8/3/10

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ , ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ.

ΕΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

http://epitropi-es.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κυρία ΤΖΑΚΡΗ ΣΕ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ;


Την απάντηση θα πρέπει να μας τη δώσουν οι ίδιοι ελπίζουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=uGWWpdaXCEA&feature=
player_embedded

Και διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι παρόντες στον ετήσιο χορό του ΓΝΩΣΤΟΥ μας «πατριωτικού» αυτού συλλόγου ήταν:

κλικ στην εικόνα

ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου (ΠΑΣΟΚ) , η υπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη (ΠΑΣΟΚ), οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης(ΝΔ) και Ηλίας Θεοδωρίδης(ΠΑΣΟΚ) , ο αντινομάρχης Σωτήρης Κεχαγιάς (ΠΑΣΟΚ) , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του δήμου Γιαννιτσών, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελιών Μανόλης Παπαδόπουλος, μέλη του τοπικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

…οι οποίοι ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ χορό και «τραγούδι»

Διαβάστε ακόμα στον ακόλουθο σύνδεσμο την επιβεβαίωση συμμετοχής της Ντόρκα Τζάκρη στο Σκοπιανό γυφτοπανήγυρο στην Αριδαία που έγινε με απόλυτη μυστικότητα, με παρατρεχάμενους που είχαν μπλουζάκια με το όνομα "Μακεδονία" και με την παρουσία του Σκοπιανού Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού που επιδοτεί αυτές τις ανθελληνικές προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Τα συγκροτήματα ήταν από τα Σκόπια και τα τραγούδια στα Σλάβικα...πότε θα μας απαντήσει άραγε η Ντόρκα;

Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;

Διαβάστε επίσης για να καταλάβετε καλύτερα γιατί τοποθέτησε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σε αυτή την καίρια θέση:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ; "Για όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία"!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_9091.html

Ανώνυμος είπε...

Οικονομικά βάρη στους Έλληνες και ελαφρύνσεις στα λαθροφέρματα.!

Την ώρα που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Γιάννης Ραγκούσης φροντίζει να... ελαφρύνει από οικονομικά βάρη τους λαθρο-μετανάστες!
Δηλαδή εμάς μας... φορτώνει κι εκείνους φροντίζει να μην τους επιβαρύνει!
Αυτό αποκαλύπτει σε δήλωσή της η βουλευτής Α΄ Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπλή, που επισημαίνει πως στο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό και τη Χορήγηση Ιθαγένειας το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700, ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200!
Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 λαθρο-μετανάστες, εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις:
Πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα... γλιτώσουν οι λαθρο-μετανάστες!

paron

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=51488&colid=&catid=33&dt=2010-03-07%200:0:0

Ανώνυμος είπε...

Έλλην πολίτης επιθυμεί υπεύθυνη ενημέρωση για την τύχη των λαθρομεταναστών που μπουκάρουν στην Ελλάδα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;


Σύλληψη δύο διακινητών και 21 λαθρομεταναστών στο Τυχερό Έβρου


Δύο διακινητές και 21 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε αγροτική περιοχή του Τυχερού.
Οι λαθρομετανάστες είχαν επιβιβαστεί σε ΙΧ φορτηγό, συνοδευόμενο από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, και κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγό, ενώ ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ανεπιτυχώς.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το φορτηγό ήταν κλεμμένο και ο οδηγός του δεν είχε άδεια οδήγησης. Τα οχήματα κατασχέθηκαν, μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα και δύο βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αλεξανδρούπολης.(πηγή)



Σοβαρά, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; Θα αφεθούν ελεύθεροι, θα κάνουν τα χαρτιά τους για νομιμοποίηση και θα περιμένουν 5+2 χρόνια; Κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα;


Αναγνώστρια


Απάντηση: Κατ' αρχήν δεν υπάρχει υπεύθυνος σε αυτή την χώρα.


Δεύτερον, η διαδικασία είναι γνωστή. Θα τους περιθάλψουμε, θα πάνε για λίγο σε ένα κέντρο και μετά θα πάει το ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ (κλικ εδώ) θα διαδηλώσει για τις συνθήκες διαβίωσης, θα τους βγάλει έξω, θα φύγουν με τρένο ή πούλμαν σε ένα αστικό κέντρο -και τα έξοδα των εισιτηρίων δικά μας- για να ζήσουν κλέβοντας κι εγκληματώντας. Στη συνέχεια μπορεί μια στις χίλιες να τους συλλάβουν, θα τους χαρίσουν τις ποινές ή θα βγούνε με άδεια δηλώνοντας ανύπαρκτες διευθύνσεις (βλέπε Βύρωνα) και κουτσά στραβά θα περάσουν 5 χρόνια αφού έχουν αλλάξει τα φώτα στους Έλληνες πολίτες και θα γίνουν κι αυτοί "έλληνες" για να συνεχίσουν με τη βούλα πλέον και το νόμο το έργο τους. Για απελάσεις ούτε λόγος γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ διαμαρτύρονται (κλικ εδώ). Αμ το ΠΑΣΟΚ που το βάζεις που θέλεις να σου απαντήσει και ...υπεύθυνα. Τόσους ψηφοφόρους έτσι εύκολα τους διώχνεις; (κλικ εδώ)


Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο αλλά μην έχεις και την "απαίτηση" να στο πούνε κατάμουτρα. Ή και να σου έλεγαν ότι θα τους απελάσουν εσύ θα τους πίστευες; Δεν βλέπεις τι γίνεται ολόγυρά σου. Το παράδειγμα Καστανίδη είναι ενδεικτικό της σαπίλας... είναι και υπουργός Δικαιοσύνης (που λέει ο λόγος) τρομάρα του....άλλα λένε στα φλας των δημοσιογράφων (κλικ εδώ) και άλλα πράττουν (κλικ εδώ κι εδώ).


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_7839.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kczkDnMgboU .Talos

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ" ΤΑ ΚΟΜΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ!
ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ?
ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ...


ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΕΡΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Κάθε μήνα κυκλοφορούν 1 εκατ. πλαστά εισιτήρια!


Τα 'χει χαμένα ο ΟΑΣΑ από το πλήθος των πλαστών εισιτηρίων που κυκλοφορούν! Διάφοροι επιτήδειοι, από μικροκομπιναδόροι μέχρι επαγγελματίες του είδους, διαθέτουν στην αγορά πλαστά εισιτήρια, τα οποία απειλούν να... εκτοπίσουν τα γνήσια!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, κάθε μήνα εντοπίζεται 1 εκατομμύριο πλαστά εισιτήρια! Αν
υπολογιστεί ότι κάθε εισιτήριο έχει αξία 1 ευρώ, τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι ο ΟΑΣΑ χάνει περίπου 1 εκατ. ευρώ κάθε μήνα! Από τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί 15-20 περίπτερα στην Αθήνα, τα οποία διαθέτουν πλαστά εισιτήρια.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι σχεδόν όλα τα λειτουργούν αλλοδαποί, οι οποίοι τα έχουν νοικιάσει...

Από τα πλαστά εισιτήρια που έχουν εντοπιστεί, ορισμένα είναι σκαναρισμένα, οπότε τη «δουλειά» την έχουν κάνει απλοί κομπιναδόροι, και άλλα τυπωμένα, που δεν διαφέρουν από τα γνήσια και τα διακινούν «επαγγελματίες».
Πάντως στον ΟΑΣΑ προσπαθούν να περιορίσουν το φαινόμενο, το οποίο κάνει μεγάλη οικονομική ζημιά, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τι θα καταφέρουν...


http://paron.gr/v3/new.php?id=
51489&colid=&catid=33&dt=
2010-03-07%200:0:0

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΕΚΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εννοείτε "ο πρόεδρος να ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ το νομοσχέδιο".
Αναπέμπουμε ύμνους, δοξολογίες κλπ. Αποπέμπουμε, δηλαδή διώχνουμε, ο,τι δεν γίνεται αποδεκτό.
Καλό είναι να το διορθώσετε.

Ανώνυμος είπε...

Tα ζώα δικαιούνται δημοψήφισμα στην Ελβετία.Στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν είναι ούτε τα ζώα της Ελβετίας.

Εθνικό δημοψήφισμα διεξήχθη στην Ελβετία επί πρότασης να αναγνωριστεί στα ζώα το συνταγματικό δικαίωμα να εκπροσωπούνται στο δικαστήριο. Οργανώσεις προστασίας τόνισαν ότι με το διορισμό από το κράτος δικηγόρων των ζώων θα διασφαλιστεί η τήρηση των νόμων και θα προληφθούν κρούσματα κακοποίησης.
Με πλειοψηφία 70% σε ένα μάλλον ανορθόδοξο δημοψήφισμα, οι Ελβετοί απέρριψαν το σχέδιο που θα υποχρέωνε την Πολιτεία να διορίζει συνηγόρους για την εκπροσώπηση των ζώων στα δικαστήρια.
Τ' ακούτε Έλληνες.
Τα ζώα στην Ελβετία δε ζήτησαν δημοψήφισμα. Όμως έγινε για χάρη τους.
Εμείς οι πραγματικοί Έλληνες, "τα ζώα" για μερικούς, τόσο καιρό φωνάζουμε και ζητάμε δημοψήφισμα για το ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες και δε μας υπολογίζει κανένας. Τελικά μάλλον πρέπει να μεταναστεύσουμε στην Ελβετία, γιατί εκεί θα έχουμε καλύτερη τύχη. Θα μας αντιμετωπίζουν σαν πραγματικά ζώα και θα μας παραχωρούν και το δικαίωμα της συμμετοχής στα κοινά. Ενώ εδώ, είμαστε "χειρότεροι από ζώα", είμαστε άξιοι της τύχης μας που μας επιφυλάσσουν κάποιοι που μας κυβερνάνε και πρέπει μόνο να πληρώνουμε και να το βουλώνουμε. Γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε τον υπουργό ευφημισμού "Προστασίας του Πολίτη".
Το ακούτε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας ή μήπως φωνάζω έξω από τον 25 παράλληλο και δεν είμαι της αρμοδιότητάς σας, εγώ ό άμοιρος Έλληνας, ένα ζώο χωρίς κανένα οίκτο συμπόνοιας από πουθενά.


Πρωτοέλληνας

Ανώνυμος είπε...

Λαθραίοι τυχοδιώκτες οι περιισότεροι εξ' αυτών

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ


Τι συζητούν οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό ;;
Τίποτα το καινούργιο!


Είναι δι ημάς απαραίτητον όπως οι πολέμιοι μη δίδωσι, όσον τούτο είναι δυνατόν, εδαφικά πλεονεκτήματα. Ο πόλεμος δέον να μεταφέρεται ούτω επί του ο ι κ ο ν ο μ ι κ ο ύ εδάφους, ίνα τα Έθνη ίδωσι την ισχύ της υπεροχής μας και ίνα το τοιούτον θέση και τα δύο αντίπαλα μέρη εις την διάθεσιν των διεθνών πρακτόρων μας, οίτινες έχουσι μυρίους οφθαλμούς τους οποίους κανέν σύνορον δεν σταματά.
Τότε τα δ ι ε θ ν ή μας δίκαια θα απαλοίψωσι τα ε θ ν ι κ ά δίκαια, κατά την κυρίαν σημασίαν της λέξεως, και θα κυβερνήσωσι τους λαούς καθ’ τρόπον το αστικόν δίκαιον των Κρατών κανονίζει τας σχέσεις των υπηκόων των προς αλλήλους.
(Απόσπασμα από το 2ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μιαν γ ε ν ι κ ή ν Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή ν κ ρ ί σ ι ν, θ α εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα π λ ή θ η εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
(Απόσπασμα από το 3ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Θα οικειοποιηθώμεν την φυσιογνωμίαν ό λ ω ν τ ω ν κ ο μ μ ά τ ω ν, όλων των τ ά σ ε ω ν και θα τας διδάξωμεν εις τους ρήτοράς μας οίτινες θα ομιλώσι τόσον, ώστε ό λ ο ς ο κ ό σ μ ο ς θα α π α υ δ ή σ η ακούων αυτούς.
(Απόσπασμα από το 5ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Όταν όμως παιχθεί η κωμωδία ευρίσκονται ενώπιον παθητικού και μάλιστα π α θ η τ ι κ ο ύ β α ρ υ τ ά τ ο υ. Δια να πληρωθούν οι τόκοι πρέπει να καταφύγωσιν εις ν έ α δ ά ν ε ι α, άτινα δεν απορροφούν αλλά μόνον α υ ξ ά ν ο υ ν τα πρώτα χρέη. Όταν η πίστωσις εξαντληθή, πρέπει διά νέων δανείων να καλυφθεί ουχί το δάνειον, αλλά μόνον οι τόκοι των δανείων. Οι φόροι αυτού είναι παθητικοί, χρησιμοποιούμενοι προς κάλυψιν του παθητικού.
(Απόσπασμα από το 21ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των Κρατών δια της π λ η ρ ω μ ή ς τόκων, υ π ε δ ο ύ λ ω σ α ν αυτά εις το κεφάλαιον.
(Απόσπασμα από το 20ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Αυτά και άλλα «χαρούμενα» συζητούσαν κάποιοι
Προσέξτε την χρονολογία …1902
Περσινά ξινά σταφύλια



Και αφού τα πλήθη επέλεξαν την Σιωπή και την Αδράνεια, ταυτόχρονα επέλεξαν και την Συνενοχή.
Και απέμεινε σε ολίγους, γνωρίζοντας πως οι «Μύδροι θα περάσουν», να αρπάξουν την ευκαιρία να ανταμώσουν το Μεγαλείο.
Όχι με σκυθρωπά τα βλέμματα, αλλά με χαρά, καθώς έμαθαν ότι θα πολεμήσουν υπό «σκιά».

Και ποια ματιά θα αντιπαρατεθεί με την ΜΑΤΙΑ τους ;;
Και ποια λόγια θα αμαυρώσουν τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους ;;
Ποιος μπορεί να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ;;


Εδώ, στην ρωγμή του Χρόνου,
Συναντήσαμε την Ιστορία
Και δεν της γυρίσαμε την πλάτη

Χαίρε, ω Χαίρε Ελευθεριά.


Από Φως

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ


Τι συζητούν οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό ;;
Τίποτα το καινούργιο!


Είναι δι ημάς απαραίτητον όπως οι πολέμιοι μη δίδωσι, όσον τούτο είναι δυνατόν, εδαφικά πλεονεκτήματα. Ο πόλεμος δέον να μεταφέρεται ούτω επί του ο ι κ ο ν ο μ ι κ ο ύ εδάφους, ίνα τα Έθνη ίδωσι την ισχύ της υπεροχής μας και ίνα το τοιούτον θέση και τα δύο αντίπαλα μέρη εις την διάθεσιν των διεθνών πρακτόρων μας, οίτινες έχουσι μυρίους οφθαλμούς τους οποίους κανέν σύνορον δεν σταματά.
Τότε τα δ ι ε θ ν ή μας δίκαια θα απαλοίψωσι τα ε θ ν ι κ ά δίκαια, κατά την κυρίαν σημασίαν της λέξεως, και θα κυβερνήσωσι τους λαούς καθ’ τρόπον το αστικόν δίκαιον των Κρατών κανονίζει τας σχέσεις των υπηκόων των προς αλλήλους.
(Απόσπασμα από το 2ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μιαν γ ε ν ι κ ή ν Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή ν κ ρ ί σ ι ν, θ α εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα π λ ή θ η εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
(Απόσπασμα από το 3ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Θα οικειοποιηθώμεν την φυσιογνωμίαν ό λ ω ν τ ω ν κ ο μ μ ά τ ω ν, όλων των τ ά σ ε ω ν και θα τας διδάξωμεν εις τους ρήτοράς μας οίτινες θα ομιλώσι τόσον, ώστε ό λ ο ς ο κ ό σ μ ο ς θα α π α υ δ ή σ η ακούων αυτούς.
(Απόσπασμα από το 5ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Όταν όμως παιχθεί η κωμωδία ευρίσκονται ενώπιον παθητικού και μάλιστα π α θ η τ ι κ ο ύ β α ρ υ τ ά τ ο υ. Δια να πληρωθούν οι τόκοι πρέπει να καταφύγωσιν εις ν έ α δ ά ν ε ι α, άτινα δεν απορροφούν αλλά μόνον α υ ξ ά ν ο υ ν τα πρώτα χρέη. Όταν η πίστωσις εξαντληθή, πρέπει διά νέων δανείων να καλυφθεί ουχί το δάνειον, αλλά μόνον οι τόκοι των δανείων. Οι φόροι αυτού είναι παθητικοί, χρησιμοποιούμενοι προς κάλυψιν του παθητικού.
(Απόσπασμα από το 21ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των Κρατών δια της π λ η ρ ω μ ή ς τόκων, υ π ε δ ο ύ λ ω σ α ν αυτά εις το κεφάλαιον.
(Απόσπασμα από το 20ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)

Αυτά και άλλα «χαρούμενα» συζητούσαν κάποιοι
Προσέξτε την χρονολογία …1902
Περσινά ξινά σταφύλια



Και αφού τα πλήθη επέλεξαν την Σιωπή και την Αδράνεια, ταυτόχρονα επέλεξαν και την Συνενοχή.
Και απέμεινε σε ολίγους, γνωρίζοντας πως οι «Μύδροι θα περάσουν», να αρπάξουν την ευκαιρία να ανταμώσουν το Μεγαλείο.
Όχι με σκυθρωπά τα βλέμματα, αλλά με χαρά, καθώς έμαθαν ότι θα πολεμήσουν υπό «σκιά».

Και ποια ματιά θα αντιπαρατεθεί με την ΜΑΤΙΑ τους ;;
Και ποια λόγια θα αμαυρώσουν τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους ;;
Ποιος μπορεί να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ;;


Εδώ, στην ρωγμή του Χρόνου,
Συναντήσαμε την Ιστορία
Και δεν της γυρίσαμε την πλάτη

Χαίρε, ω Χαίρε Ελευθεριά.


Από Φως

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...