20/12/08

Το πειραματόζωο (Σ. Κομίνης)

Στείλτε νά ΄ρθουν ψυχολόγοι

http://www.styx.gr/

Η αθάνατη Ελλάδα, διαθέτει τον μοναδικό στον κόσμο "αντιεξουσιαστή πρωθυπουργό". Και τί παθαίνει αυτός ο μοναδικός "αντιεξουσιαστής πρωθυπουργός"; Τού (μας) έρχεται στα μούτρα "αντιεξουσιαστική εξέγερση"! Επί χρόνια τον κατηγορούν ότι δεν κυβερνάει. Ότι είναι αλλού φαν παρκ. Ότι παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ και βλέπει συνεχώς DVD. Τον παρακαλάνε οι γνωστοί άγνωστοι αρθρογράφοι, οι εκδότες, οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες, να κυβερνήσει. Στριγγλίζουν οι παραθυράρχες ότι χρειαζόμαστε επιτέλους κυβέρνηση, διότι οργιάζει η ...ηθική αναρχία στη χώρα. Αλλά εκείνος, γνωρίζοντας τον "αντιεξουσιαστή ψηφοφόρο", συντονίζεται με το λαϊκό αίσθημα. Κάνει πως παίζει με το κομπιούτερ του και τραβάει μια "ήπια προσαρμογή", που μας φεύγουν τα σαγόνια.

Ξεπουλάει και ανταλλάσσει, όπως έχει αναλάβει να κάνει. Κι΄ όταν παραγίνεται το κακό, ρίχνει κι΄ ένα - δυο παπούτσια στον Μπους χαλαρά, φουσκώνουμε από εθνική υπερηφάνεια, τρώμε αστακομακαρονοδάνεια, DVD αντί για εφημερίδες, τηλεοπτικά σκετσάκια, αντί για ειδήσεις. Ύστερα διαπιστώνουμε ψύχραιμα ότι καίγεται η χώρα.

Διότι αυτό το αναρχικό στιλ πρωθυπουργού, δεν ταιριάζει στο ΝΑΤΟ. Στο ΝΑΤΟ για να γίνεις πρωθυπουργός, πρέπει ή νά σαι Αμερικάνος νεοφιλελεύθερος δεξιός, ή νά ΄σαι Αμερικάνος σοσιαλδημοκράτης δεξιός. Δεν περνάνε οι "αντιεξουσιαστές" πρωθυπουργοί, ούτε το στιλάκι "ποιος γαμεί το σχέδιο Ανάν", παρέες με τον Πούτιν κλπ.

Επειδή έχουμε μια διαφορά φάσης με την "προηγμένη" Ευρώπη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γεωγραφική θέση, αργούμε. Δεν αλλάζουμε κυβέρνηση με τις ταχύτητες που αλλάζει η κατάσταση στον πλανήτη, ξαναγράφονται σενάρια, γκρεμίζονται δόγματα, συνθλίβονται Οίκοι και σύμβολα της Νέας Τάξης, που δίνει τη θέση της στη Νέα - Νέα Τάξη, που είναι φυσικά αταξία.

Ο "αντιεξουσιαστής" πρωθυπουργός, μέσα στο γενικό γκρέμισμα, έχει πάρει διαστάσεις Ντε Γκωλ, δεν αρκούν τα σκάνδαλα. Χρειάζεται ένας Μάης του ΄68 για να ανατραπεί. Διότι ο προγραμματισμένος να τον διαδεχθεί, το παίζει μεν "αντιεξουσιαστής" κι΄ αυτός, δηλώνει "έτοιμος να κυβερνήσει", αλλά πρέπει να σκαφτεί όλη η χώρα για να πάρει επάνω του.

Ο Μάης του ΄68 ήταν ο πρόδρομος των "χρωματιστών επαναστάσεων της CIA" ανά τον κόσμο. Μέσα στα 40 χρόνια που μεσολάβησαν, οι τεχνικές του Tavistock Institute, έχουν τελειοποιηθεί. Για ρώτα: Έγραψε για το Tavistock Institute κανένας από κείνους που γράφανε "Κατέβα Βγενόπουλε στο γήπεδο και πάρε όλους τους πολιτικούς παραμάσχαλα" και "Αλέκα δώσε το κόμμα στη Λιάνα";

Ο Μάης του ΄68, έγινε μετά από τουλάχιστον 40 αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας του Ντε Γκώλ. Ηρωϊκές εποχές. Τώρα παίρνει το παιδί ένα SMS και τρέχει στην αποθήκη με τις μολότοφ, διότι έχει μάθει να παίρνει διαταγές από το κινητό και το πισί. Στο παιχνίδι, στη διασκέδαση, τώρα στην "εξέγερση". Η Ελλάδα γίνεται πειραματόζωο. Αν το πείραμα πετύχει, θα ξαπλωθεί η "ροζ επανάσταση" και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συντονιστούν όλες με τον Ομπάμα.

Οι Ευρωαμερικάνοι "νταβατζηδομπλόγκερς" ήδη δώσανε το σύνθημα με τα υπέροχα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: