28/3/10

Η Οικογένεια «απαντά» δια του Βήματος του κυρ-Σταύρου στο Δελτίο των 11 για τις οικογενειακές δουλειές

Σήμερα το Βήμα αγιογραφεί τον αδελφό Νικο (Παπανδρέου), και συγχρόνως «δικαιολογεί» την εμπλοκή του στην συμφωνία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που έγινε στο Αμπού Ντάμπι με τα Αραβικά Εμιράτα.

Γράφει λοιπόν σήμερα το .....έγκριτο Βήμα:

«Ως τωρα γνωρίζαμε ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας και αδελφός του Πρωθυπουργού. Τους τελευταίους μήνες αποκαλύπτεται ότι είναι ταυτόχρονα και ένας άτυπος , άμισθος(sic) και αφανής ειδικός πρωθυπουργικός απεσταλμένος για διαχείριση κρίσεων και ειδικών αποστολών με στόχο την προσέλκυση ξένων, κυρίως αραβικών, επενδύσεων. Ο ρόλος του κ. Ν. Παπανδρέου, 53 ετών σήμερα, αποκαλύφθηκε όταν ο φωτογραφικός φακός της κυρίας Συμέλας Παντζαρτζή τον «εγκλώβισε» στη συνάντηση που είχαν στο Αμπου Ντάμπι η κυρία Λούκα Κατσέλη και ο κ. Χ. Παμπούκης με τον εμίρη για τη συμφωνία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Πολλοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν: Με ποιον θεσμικό ρόλο βρέθηκε ο αδελφός του Πρωθυπουργού στα Εμιράτα και μετέχει στην προσέλκυση επενδύσεων με τους Αραβες; Ακόμη και ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή γιατί ήταν επιβάτης του πρωθυπουργικού Εμπραέρ. Ο ίδιος δεν δίστασε να αντιδράσει: «Ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου. Θέτω το επώνυμό μου στην υπηρεσία της χώρας. Εγώ δεν κλείνω συμφωνίες. Λέω απλώς στους Αραβες να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν» έλεγε σε συνεργάτες του, γυρνώντας την πλάτη του στην κριτική που δέχεται.»

Δεν κλείνει συμφωνίες. Τους λέει λοιπόν να έρθουν να επενδύσουν.Και παρίσταται στην συμφωνία όπως ο Λουβαρης. Προμήθεια θα έχει από τις «δουλειές», όπως ο Λούβαρης ;

Ο «Νέο-Πατριώτης» Νίκος που είναι πρόθυμος να κάνει ακόμα και τουμπες για να βοηθήσει την πατρίδα του και που έχει θέσει το επωνυμό (του Πατέρα του) στην υπηρεσία της χώρας !!! είχε γράψει
«Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά».

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Να θυμίσουμε στον «πατριώτη» ότι αυτός δεν έχει ασυλία.
ΥΓ2. Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται γιατρέ εδωπέρα η άλλη μισή στις ΗΠΑ βρίσκεται.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσανακογλείφτες!!!!!Ρε image-makers της πλάκας. Ρε είστε πολύ λίγοι να παραπλανήσετε το λαό.
Ούτε στο μικρό δακτυλάκι τους δεν έχουν μοιάσει του μεγάλου Ανδρέα τα παιδιά του. Ναί αυτοί οι εθνομηδενιστές που μας φόρτωσαν τους Παπανδρέλληνες με το ζόρι, που σε δέκα χρόνια θα είμαστε μουσουλμανική χώρα ρε παλιάνθρωποι.
Αλλά θα το πληρώσετε από τον Ελληνικό Λαό πολύ ακριβά ρε ανθέλληνες.
Ρε συντάκτη του κώλου, εμένα μου κόψανε επιδόματα δώρα και αυτός χαλάει 28.000 ευρώ για φαγητό σε δύο ημέρες στο ΝΤΟΥΜΠΑΪ??? Κουτόχορτο τρώμε ρε χασάπη????
Μου θυμίζει τα 500.000 γιαούρτια που είχε γράψει η Αυριανή πως είχε ταΐσει ο ΓΑΠ το 2003 στην Χαλκιδική τους Ευρωπαίους.
Ρε σας πήρε είδηση ο κόσμος ρε!!!!
Κρεοπώλη άξιος ο μισθός σου!!!!!

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΟΠΑΡΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και π...ς να κάνει για την οποιαδήποτε χώρα, το συμπέρασμα είναι πως, ότι κι αν απάντησε, στερείται σοβαρότητας.
Μια σοβαρότητα, που αναγκαστικά πηγάζει από την σημαντικότητα των γεγονότων.
Ένας επιτυχημένος συγγραφέας, που «αποκαλυπτικά» γίνεται ειδικός απεσταλμένος στην διαχείριση κρίσεων και «ειδικών» αποστολών, που γυρνάει την πλάτη του στην Κριτική.
Εφέτος το Πάσχα ο Καργάκος θα πάει Ιεροσόλυμα να βιώσει «Αποκαλυπτικές» στιγμές.
Ο Ζηλιάρης !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε πεφτεις τελειως εξω. Τα παλληκαρακια του Ανδρεα απλως αποτελειωνουν το θεαρεστο εργο του μπαμπα. Απλα δεν ειναι τοσο ...μπαναλ να τα τσεπωνουν με παμπερς, πανε προς το πιο σικ. ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ κ.λ.π

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.


" Ολες οι ενδείξεις δείχνουν ότι μάλλον η βόμβα εξερράγη στα χέρια αυτού που την μετέφερε
Το κοριτσάκι είναι Αφγανικής καταγωγής και ήταν μαζί με τη μητέρα της η οποία φορούσε μαντήλα
Η έκρηξη εγινε στα σκαλοπάτια της σχολής δημόσιας διοίκησης
Ο νεκρός είναι άνδρας και ειναι διαμελισμένος στα σκαλοπάτια του κτιρίου
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαμελισμένος είναι αφγανός και είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τραυματίστηκε "

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_8035.html

HESIOD είπε...

Γιωργακη.

Βαρεθηκαμε απ'Ολους αυτους τους ανεπαγγελτους ψευτες και απατεωνες που σχηματιζανε “κυβερνησεις” τα 30 τελευταια χρονια.
Ο λαουτζικος θα πληρωσει.
Φυλακη θα παει κανεις?
Παρε τη Tζουλια υπουργο να χεστουμε στο €ΥΡΩ!!!
Ειναι καλυτερη απ’ολους σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδέλφια, τι θα γίνει με τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της πλατείας Ψυρρή ;;
Μόνους θα τους αφήσουμε ;;

Ανώνυμος είπε...

Γιωργακη.

Βαρεθηκαμε απ'Ολους αυτους τους ανεπαγγελτους ψευτες και απατεωνες που σχηματιζανε “κυβερνησεις” τα 30 τελευταια χρονια.
Ο λαουτζικος θα πληρωσει.
Φυλακη θα παει κανεις?
Παρε τη Tζουλια υπουργο να χεστουμε στο €ΥΡΩ!!!
Ειναι καλυτερη απ’ολους σας.

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία του "αδελφού" σε επίσημη κρατική αποστολή προς αναζήτηση επενδύσεων αποτελεί δείγμα κράτους μπανανίας.
Ο "αδελφός" δεν αποτελεί θεσμό που αναγνωρίζεται από το Σύνταγμα και του νόμους και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά δουλειά να παρίσταται στις επαφές που έκανε η υπηρεσιακή αποστολή. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό αν ληφθούν υπ' όψιν τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που διακυβεύονται. Η δήλωση που έχει κάνει ο "αδερφός" στο παρελθόν περί "μεταμφιεσμένου Έλληνα" είναι ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει το θέμα να ερευνηθεί περαιτέρω δημοσιογραφικά αλλά και θεσμικά μέσω των Κοινοβουλίου.

Believer είπε...

Αν προσφέρει ύπηρεσίες σάν αύτές πού ''προσέφερε'' με τό σκάνδαλο τής ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ πού φάγανε τά λεφτά τών όμογενών στίς ΗΠΑ, σωθήκαμε... Αλήθεια γιατί άρνηθήκανε τήν ψήφο στούς όμογενείς επί ΝΔ καί δέν άφησαν ψηφιστεί ο νόμος, φοβούνται άκόμη τούς όμογενείς; Συμβαίνουν πάντως κάποια περίεργα, Ν. Παπανδρέου καί Ανωμερίτης ήταν τότε οί πρωταγωνιστές τού σκανδάλου τής ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ, σήμερα είναι πάλι στό προσκήνιο...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...