24/3/10

Αναφορά βόμβα αξιωματικού του ΠΝ για την δωρεά Βενιζέλου προς τους μουσουλμάνους


Η αναφορά του Σημαιοφόρου του ΠΝ Αθανάσιου Τσακαλή, που θέτει προς την Ηγεσία ζήτημα νομιμότητας αλλά και ηθικής νομιμοποίησης, της δωρεάς της συλλογικής περιουσίας των μαχίμων και εν αποστρατεία ανδρών του ΠΝ που υφίστανται συνεχείς μειώσεις μισθών και απολαβών προς τους μουσουλμάνους, συνταράσσει το Πολεμικό Ναυτικό

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΙ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS NA EXETE TO NOY ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΪ.

Ο ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙΣ

Unknown είπε...

Ομιλία του Γερμανού, έξαρχου Παλαιών Πατρών, επισκόπου Πατρών, προς τον κλήρο και τους πιστούς της Πελοποννήσου, που εκφωνήθηκε στη μονή των αδερφών της Αγίας Λαύρας, στο όρος Βελιάς -τμήμα του όρους Αροάνια (Χελμός) πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων και την Ι.Μ. Αγίας Λαύρας, Σ.τ.Μ- στις 8 (20) Μαρτίου 1821.
"Πολυαγαπημένοι μας αδερφοί,
Ο Κύριος, που έπληξε τους πατέρες μας και τα παιδιά τους, μας ανακοινώνει σήμερα διαμέσου του στόματός μου, πως λαμβάνει τέλος η εποχή των δακρύων και των βασάνων μας. Η φωνή Του λέει πως προορίζεσθε να γίνετε η κορωνίδα της δόξης Του και το διάδημα της βασιλείας Του. Η αγία Σιών θα πάψει να ζει παραδομένη στη θλίψη: «καὶ ἔσῃ στέφανος κάλλους ἐν χειρὶ Κυρίου καὶ διάδημα βασιλείας ἐν χειρὶ Θεοῦ σου» (Ησ. 62:3).
Μεταχειρίζονταν το ναό του Κυρίου χωρίς σεβασμό, και κύλισαν τα πολύτιμα σκεύη Του στο βούρκο «ἐγένετο ὁ ναὸς αὐτῆς ὡς ἀνὴρ ἄδοξος, τὰ σκεύη τῆς δόξης αὐτῆς αἰχμάλωτα ἀπήχθη, ἀπεκτάνθη τὰ νήπια αὐτῆς ἐν ταῖς πλατείαις, οἱ νεανίσκοι αὐτῆς ἐν ρομφαίᾳ ἐχθροῦ» (Α' Μακ. 2: 8-9). Αλλά ήρθε η ώρα της εκδικήσεως, διότι «ἄβυσσος ἄβυσσον ἐπικαλεῖται» (Ψαλ. 41:8).
Η προαιώνια ευσπλαχνία του Κυρίου ετοιμάζεται να χαριτώσει το λαό Του (Θρ. Ιερ. 5:1). Η βλάσφημη φυλή των Τούρκων εσυμπλήρωσε το μέτρο των βασανισμών της. Ήρθε η ώρα να αποκαθάρουμε την Ελλάδα από αυτήν, σύμφωνα με τη ρήση του αιωνίου Θεού: «ἔκβαλε τὴν παιδίσκην ταύτην καὶ τὸν υἱὸν αὐτῆς» (Γεν. 21:10).
«Αγαπάτε αλλήλους» λοιπόν, γένος των Ελλήνων, διπλά τιμημένου από τους πατέρες σας· εξοπλισθείτε με το ζήλο του Θεού· ο καθείς από σας ας ματώσει τη ρομφαία του· διότι καλύτερος ο θάνατος με το όπλο ανά χείρας, παρά η θέαση του εξευτελισμού των βωμών και των εστιών: «περίζωσαι τὴν ρομφαίαν σου ἐπὶ τὸν μηρόν σου» (Ψαλ. 44:4). Ας σπάσουμε τα δεσμά και το ζυγό που βαραίνει τον τράχηλό μας: «Διαῤῥήξωμεν τοὺς δεσμοὺς αὐτῶν καὶ ἀποῤῥίψωμεν ἀφ᾿ ἡμῶν τὸν ζυγὸν αὐτῶν» (Ψαλ. 2:3)· διότι είμαστε οι κληρονόμοι του Θεού και οι συγκληρονόμοι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
'Αλλοι, πέραν των ιεραρχών σας, θα σας ομιλήσουν περί της δόξης των προγόνων σας· αλλά εγώ θα επαναλάβω το όνομα του Θεού μας, προς το οποίο οφείλουμε αγάπη πολύ ισχυροτέραν του θανάτου: «ὅτι κραταιὰ ὡς θάνατος ἀγάπη, σκληρὸς ὡς ᾅδης ζῆλος» (Ασμ. 8:6).
Αύριο, οδηγούμενοι από τον σταυρό, θα εξορμήσουμε προς την πόλη της Πάτρας, που η γη της έχει εξαγνισθεί από το αίμα του ενδόξου αγίου μάρτυρος αποστόλου Ανδρέα. Ο Κύριος θα εκατονταπλασιάσει το θάρρος σας· προκειμένου δε να ενισχύσω τις δυνάμεις σας, σας απαλλάσσω από την νηστεία της μεγάλης σαρακοστής που ακολουθούμε.
 
Στρατιώτες του σταυρού! Σας καλώ σήμερα να υπερασπισθείτε την ίδια την υπόθεση του Ουρανού! Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, ας είσθε ευλογημένοι και ας συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας".

http://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k650195q.image.f4.langFR.pagination

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Σημαιοφόρο !

Φοράει παντελόνια ! Τα ακούτε Φιλιπιννεζούλες με τα αστράκια ;;;

Να το προωθήσουμε και όχι απλά να τον στηρίζουμε, αλλά όσοι έχουμε διασυνδέσεις στο Π.Ν. να καλέσουμε κι άλλους αξιωματικούς να πράξουν το ίδιο και φυσικά όλοι αυτοί πρέπει να κινηθούν νομικά εναντίον όποιας απόφασης για τζαμί !

Πρέπει να αναδειχτεί και ότι έτσι καταπατάμε τη Συνθήκη της Λωζάνης με τραγικές συνέπειες !!!

Πρέπει επίσης να εξεταστεί νομική προσφυγή κατά του Λαθρονόμου !!! Ας απαντήσει επιτέλους κάποιος νομικός ! Μπορούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Και πώς;

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε...

Αγαπητέ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ του πολεμικού Ναυτικού σε Πληροφορώ ότι υπάρχει ΜΥΝΗΣΗ - ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κατά του Βενιζέλου. Βρίσκεται βέβαια κάπου χαμένη "στα αζήτητα των δικαστικών εγγράφων". Και φυσικά άν θες αποδείξεις (που είναι το λογικό), επικοινώνησε μαζί μου να τις λάβεις.

Ανώνυμος είπε...

παδια βγαλτε το ονομα. κακως κυκλοφορησε σε τοσα μπλογκς ετσι

Aspasia είπε...

οι ελληνόψυχοι πατριώτες δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξει κανείς τον νεώτερο Λάμπρο Κατσώνη. Θα του συμπαρασταθούμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας.