17/12/08

Η τηλεοπτική σειρά του Mega, σε καθημερινές προβολές!

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Τυμβωρυχίας και "επαναστατών" …γωνία!!!
Εκεί έχει ανοίξει προ ημερών και σε χρόνο μηδέν ένα υπέρ "κατάστημα" που συνεχίζει να πουλάει πολύ ακριβά την "πραμάτεια" του, και ενίοτε να την ξεπουλάει.
Δεν χρειάσθηκαν και παρά πολλά υλικά για το στήσιμό του, αλλά ούτε και χρονοβόρες διατυπώσεις ή διαδικασίες.
Αυτές ήταν συνοπτικές!!!
Αρκούσε μια "δολοφονία" ανηλίκου από "μπάτσο" για να πάρουν μπρος οι κατασκευαστικές εταιρείας των αριστερών μηχανικών και εργολάβων, καθώς και μια πληθώρα "εργατών", η οποία στο βωμό της υποκρισίας και τις σκοπιμότητος, έπρεπε να δουλέψει …υπερωρίες!!!
Και τα κατάφεραν!!!
Το υπέρ κατάστημα στήθηκε εν μια νυκτί και τα έσοδά του μέχρι και σήμερα …καλά κρατούν.!!!
Και θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, επειδή οι διαφημιστές της τυμβωρυχίας και της "επαναστατικής" εκμετάλλευσης, διαλαλούν την "πραμάτεια" τους με τον καλύτερο τρόπο που διέπει τους νόμους της αγοράς.
Και μάλιστα δωρεάν!!!
Κύριοι τυμβωρύχοι και επαναστάτες του κ…
Το είδαμε, το ξαναείδαμε, το ακούσαμε πολλάκις και το εμπεδώσαμε πλήρως!!!Πράγματι, προ ημερών ένας "μπάτσος" δολοφόνησε …εν ψυχρώ, ένα αμούστακο παιδί που άκουγε στο όνομα Αλέξης Γρηγορόπουλος.
Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να φωνάξει και να αντιδράσει η κοιμωμένη κοινωνία μας δια των "κουκουλοφόρων" εκπροσώπων της, και να βροντοφωνάξει …"γιούργια!!!Αφού έτσι σας βολεύει, έτσι θα το ακούσετε! Σας χαλάμε εμείς χατήρι;
Σε λίγες μέρες όμως μέσα στο φαγοπότι των εορτών, θα έχετε ξεχάσει και το όνομά του.Γιούργια εναντίον των ανυποψίαστων πολιτών, των φτωχών μεροκαματιάρηδων και στα πρόθυρα της "πείνας" ευρισκομένων μικροκαταστηματαρχών που με χίλια ζόρια προσπαθούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.
Τι τύχη όμως μπορεί να έχει αυτό το "μικρομάγαζο", μπροστά στο δικό σας …υπερκατάστημα που διαθέτει τα πάντα;
Ότι ακριβώς χρειάζεται μια κοινωνία για να καταστρέψει τα όνειρά της.
Εθελοντές "δημοκράτες", πεζοδρομιακούς κουλτουριάρηδες, συντονιστικά επιτελεία, ορμητήρια …εξορμήσεων, στόχος επίθεσης, ομαδικόν πυρ και αρκετά πολεμοφόδια.Μα πάνω απ’ όλα "πατριωτική και επαναστατική ιδέα".
Πίστη στα ιδανικά που διανέμονται απλόχερα και που δωρίζονται από τα παραμορφωτικά κάτοπτρα της καθημερινής παραπληροφόρησης, της αισχρής εκμετάλλευσης, αλλά και σε ένα σωρό από μπάζα υποβόσκουσας σκοπιμότητας.
Ποτέ ένας άδικος θάνατος δεν "πούλησε" τόσο πολύ.
Για κάποια στιγμή σκέφθηκα ότι ίσως και να είναι ο μοναδικός εν Ελλάδι.
Ποτέ μέχρι σήμερα ο θάνατος αθώου νεαρού, δεν έχει γίνει σύμβολο …επαναστατικών αγώνων, σε βάρος της ίδιας κοινωνίας, από την οποία προερχόταν και ο ίδιος.
Επιχειρήθηκε στο παρελθόν, αλλά εκεί οι σκοπιμότητες πηγαίνανε χέρι χέρι με τις προσωπικές του φιλοδοξίες και όχι με τις επαναστατικές του ιδέες.
Αλέξης κι’ αυτός!!!
Η διαφορά τους ήταν ότι ο μεν πρώτος ήταν εντελώς αθώος, ο δε δεύτερος εν δυνάμει δολοφόνος.
Κύριοι ιδιοκτήτες του υπερκαταστήματος τυμβωρύχοι και επαναστάτες!!!
Εσείς που διδάσκετε τον αντιρατσισμό στη χώρα μας, πρέπει να αντιληφθείτε ότι δημιουργήσατε ένα ρατσιστικό κράτος και μια κοινωνία που ξεπέρασε και αυτά ακόμη τα όρια της διεστραμμένης φαντασίας.
Ξέρετε πόσοι "μπάτσοι" δολοφονήθηκαν όταν εσεις καταστρέφατε τα πάντα στο πέρασμά σας, και όταν οι φονιάδες τους οδηγούνταν ενώπιον της δικαιοσύνης;Ξέρετε πόσοι "μπάτσοι" είναι "ανάπηρα φυτά", θύματα της ανεκδιήγητης νοοτροπίας και κουλτούρας σας.Ξέρετε ότι τα παιδιά των "μπάτσων" αρνούνται να πάνε στα σχολεία τους, επειδή ακριβώς τα καταστήσατε στόχους με τον αριστερό "δείκτη" του χεριού σας;
Είναι όμως κι’ αυτά παιδιά μιας Ελλάδος που δεν ανήκει μόνο σε εσάς.
Όταν κάποτε το συνειδητοποιήσετε αυτό, τότε και μόνο τότε θα αφήσετε ήσυχη την ψυχούλα του μικρού Αλέξη για να αναπαυθεί.
Μας πείσατε πως δεν ...είστε ρατσιστές!!!
http://www.gianniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...