19/3/10

Η απόλυτη επικοινωνιακή μπαρούφα του ακροδεξιού Αβάπτιστου

Στο υπουργικό συμβούλιο, (18/3/2010), ο Αβάπτιστος , είπε:

«Το διακύβευμα της κρίσης για την Διεθνή Κοινότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κατά πόσον θα έχουμε την τόλμη και τη βούληση να θέσουμε τις αγορές ξανά στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, του πολίτη, και όχι το αντίθετο»

Δηλαδή οι «Αγορές», ήταν κάποτε , στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, του πολίτη. Και χρειάζεται τόλμη για να επανέλθουν οι «αγορές» στην υπηρεσία του πολίτη. Πότε ακριβώς συνέβη αυτό; Διότι εγώ είχα και έχω την εντύπωση ότι οι πολίτες και οι Λαοί ήσαν πάντα στην υπηρεσία των Αγορών.

Υπηρέτης του λαού και του πολίτη ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ. Και ξέφυγαν λίγο και χρειάζεται τόλμη για να επανέλθουν.

Εάν σκέπτεται πραγματικά έτσι είναι για δέσιμό.

Στην πραγματικότητα όμως το επικοινωνιακό ζητούμενο ήταν να εμφανιστεί σαν αντίπαλος των Αγορών. Ενώ είναι στενός συνεργάτης τους, όπως φάνηκε στο Πεντελικό.

Είπε ακόμα:

«Έφτασε η ώρα να αποφασίσουμε αν θέλουμε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, να ενισχυθεί, ώστε να είναι σε θέση η πολιτική - και όχι οι κερδοσκόποι - να ορίζει τις τύχες των λαών μας».

Αυτό είναι το απόλυτο πολιτικό Ψεύδος.

Αυτός που ψήφισε την συνθήκη της Λισσαβόνας, αυτός που είναι υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Ανοιχτής Κοινωνίας, ζητάει δήθεν η «πολιτική»,
«να ορίζει τις τύχες των λαών μας».

Αφού παρέδωσαν τις τύχες των λαών στις Αγορές, και στην Χούντα των «Επενδυτών»,τώρα θέλουν να εμφανίσουν τον σοσιαλφασίστα Αβάπτιστο για αγωνιστή της Δημοκρατίας.


Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Και γιατί δεν μας δικαιολογεί την τοποθέτηση του Π.Χριστοδούλου της Goldman Sahs στον ΟΔΔΗΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...