18/3/10

Από την νεοφιλελεύθερη Δεξιά στην Πασοκική Ακροδεξιά

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, που το καταλαβαίνουν όλοι

Ο δεξιός νεοφιλελεύθερος κυβερνητικός συνασπισμός , Ιουδαίων-Τραπεζιτών-Εργολάβων-Καραμανλή -Περισσού, αντικαταστάθηκε στις 4 Οκτωβρίου, από τον ακροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό , Ιουδαίων -Τραπεζιτών-Εργολάβων-Παπανδρέου-Καρατζαφέρη-Κουκουλοφόρων.

Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, τα στήριξαν, το ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ και ο δεξιός-εργολαβικός κ.Καρατζαφέρης. Το προδοτικό λαθρονομοσχέδιο, το υπερψήφισαν οι ακροδεξιοί του ΠΑΣΟΚ και οι ακροδεξιοί της παρακρατικής «Καρφίτσας» (Σύριζα).

Τον Οικονομίδη-Κάουτσκι, τον διάλεξαν για πρόεδρο, Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης.

Το ιδεολογικό στιγμα του νεοναζιστικού ΠΑΣΟΚ, το έδωσε ο κ.Πάγκαλος με την άποψη, ότι όποιος διαφωνεί με την «Ανοιχτη Κοινωνία» του Δ.Ράιχ, θα πρέπει να κλείνεται σε άσυλο.( στρατόπεδο συγκέντρωσης).Ο φασίστας και εφιάλτης Ξυνίδης δήλωσε ότι ντρέπεται επειδή κάποιοι εντός του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν (ακόμα) με την γραμμή Τάλμποτ.

Ο Σαμαράς προσπαθεί άτολμα, να μετακινήσει τη Νέα Δημοκρατία προς την Κεντροδεξιά, και τον έβαλε ο Αλογοσκούφης στη θέση του.

Η ουσία του πολιτικού συστήματος αποκαλύπτεται από το διαχρονικό αφορολόγητο του ΚΙΣ.

Οι εκλογές ερχονται και παρέρχονται, αλλά η εξουσία στην Ελλάδα παραμένει στα χέρια της Ψωρο-ελίτ των Ιουδαίων-Τραπεζιτών-Εργολάβων.

Απλά ο θίασος των υπουργών αλλάζει, για να κοροϊδεύουν το πόπολο.(Τον Κυρίαρχο Λαό)

Το μόνο αντίβαρο αυτού του μπλόκ και αντίπαλος του συστήματος είναι οι Λαϊκές Πατριωτικές Δυνάμεις, που αναπτύσσονται εντός της Κοινωνίας.

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο γιατί δε λες ξεκάθαρα τι έγινε με την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας που στήριζες τόσους μήνες; Finito la musica??? Αυτό που λες για Λαϊκές Πατριωτικές Δυνάμεις τι σημαίνει πάλι; Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρει και ο λαός και αν ναι να μας το πεις στο δελτίο των 11 να το ξέρουμε...

Ταξιδιώτης είπε...

Χατζάρα άκου,ή Αγαπητέ Σπύρο (διάλεξε όποιο θές),

Σε παρακολουθώ συχνά στην τηλοψία (έτσι λέει ο Καργάκος την τιβί) και σε είδα και προχθές (ή παραπροχθές). Προσπάθησα να καταλάβω που το πάς με το θέμα ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΙΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΔ,ΣΥΡΙΖΟΣΑ ΚΟΥΚΟΥΕ κτλ. Κατάλαβα ότι το πάς εκεί που δεν πηγαίνει. Αν και αυτό είναι πρωτίστως δικό σου πρόβλημα, με ενοχλεί το σκεπτικό σου ως δέκτη: Κάνεις ένα αχταρμά απ την στάση που καρτάει ο κάθε πολιτικός ή κοινωνικός φορέας στο δίπολο Οικονομικά μέτρα - Λαθρονομοσχέδιο, προσθέτεις και ολίγη από ψευτιά (πχ δεν λες πως ΝΔ - ΛΑΟΣ ψήφισαν εκτός από ένα, τα ίδια άρθρα στο ΝΣ για τα οικονομικά μέτρα αλλά αφήνεις να εννοηθεί πως μόνο ο ΛΑΟΣ συντάχθηκε με αυτά) και βγάζεις ώς μάγος απ το καπέλο το κουνέλι εν είδει συσχετισμών: Ο δεξιός νεοφιλελεύθερος κυβερνητικός συνασπισμός , Ιουδαίων-Τραπεζιτών-Εργολάβων-Καραμανλή -Περισσού, αντικαταστάθηκε στις 4 Οκτωβρίου, από τον ακροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό , Ιουδαίων -Τραπεζιτών-Εργολάβων-Παπανδρέου-Καρατζαφέρη-Κουκουλοφόρων.

Επειδή τέτοιες συλλογιστικές δεν αντέχουν στην βάσανο της κριτικής σκέψης θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις εκπτώσεις στην λογικότητα των σκέψεών σου όταν αυτές απευθύνονται στους αναγνώστες σου. Γιατί αυτοί που σε ακούνε και σε διαβάζουν σε διαβεβαιώ πως δεν κάνουν καμία στις δικές τους.

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ προσπαθούμε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε απ' αυτό το οικονομικό χάλι που έχουμε περιέλθει, και που ΠΟΛΛΟΙ μας καυτηριάζουν ότι εμείς οι ίδιοι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ φταιμε και όχι Άγγλοι–Γάλλοι–Πορτογάλοι– Αμερικάνοι-κοινώς Εβραίοι πάσης εθνικότητας κλπ., κλπ., «προσκρούσαμε» στην ανήκουστην είδησην!!!!

Όχι μόνον οι Εβραίοι της Ελλάδος ΔΕΝ πληρώνουν φόρους με νομοθετικό διάταγμα, αλλά το ΚΙΣ έχει φτιάξει και κυβέρνηση μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση όπως έχει κάνει και σε άλλα Δυτικά κράτη συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ!
Οι Ελληνόφωνοι εβραίοι στη χώρα μας λοιπόν, (αυτοί που μας καλούν να δούμε την τύφλα μας και κραδαίνοντας την φουκέντρα μας δακτυλοδεικνύουν ότι εμείς φταίμε και ουδείς άλλος) είναι ΥΠΕΡΑΝΩ όλων και συνάμα εξαιρούνται των φόρων!!!!
Πληρώνουν φόρους στο ξεχωριστό κράτος του ΚΙΣ (μέσα στην Ελλάδα) και όχι στο Ελληνικόν δημόσιον! Είναι «Έλληνες Πολίτες» με προνόμια που δεν τα έχουν οι υπόλοιποι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες!
Δεν κατάλαβα;

Όλο το άρθρο εδώ:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2608.html

Ερώτησις: Μήπως το ΚΙΣ κυβερνά τον Γιωργάκη;


Νοσφεράτος

Zanglos είπε...

K. Χατζάρα,
Οροι όπως νεοναζιστικο ΠΑΣΟΚ, ακροδεξιοί του ΠΑΣΟΚ, φασίστες κτλ είναι ακαταλαβίστικες και δεν βγάζουν νόημα! Υπάρχουν αλλα επίθετα για να τους χαρακτηρίσετε.

Για τον που αγαπά την πατρίδα του οι προδότες τον εθνών τους ονόμασαν, Ακροδεξιούς, Εθνικιστές, Nαζιστές, φασίστες κλπ αηδίες, μην το κάνετε και εσείς αυτό, μην μπερδευόσαστε και μπερδεύεται τον κόσμο, αν ανήκετε στον πατριωτικό χώρο.

ILIAS είπε...

Σε έχω ρωτήσει κι άλλη μία φορά και δεν...καταδέχτηκες να μου απαντήσεις. Χωρίς να ελπίζω ότι θα μου απαντήσεις τώρα, θα σε ξαναρωτήσω -μπας και την προηγούμενη φορά δεν πρόσεξες την ερώτηση και σε αδικώ)
Αν όλα τα κόμματα της Βουλής είχαν τις θέσεις του Καρατζαφέρη, θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα ή όχι;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ILIAS : To πρόβλημα συναγωνιστή είναι ότι ο ίδιος ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ξέρει τι θέσεις έχει. Και ούτε ξέρει και ο Έλληνας ψηφοφόρος. Και στο λέει αυτό κάποιος που έχει ψηφίσει ΛΑ.Ο.Σ. 3 φορές.
Τώρα όποιος στηρίζει το αντεθνικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. με οποιονδήποτε τρόπο είναι συνένοχος. Τόσο απλά.

ILIAS είπε...

Φίλε ανώνυμε.
Ξέρουμε για τις θέσεις του,
-στο Μακεδονικό
-στην ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών.
-στην μη είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη.
-στην αντίθεσή του στην προσπάθεια αφελληνισμού της Ελλάδος
- και σε πολλά άλλα.
Και σε τελική ανάλυση, ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΩΝ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ.
Ας μείνουμε εκεί για την ώρα και...βλέπουμε.
Όμως, δεν θα ήθελα την δική σου...δικηγορία, για κάτι που ρώτησα τον κ. Χατζάρα!!!

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...