή εξέταση».Καλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τήν σφαίρα από τη βολίδα του αεροβόλου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

 του Σπυρίδωνα Χατζάρα  Η 18 Απριλίου 1941, ήταν η 13η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης και η 172η συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο.  Από ολ...