20/3/10

Οι προδότες στο Γουδί.


Ομιλία του Αβάπτιστου προς λωτοφάγους και αυστραλοπιθήκους

Απίστευτο! Μπροστά στο κομματικό ακροατήριο, και για να κοροϊδέψει για μια ακόμα φορά το «πόπολο» ο Αβάπτιστος Παπατζής ,ξέχασε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, την Ανοιχτή Κοινωνία, και τον νέο Πατριωτισμό, θυμήθηκε τον Αντρέα, και άρχισε να «απαγγέλει» την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.
Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη.
«Το ΠΑΣΟΚ - είπε -¬¬ ήταν είναι και θα είναι πάνω από όλα πατριωτικό Κίνημα».
.
Αυτός που ψήφισε την κατάργηση της Λαϊκής Κριαρχίας, αυτός που παρέδωσε αντί πινακίου φακής ,την Ελλάδα στους Πακιστανούς και Αλβανούς εποίκους,αυτός που προωθεί τον εξισλαμισμό της Ελλάδας, είναι Εφιάλτης και όχι πατριώτης.

Πατριωτικό Κίνημα με την Δραγώνα ,την Στριπτιζέζ, τον Αλεβι(ζάτο),τον Κοεμτζόγλου,και την λαίδη Μπίλντερμπέργκ δεν γίνεται.

Το δικό του ΠΑΣΟΚ είναι ένας, συρφετός, μια κοινοπραξία διεφθαρμένων προδοτών.

Ο Αβάπτιστος έβαλε από την Χαλκιδική, υποψηφιότητα και για πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας

Στο γραπτό κείμενο του λόγου προς τους εργατοπατέρες ανάφερε: « Σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες, δίκαιο είναι καταρχήν να σώσουμε το σπίτι μας».
Προφορικά μίλησε για την «Σωτηρία του Εθνους».

Το συμπέρασμα από αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα είναι ότι τους έχουμε στριμώξει.

Οι προδότες του εθνομηδενισμού και του Πολύ-πολιτισμού, άρχισαν να μιλάνε για «Εθνική Σωτηρία».

Η απάντηση μας είναι:

Οι προδότες στο Γουδί.

Σπύρος Χατζάρας

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΠΥΡΟ !!!(ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ)
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ @Α@ΗΣΕΙ ΟΤΙ ...ΑΣΤΑ
ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ !!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ .
ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Zanglos είπε...

OK, συμφωνώ στα περισσότερα k. Χατζάρα, αλλά, αυτό το αβάπτιστος τι σημάνει? Ότι δεν βαπτίσθηκε σε ορθόδοξη εκκλησία? Δηλαδή όλα τα παιδιά που δεν βαπτίζονται κάτω από μεσαιωνικές δεισιδαιμονίες είναι για πέταμα? Xμμμ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Σπύρο άσε τα Γουδιά ήσυχα γιατί μια πορεία πήγες να κάνεις και μόλις στράβωσε η δουλειά το έκλεισες το μαγαζί (Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας) πριν καλά καλά ανοίξει. Το νέο Γουδί θα το κάνουν άλλοι που θα είναι πιο νέοι και πιο ισχυροί...!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Λυπησου μας ζαγκλο...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου,

πρώτα σού θυμίζω ότι όλα τα μυστήρια τού χριστιανισμού είναι αρχαία έθιμα που δεν μπορεί ένας λαός να καταργήσει από την μία μέρα στην άλλη γι'αυτό και ο χριστιανισμός αναγκάστηκε να τα κρατήσει και να τα μετονομάσει όπως για παράδειγμα οι άγιοι που είναι μετονομασίες τών παλαιών θεών.

Η βάφτιση έχει να κάνει με την απόδοση ονόματος. Βαφτισμένος Γιώργος δεν είναι ο Τζέφρυ.Τώρα μπορεί να το άλλαξε σε κανένα ληξιαρχείο το όνομά του αλλά και αυτό δεν το νομίζω.

Ο Παπανδρέου είναι Τζέφρυ και όχι Έλληνας.

Ωστόσο έχει ενδιαφέρον το γιατί αντιδράει το το γραφείο τού Τζέφρυ σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Θυμίζω ότι τον Καραμανλή τον παντρέψανε άρων άρων για να γίνει πρωθυπουργός. Δεν χτυπούσε καλά να είναι 50 χρονών μοσχάρι ανύπαντρο. Όπως δεν χτυπούσε καλά ο πρωθυπουργός τής Ελλάδος να λέγεται Τζέφρυ.

Ανώνυμος είπε...

4.55, πως σου φαίνεται ένας αβάπτιστος να παριστάνει τον πιστό χριστιανό και να είναι και πρωθυπουργός; Κάποια υποχρέωση θα έχει να πει τι ακριβώς είναι για να ξέρουν και αυτοί που τον ψηφίζουν.

Από που περιμένει να εισπράξει φόρους ο αβάπτιστος ,σε λίγο δεν θα υπάρχει πια θέση εργασίας για Ελληνες και που να μπουν και οι "Παπανδρέλληνες " στο Δημόσιο. Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν θέσεις ντελιβεράδων ,όχι μόνο οδοκαθαριστών και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε . Εστιατόρια χρησιμοποιούν μόνο λαθρομετανάστες λογω φθηνού μεροκάματου προφανώς . Συγκεκριμένη αλυσίδα φαστ φουντ που ισχυρίζεται ότι είναι ...ελληνική χρησιμοποιεί πακιστανούς (ή αφγανούς κλπ)λαθρομετανάστες για ντελίβερυ. Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο δεν μιλούν καλά ελληνικά αλλά είναι να απορεί κανείς ,έχουν άδεια εργασίας ,(εδώ γελάνε ),άδεια οδήγησης ,βιβλιάριο υγείας ;; Παίζουν όχι μόνο με την οικονομία αλλά και με την υγεία του κόσμου!

Penny Kondea είπε...

Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη!!!
Είναι προδότες του Έθνους, υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που εκτελούν συγκεκριμένη αποστολή διάλυσης του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού. Έχουν μοναδικό σκοπό τους να εκποιήσουν φθηνά στα ξένα συμφέροντα την πατρίδα μας. Πρέπει να πέσουν το συντομότερο, με κάθε τρόπο, και οι Προδότες να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όσο παραμένουν στα πράγματα, διαλύουν τον τόπο, έλεος....
Ακόμα κι αν φύγουν αύριο, οι συνέπειες των ολέθριων νομοσχεδίων που ψηφίζουν, θα είναι καταλυτικές και πιθανόν μη αναστρέψιμες. Γι'αυτό το λόγο πρέπει οι πατριώτες απ' όλους τους πολιτικούς χώρους, συσπειρωμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα και την αντίδρασή τους στα καταστροφικά τους σχέδια ΤΩΡΑ, όσο είναι νωρίς ακόμα, με συμμετοχή σε διαδηλώσεις, απεργίες, συλλαλητήρια και κάθε μορφή οργανωμένης αντίδρασης και αντίστασης στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που αντιπροσωπεύει αυτή η φασιστική κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ο/Η Zanglos

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΟ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προεδρικό Διάταγμα 182
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α 40/22.03.1978
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το Εθνικό Τυπογραφείο θέλει συνδρομή για να δεις το ΦΕΚ τών Εβραίων αφορολόγητων.Το έχει κανείς να το σαρώσει να το βάλει στο δίκτυο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε οι ξεφτίλες θα αφήσουν το μπομπολα να κάνει εμπορικό κέντρο πάνω στα αρχαία τής Ακαδημίας Πλάτωνος.Χατζάρα κάνε μια ανάρτηση για αυτό.

Γι'αυτό ήρθαν προχτές οι μπινέδες και κάνανε ερωτηματολόγιο στη μάνα μου για εμπορικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 19.00 καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Εξηγούμαι!
Ηταν μαζί σου στον Αγώνα ο κ. Χατζάρας;

Στον τελικό στόχο δεν φτάνουν όλοι οι στρατιώτες, για λόγους που μπορεί να κατανοήση ο καθένας. Είναι θέμα Ιστορικής Ανάλυσης. ΟΛΟΙ όμως έπαιξαν τον ρόλο τους. Και ο πυροβολητής και ο τροφοδότης πυρομαχικών, και ο διαβιβαστής και ο γιατρός και ...

Δεν είναι αρκετό πως ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ;

Τα καυστικά σχόλια ανήκουν στους Ριψάσπιδες, όχι στους Πατριώτες !
Στους Πατριώτες ανήκει μόνο η ΤΙΜΗ !
Εκτός αν πιστεύεις πως η Ελλάδα δεν Ενώνει!


Από Φως

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε που μας γράφεις ότι:
"Η βάφτιση έχει να κάνει με την απόδοση ονόματος."
θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω, όχι μόνο για την ονοματοδοσία, άλλά και για τη "θεία χάρη" που λαμβάνει ο χριστιανός με το βάπτισμα και το χρίσμα που παίρνει στο τέλος αφού βγεί από την κολυμπήθρα. Είναι αυτό που ακουμπάει ο παπάς πάνω στα μέλη και στο κεφάλι και στην καρδιά του μωρού. Έρχεται από το Φανάρι και δεν το έχουν τα άλλα χριστιανικά δόγματα. Οι καθολικοί δεν έχουν βάπτισμα, αλλά ράντισμα που το ονομάζουν βάπτισμα.
Βάπτισμα=βούτηγμα μεσα σε νερό.

Μας λένε ότι παίρνεις και έναν άγγελο φύλακα με το βάπτισμα που τον έχεις μαζί σου για όλες τις ημέρες της ζωής σου.
Δεν είναι μόνο για το όνομα, θα έλεγα ότι αυτό έρχεται τελευταίο.

Ωστόσο θα ήταν ανεκτός από όλους αν φερόταν εντάξει σε εμάς τους Έλληνες, να μη θέσει σε εφαρμογή το λαθρονομοσχέδιο πρωτίστως και τον Καλλικράτη επίσης.

Zanglos είπε...

Aυτή η παράδοση με το να μας βαπτίζει, παντρεύει και θάβει η εκκλησία πρέπει να σταματήσει, η οπωσδήποτε να υπάρχει εναλλακτική λύση για τους άθεους.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο γιωργάκης είναι αβάπτιστος, τώρα αν δεν είναι Έλληνας αυτό είναι μια άλλη ιστορία, μην τα εξισώνεται.

Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να έχουμε έναν Γερμανό πρωθυπουργό, έναν ανώτατο δικαστή Σουηδό και έναν στρατηγό ρωσοπόντιο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σαβ Μαρ 20, 11:08:00 μμ:

Το συγκεκριμένο ΦΕΚ μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.scribd.com/doc/28679714/19780100040

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όπως έχει ανοιχθεί λογαριασμός και μαζεύονται χρήματα για το χρέος της Ελλάδας να μαζευτούν αντίστοιχα για σερβική λύση τύπου Τάντιτς; Οι στρατιωτικοί και οι υπηρετούντες στις ειδικές δυνάμεις που έχουν την ευθύνη προστασίας της χώρας από εξωτερικούς και «εσωτερικούς» εχθρούς δεν θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν; Κάποιο πατριωτικό κίνημα, να ξεκεθαρίσει την κόπρο του Αυγεία να βοηθήσουμε όλοι οικονομικά και στρατιωτικά; ΤΩΡΑ!!!

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...