21/3/10

ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.


Η Συνταγματική εκτροπή συνετελέσθη. Η κοινοπραξία των επίορκων εκπροσώπων του Λαού, ψήφισε τον εθνοκτόνο λαθρονόμο, που καταλύει την Λαϊκή Κυριαρχία και
εκχωρεί πολιτικά - κυριαρχικά δικαιώματα στον κατευθυνόμενο νέο-οθωμανικό στρατό, της Ισλαμικής Κατοχής.

Η 11η Μαρτίου 2010, θα μείνει στην ιστορία μας, σαν η πλέον κατάπτυστη και εφιαλτική νύχτα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νύχτα ντροπής και εθνικής μειοδοσίας όπως η νύχτα της προδοσίας των Ιμίων, στην οποία πρωταγωνίστησαν τα ίδια πρόσωπα, που εφαρμόζουν και τώρα την ίδια εγκληματική πολιτική.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, αφού πρώτα οργάνωσε σε συνεργασία με την Goldman Sahs την «χορογραφία» της κρίσης, θέλει να «κάνει την κρίση ευκαιρία», για να εκχωρήσει στην Τουρκία, αδιαπραγμάτευτα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, να θέσει τη Θράκη υπό τουρκική κηδεμονία, και να συνθηκολόγηση με τα Σκόπια, ακολουθώντας τις επιταγές , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Διεθνούς Τραπεζικής Χούντας.

Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί τεχνητά σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι προφανές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγόμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές, συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα . Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.

Ο ασυμβίβαστος αγώνας για τη μη εφαρμογή και την ανατροπή στην πράξη του λαθρονομου ,που εκχωρεί πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα σ ένα στρατό ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ, αποτελεί ύψιστο εθνικό - πατριωτικό καθήκον.

Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοτικό σύμβουλο, κάθε πατριώτη Δήμαρχο, να αρνηθεί την εγγραφή στα ληξιαρχεία των «λαθροτέκνων», και την εγγραφή στις ειδικές εκλογικές καταστάσεις των αλλοδαπών «Παπανδρελλήνων».
Καλούμε κάθε πολίτη της Αθήνας και του Πειραιά , να καταθέσουν , μηνυτήριες αναφορες, κατά των Δημάρχων, κατά των υπευθύνων για την Δημοτική Αστυνομία, και κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ , που δεν έχουν ασυλία, ζητώντας την άσκηση ποινικής διώξεως, για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους για την εγκληματικότητα που σαρώνει τους δρόμους των πόλεων.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, με το φορολογικό νομοσχέδιο εισάγει διακρίσεις κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ διατηρεί σε ισχύ το υπ’ αριθ. 182/22-3-1978, Προεδρικό Διάταγμα, βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,(και οι Συναγωγές), είναι απαλλαγμένο, από την καταβολή φόρων, για το εισόδημα από τη διαχείριση των πόρων του, και δεν καταβάλλει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο για την απόκτηση, δωρεά, και αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας ενω δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και από (Ντονμέ) χριστιανούς, αντί του ελληνικού κράτους!!!

Καλούμε, όλους τους Μητροπολίτες και όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς φορολογούμενους, να προσφύγουν κατά του φορολογικού Νόμου, στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας ,Χριστιανοί-Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι να φορολογούνται το ίδιο.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, Παπανδρέου, χρειάστηκε μόνο 88 μέρες στην εξουσία για να αυξήσει την ανεργία κατά 1%,και τον Μάρτιο θα την πάει στο 12%. Μετά την περικοπή των Δώρων Πάσχα-Χριστουγέννων, τώρα, θα χρειάζονται 45 χρόνια εργασίας, για σύνταξη. (μετά θάνατον).Τα μέτρα, αυτά, κατά του εργαζόμενου Λαού , για τα οποία δεν υπάρχει καμιά Λαϊκή Εντολή, και τα οποία στηρίζουν, Μητσοτάκης- Καρατζαφέρης-Σαμαράς, δεν τα έλαβε, ούτε το δικτατορικό καθεστώς της Επταετίας, ούτε το δικτατορικό καθεστώς Μεταξά.

Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας, αποτελεί στόχο επείγουσας εθνικής σημασίας και πρώτης προτεραιότητας.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί όλο τον Ελληνικό λαό, το μαζικό κίνημα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους κοινωνικούς φορείς, το ίδιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, να υπερβούν τον εαυτό τους και να ενταχθούν μαζικά σ έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ τιμής και ευθύνης για το μέλλον του τόπου.

Το σύνθημά είναι ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, με τα φερέφωνα τηςΠαγκόσμιας Διακυβέρνησης. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αποφάσεις μιας κυβέρνησης παράνομης που δε δίστασε να καταλύσει το Σύνταγμα.

Πρώτος στόχος η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Καλούμε τα συνδικάτα να προτρέψουν τα μέλη τους να μη υποβάλει κανείς φορολογική δήλωση σε μια κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική.

Εμείς την αγάπη μας για την πατρίδα και το αίσθημα της προσωπικής μας τιμής δε το παζαρεύουμε με κανέναν. Τον αγώνα και την αντίστασή μας, τα μεταφέρουμε πλέον στην κοινωνία και τη γειτονιά.
Από εδώ και πέρα, το λόγο έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, στον πατριωτισμό του οποίου επαφίεται πια και η τήρηση του Συντάγματος.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ ανέδειξαν οι 480 σύνεδροι οι οποίοι ψήφισαν στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας 45μελούς διοίκησης και των οργάνων της Συνομοσπονδίας στη Χαλκιδική. Η ΠΑΣΚΕ απέσπασε 230 ψήφους (ποσοστό 48,2 % ) και καταλαμβάνει 22 έδρες, αυξάνοντας κατά μία τις έδρες της στη διοίκηση. Η ΔΑΚΕ 118 ψήφους (24,69 %) και 11 έδρες, χάνοντας μία έδρα. Η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 100 ψήφους (20,92%) και 9 έδρες και η Αυτόνομη Παρέμβαση 29 ψήφους (6,08%) και 3 έδρες. Μία ψήφο έλαβε η παράταξη «Παρεμβάσεις».

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, η ΠΑΣΚΕ καταλαμβάνει 12 έδρες, η ΔΑΚΕ 6, η ΔΑΣ 5, και η ΑΠ 2 έδρες. Στην Ελεγκτική Επιτροπή, από την ΠΑΣΚΕ εκλέχθηκαν 8 εκπρόσωποι, από τη ΔΑΚΕ 4 και από τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 3. Στην απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 33ου συνεδρίου το 2007, η ΠΑΣΚΕ κατείχε 21 έδρες (45,9%), η ΔΑΚΕ 12 (26,96), η ΔΑΣ(ΠΑΜΕ) 9 έδρες (20,92) και η Αυτόνομη Παρέμβαση 3 έδρες (6,23).

Ανώνυμος είπε...

Προς το υπουργείο οικονομικών
Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική Εκκλησία .

Ανώνυμος είπε...

Προς το υπουργείο οικονομικών
Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική Εκκλησία .

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός συνεχίζεται:

Στην επιστροφή προς Αθήνα στην Αθηνών-Λαμίας είχαν ενεργοποιήσει τα διόδια !!! Κια φυσικά οι εκδρομείς του ΣΚ κάνανε 3 ώρες για να έρθουν από τη Χαλκίδα π.χ. Επίσης λειτουργούσαν και τα διόδια στην παλιά Εθνική (Κιούρκα) !

Με ποιο δικαίωμα στην επιστροφή;;; Αφού οι άνθρωποι πλήρωσαν βγαίνοντας από Αθήνα !!!

Κάτω η χούντα των εργολάβων !!!

Zanglos είπε...

Να μας κάνετε μια ανάλυση k Χατζάρα τι εννοείται με το "Ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ?" Έτσι για να μάθουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί το σκεπτικό σας.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά απορώ που είναι όλοι αυτοί που γράφουν ολα αυτά τα σχόλια εδώ μέσα όταν γίνονται πορείες και συγκεντρώσεις. Στις τελευταίες 2, Πλ. Κολοκοτρώνη και έξω από την Βουλή πριν 2 εβδομάδες, τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε επιτέλους πως δεν υπάρχετε? Τι περιμένετε? Τις εκλογές του παρλιαμέντου για να κάνετε την "επανάσταση"? Δεν είπαμε να πιάσετε τα όπλα και να βάλετε και την ζωή σας σε κίνδυνο. Αρπάξτε ένα καφέ και ελάτε να σταθούμε όλοι μαζί για κανά δύωρο για να κάνουμε μπούγιο. Άιντε!

Ανώνυμος είπε...

Οτι λέει ο Χατζαρας τα λέει εδώ ο ALEX JONES:

http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM


http://www.youtube.com/watch?v=z5jKLeie7hM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ Ο Jeffrey-Γιωργάκης.


Εντοπίστηκαν 50 λαθρομετανάστες ανάμεσα τους 20 έγκυες και πέντε μικρά παιδιά.

Στο κέντρο υποδοχής της Χαλκίδας μεταφέρθηκαν οι 50 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες από λιμενικούς σε ουκρανικό πλοίο ανοικτά της Κύμης.

Ανάμεσα στα άτομα που στοιβάζονταν στο πλοίο ήταν πέντε μικρά παιδιά, 25 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και αρκετές έγκυες, και 20 άνδρες.Δήλωσαν ότι προέρχονται από τη Σομαλία, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές.

Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής στη Χαλκίδα όπου θα παραμείνουν έως ότου απελαθούν.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τέσσερα άτομα, μέλη του πληρώματος του ουκρανικού πλοίου, ανάμεσα στους οποίους και μία γυναίκα, που θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/50-20.html

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΓΟΜΩΣΕΩΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΩΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΝΕΥ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.
Η ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ???
Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ..ΞΥΝΕΤΑΙ???? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ.
Η ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟΕΠΙΟΡΚΟΣ???
ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ???

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα καλυτερέψουν τα οικονομικά μας αν αποδιωξουμε όλους τους λαθραίους που μας πίνουνε το αίμα. Τζάμπα σχολεία που σημαίνει δασκάλους και βιβλία που αγοράζουμε εμείς με τους φόρους μας αφού αυτοί δεν φορολογούνται, τζάμπα νοσηλεία, τζάμπα λεοφωρεία, τζάμπα τα πάντα. Αν φύγουν θα δούμε ήλιου προσωπο. Θα βρουν οι Έλληνες δουλειά και όλα θα είναι καλύτερα για μας.

Θανασάκης είπε...

χαλαρώστε ρε παιδιά, δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου. Αν αγαπάτε πραγματικά την πατρίδα βοηθήστε την να γίνει μεγάλη με το να γίνει η τήρηση των νόμων ιερή (όπως στην αρχαία Ελλάδα και σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη) και να πληρώνουμε όλοι τους φόρους που μας αναλογούν. Αναφορικά με το νόμο για αλλοδαπούς έχει ενα πολύ θετικό: όταν γίνουν οι αλλοδαποί "Έλληνες" θα την "κάνουν" για τα ανεπτυγμένα κράτη της ΒΔ Ευρώπης που είναι στην ΕΕ. Σιγά μην μείνουν εδώ να υποφέρουν μαζί μας, αφού θα είναι πολίτες της ΕΕ. ¨Ετσι και εμείς θα τους ξεφορτωθούμε και θα "εκδικηθούμε" τους ευρωπαίους.

Ανώνυμος είπε...

Θανασάκη
που μάλλον δεν είσαι ο Θανασάκης ο Έλληνας αλλά ο Αγκούλης ο Αλβανός, αν θέλεις μίλησε για τη δική σου πατρίδα. Αν σου αρέσει αυτό το μπουρδέλο, τράβα στην Αλβανία να την κάνεις πολυφυλετική και να δώσεις αλβανική ιθαγένεια σε όλους αυτούς που ήρθαν παράνομα.
Δεν υπάρχει πρίπτωση φυσικά να το κάνεις γιατί δεν θέλεις να μπουρδελοποιηθεί η δική σου χώρα. θα είχε πλάκα όμως να πήγαινες με όλους τους λαθραίους και μετά...τρεχάτε ποδαράκια μου, ποιος με γλυτώνει από τους Αλβανούς που θα με κυνηγάνε να με κάνουνε 800 κιλά στο ξύλο...
Όχι ότι είσαστε καλύτεροι από αυτούς, αλλά με τίποτα και κανένας Αλβανός δεν το δέχεται. Ρώτησα πολλούς και ξέρω καλά.

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλο αυτό το συρφετό την θέλεις για να έχετε ψηφοφόρους λόγω μουσουλμανικού κόμματος που είναι στα σκαριά με τον Τσενάϊ, αυτό που έχει τυπώσει χάρτες και περιλαμβάνει ελληνικές περιοχές στα αλβανικά σχέδια..ξέρεις εσύ...

ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΒΑΝΙΑΡΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ.
Το παραμύθι ότι, τάχα, δεν είμαστε απόγονοι ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά κληρονομήσαμε μόνο τον πολιτισμό κι όχι το αίμα των αρχαίων Ελλήνων, δεν το πιστεύεις ούτε κι εσύ. Άλλωστε υπάρχει μελέτη από εργαστήρια του εξωτερικού που δείχνει καθαρότητα φυλής πάνω από 90 %. Μόλις βρω το λινκ θα το στείλω να το δεις να το βουλώσεις. Παλεύεις με κάθε τρόπο να διασπείρεις το αντίθετο για να μη νιώθεις μειονεκτικά.

Άκου Αλβανέ,
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

Εσύ γεννήθηκες Αλβανός. Συμφιλιώσου με αυτό, αυτή είναι η μόνη πραγματική αλήθεια για σένα. Και πάψε πια να προσπαθείς να μπαίνεις σε πατριωτικά ιστολόγια και να γράφεις τύπου "μαλακά" σχόλια για να περνάς ύπουλα τις απόψεις σου που δεν είναι ούτε αυτές οι αληθινές. Αν ήξεραν αυτοί που σε σιγοντάρουν τι καθήκι είσαι και τι έχεις στο μυαλό σου για την Ελλάδα, θα σε είχαν μουντζώσει προ πολλού.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά του τα λέει ο ανώνυμος με τα στοιχεία "Τετ Μαρ 24, 12:34:00 πμ" του "Θανασάκη" του προηγούμενου σχολίου.

Δεν υπάρχει θανασάκης. Είναι ο Αλβανός της Αυγής.
Όσοι από εσάς παρακολουθούσατε το blog του Αθηναίου θα έτυχε να δείτε μέσα το "Θανασάκη", δηλαδή τον Αλβανό να δημιουργεί διαρκώς openid και λογαριασμούς blogger και να γράφει τα προπαγανδιστικά του και χυδαίες βρισιές επίσης. Βρισιές που απορούσαμε όλοι με την υπομονή του Αθηναίου να τον έχει μέρα και νύχτα μέσα και να βρίζει και τον ίδιο τον Αθηναίο.
Μας είχε φλομώσει στις ασυναρτησίες, στις ασυνταξίες και στα μπερδεμένα νοήματα. Φαίνεται ότι συμβουλεύεται λεξικό κι όταν διάλεγε λάθος λήμμα, μπορούσε να στραβώσει κυριολεκτικά τον κάθε ένα ανύποπτο αναγνώστη.
Για να θολώσει τα νερά, πότε πότε έγραφε με τραγικά ορθογραφικά λάθη, επίτηδες.
Πάντα όμως τον προδίδει το ύφος γραφής το οποίο εύκολα αναγνώρισα στο μέιλ του Basilis Fatsis. To δημοσιεύσατε προ καιρού και σκάσαμε στα γέλια. Ο Αλβανός είναι χωρίς αμφιβολία.
Στον Αθηναίο όταν δεν έγραφε ως ανώνυμος, είχε εξαντλήσει όλα τα κύρια ονόματα εις -άκης. Κωστάκης, Νικολάκης, Γιαννάκης ....
Το Θανασάκης ήταν από τα αγαπημένα του.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...