25/12/08

Χριστουγεννιάτικες σκέψεις.

-Η αστυνομία έκανε ρεβεγιόν, και οι κουκουλοφλώροι, (με τα κασκόλ Μπένετον),το εκμεταλλεύτηκαν , βγήκαν από το Πολυτεχνείο,τα μεσάνυχτα, και πήγαν για σκι στο Σανμουνί,(που έλεγε ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ).Θα επιστρέψουν το Σάββατο, ανανεωμένοι, επειδή έχουν συμβόλαιο με το CNN και τα αθηναϊκά κανάλια, των Πλουσίων. (Ιδιοκτητών).Το γραφείο κομπάρσων Παυλό, έδωσε τριήμερο ρεπό στους συνεργάτες του ,που θα επανέλθουν το Σάββατο στα πλατό .Ρεβεγιόν έκανε και ο εγκέλαδος.Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, έγινε σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών ρίχτερ, 40 χλμ. δυτικά του Ληξουρίου στην Κεφαλλονιά. Στίς 02.00 το πρωί έγεινε σεισμός, 3,9 βαθμών Ρίχτερ, στον υποθαλάσσιο χώρο νότια της Πήλου.

-Είπαμε να κάνουμε την διεθνή κρίση εθνική ευκαιρία. Ο κ.Μίχαλος λόγω της κρίσης ζήτησε να καταργηθεί η αργία της Κυριακής για τους εργαζόμενους.Ο κ.Φώλιας είπε ναι αλλά η Πετραλιόβνα είπε Νιέτ. Θύμωσαν οι αναρχικοί κουκουλοφλώροι της Εκάλης, που δεν συμπαθούν τα ωράρια ,και έκαψαν 400 μικρομάγαζα. Ο κ. Μίχαλος άρπαξε την δεύτερη (εθνική) ευκαιρία και ζήτησε και πάλι ,λόγω των εμπρησμών, να καταργηθεί η αργία της Κυριακής για τους εργαζόμενους. Ο αναρμόδιος πρωθυπουργός είπε Ναι ,ο Φώλιας ξαναείπε ναι, η Πετραλιόβνα πήγε πάσο, ο δήμαρχος είπε ναι, οι κουκουλοφλώροι πήραν ρεπό. και είπε όχι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Χ. Πασβαντίδης.Η Νομαρχία Αθηνών, κρατάει κλειστά τα μαγαζιά την τελευταία Κυριακή και, τα... ανοίγουν οι (αναρχικοί;) έμποροι . Τελικά ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;


-Σε έντονα εορταστικό κλίμα το ρεβεγιόν με μπαράζ εμπρησμών. Κάηκε το πελεκούδι που λέει ο λόγος. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια σε υποκατάστημα της τράπεζας «Ασπίς», στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο. Στις τρεις παρά τέταρτο, φωτιά ξέσπασε σε αντιπροσωπεία της «Citroen» στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, στο Γαλάτσι, προκαλώντας υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα. Λίγα λεπτά αργότερα στον αριθμό 60 του ίδιου δρόμου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας «Opel».Την ίδια ώρα πυρκαγιά ξέσπασε και στην Καλλιθέα, στη Λεωφόρο Συγγρού 185 σε αντιπροσωπεία της «Opel», προκαλώντας ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.
Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που βρίσκεται στην πλατεία Κολιάτσου.Τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων χτύπησαν «οι εχθροί των ασφαλιστικών»,που σκέφθηκαν προφανώς, «καλύτερα καμένα παρά απούλητα».

Με μπαλέτο και μουσική από τον παγκόσμιο κινηματογράφο επέλεξε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα.Οι σινιέ κουκουλοφλώροι, από σεβασμό στον κ.Λαμπράκη, δεν κατέλαβαν το Μέγαρο,αλλά το Εθνικό Θέατρο που ειναι Κρατικό!!.
.........................................
Συνελήφθησαν στην παραλία Ακρωτηρίου της νήσου Κω, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.Οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια με πνευστή λέμβο, την οποία κατέστρεψαν μόλις αποβιβάστηκαν στις ελληνικές ακτές.Επιπλέον συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Τετάρτης από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, 61χρονος αλλοδαπός, πλοίαρχος του Φ/Γ πλοίου «SINBAD» σημαίας Παναμά, διότι το ανωτέρω πλοίο, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στον λιμένα Ερμιόνης, όπου τελούσε υπό απαγόρευση απόπλου, λόγω κατοχής ληξιπρόθεσμων ναυτιλιακών εγγράφων, αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την προβλεπόμενη άδεια, από την αρμόδια Λιμενική Αρχή.Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και έρευνες πλωτών περιπολικών του Λιμενικού Σώματος, καθώς και αξιοποίηση πληροφοριών, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του παραπάνω πλοίου, το οποίο στη συνέχεια αγκυροβόλησε ασφαλώς στη θαλάσσια περιοχή ναυπηγείων Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...