20/3/10

Όλοι θα πάρουν .Θα γίνει και του Σαρκοζί και της Μέρκελ

Η συμφωνία του Άξονα Βόννη-Παρίσι βρέθηκε.
Ο Μπαρόζο ζήτησε από τη Γερμανική και τις άλλες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης να εγκρίνουν «πακέτο διμερών δανείων », προς ελάφρυνση του δημοσιονομικού βάρους της Ελλάδας.
Με αυτό τον τρόπο, θα βρεθούν τα 15-17 δις που θα χρειασθούν για αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν τον Απρίλιο. Το επιτόκιο είναι υπό συζήτηση. Γύρω στο 4,5%
Για μετά, έχει ο θεός.
Αν χρειαστεί,υπάρχουν, άλλα 12 περίπου δις, που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα σαν «Stand – By Arrangement» από το ΔΝΤ όπως εξηγούν οι αναλυτές της Barclays Capital.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=82104

Συνήθως, τα δάνεια του ΔΝΤ, δίνουν περίοδο χάριτος 3 ¼ χρόνων, με την αποπληρωμή να ολοκληρώνεται σε 5 χρόνια (αν και υπάρχει η πιθανότητα αναχρηματοδότησης του δανείου ).

Το κόστος, σύμφωνα με τη Barclays, θα ήταν 1,26% για τα πρωτα 4 δίς και 3,26% για το υπόλοιπο, αν και το επιτόκιο αυξάνεται περαιτέρω μετά από τρία χρόνια.
Η «ελληνική τραγωδία» θα συνεχιστεί, μέχρι που το Ευρώ να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Λοιπόν. 30 δις από ΕΕ και ΔΝΤ και 25 δις από τις «Αγορές». Αυτή είναι χοντρικά η λύση των «Αγορών» για το «ελληνικό πρόβλημα».

Όλοι θα πάρουν.
Σπ.Χ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια Παπανδρέου πόση μίζα θα βγάλει από όλο αυτό το παιχνίδι; Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΞΙΟΣ!!!ΑΝΑΞΙΟΣ Χ.Ο
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΦΙΑΣ .. ΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.

ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!ΤΟ ΛΕΩ ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ. ΕΝΑ 24 ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΡΕ!!!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!! ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η παραμονή της χώρας μας εις το ΕΥΡΩ, ΜΌΝΟ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΧΡΈΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΩΡΕΥΣΕΙ. Από τότε που εφαρμόστηκε ως νόμιμο ΣΥΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, η ανταγωνιστικότητα της χώρας μας κυριολεκτικώς κατέρευσε. Το κόστος της ενχώριας προστιθέμενης αξίας πολλαπλασιάστηκε, με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες παραγωγικοί τομείς να γίνουν μη ανταγωνιστικοί (και άρα αργά ή γρήγορα θα κλειναν).

(Μήπως σας θυμίζει τίποτα αυτό; ΦΤΩΧΕΙΑ; ΑΝΕΡΓΕΙΑ; ΔΥΣΤΥΧΙΑ;)

Στο κόστος αυτό πρέπει να προστεθεί (γιά να έχουμε καλύτερη άποψη), και το κόστος ενός ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, (ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, Κ.Λ.Π.) αλλά και το αυξημένο κόστους διαβίωσης των πολιτών λόγο της συμμορίας των ΚΑΡΤΕΛ.

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ διερωτώμαι ως που μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ (ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ), ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ), ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΜΕΘΑ -ΠΕΙΝΑ ΕΝ ΟΨΗ-

Και οι πρώτοι που θα πεινάσουν θα είναι οι κομματικοί στρατοί που είναι διορισμένοι. (και κατά την γνώμη του συνντάσοντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ), διότι όλα αυτά τα χρόνια ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, κατέστρεψαν την μέλισσα (βιοτεχνία, κτηνοτροφία, γεωργία, ακόμη και μικρής κλίμακας βιομηχανία) οι κηφήνες.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΙΧΑΝ.

Να δούμε τότε εάν με ένα εβομαδίατικο θα μπορούν να αγοράζουν ένα κοτόπουλο.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΓΡΕΚΙΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΟΣ.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ -ΧΤΕΣ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...