10/3/10

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ σημαντικό,
το εάν έχει εξαγγείλει ανάλογη κινητοποίηση ο ΛΑ.Ο.Σ.

Εάν όχι,
τότε λυπάμαι αλλά ο μεγαλύτερος
απατεώνας είναι εκείνος που έχει την ταμπέλα του πατριώτη
και όχι ο εκ των υστέρων ψεύτης, με την ταμπέλα τοπυ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω αφού εξακριβώσουμε που μένει ο καθείς από τους 300 της Βουλής και άλλοι θολοκουλτουριάρηδες (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)να φτιαχτεί ένα ταμείο από Πατριώτες Έλληνες και ειδικά κατοίκων περιοχών που έχουν προβλήματα με τους μετανάστες πχ. ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ κ.λπ το οποίο ταμείο θα το διαχειρίζονται οι ίδιοι κάτοικοι των περιοχών.
Τα χρήματα αυτού του ταμείου που θα εισφέρουμε άπαντες και ανάλογα με τις δυνάμεις του καθενός ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ.

Α. ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Β. ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ.
Γ. ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Δ. ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
Ε. ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΑ.
ΣΤ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ Η BLOGS
TOY ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ KAI ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΓΡΑΦΤΕ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω το ακόλουθο κείμενο για συλλογή υπογραφών για τον νέο νόμο περί ιθαγενείας, συλλογή που πρέπει να συνεχιστεί και μετά την πιθανή ψήφισή του . Αυτό καλό θα ήταν να το αναλάμβανε ένας υπερκομματικός φορέας, όπως η επιτροπή εθνικής σωτηρίας:

Μάρτιος 2010
Εμείς οι έλληνες πολίτες, καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας και απόδοσης δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες ή τον αντίστοιχο νόμο αν ψηφιστεί.

Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν παρέχουμε την εξουσιοδότηση προς την κυβέρνηση και την βουλή να μάς εκπροσωπήσει και και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουμε την νομιμότητα των πράξεων τους καθώς επίσης και την νομιμότητα του αποτελέσματος της απόδοσης ιθαγένειας σε όσες περιπτώσεις αυτή αποδοθεί βάσει αυτού του νόμου.

Επειδή ο νόμος αυτός εκχωρεί καταχρηστικώς κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας σε ορδές λαών πού διά της βίας έχουν εποικήσει την χώρα και βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση, αφού έρχεται σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, επί ενός μάλιστα θέματος από το οποίο εξαρτάται πλήρως η δυνατότητα τής ομαλής μας επιβίωσης, με τρόπο μη αναστρέψιμο, τόσο ως προς τίς δημογραφικές, γεωπολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, και πολιτικές δυσμενείς εξελίξεις, όσο και ώς προς το αβέβαιο πλέον ιστορικό μέλλον των Ελλήνων καί δεδομένου ότι σε περίπτωση ψήφισης αυτού τού νόμου, αυτό συνιστά κατάφωρη πραξικοπηματική ενέργεια·
Γι αυτό, στηριζόμενοι στο δικαίωμα και την υποχρέωση πού έχουμε να διαφυλάσσουμε τήν πολιτειακή νομιμότητα, η προάσπιση της οποίας σύμφωνα και με το σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό τών ελλήνων,
καλούμε τήν κυβέρνηση όπως καί κάθε πολιτικό που την στήριξε σε αυτό, να παραιτηθούν οριστικά καί να εγκαταλείψουν τήν χώρα ως ανεπιθύμητοι πραξικοπηματίες σφετεριστές της εξουσίας ή ως συνεργοί τους.

Καλούμε κάθε έλληνα να συνταχθεί μαζί μας αναλογιζόμενος την κρισιμότητα τών περιστάσεων για την συλλογική μας επιβίωση.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κε Χατζάρα,
Οταν ο ΝεοΈλληνας ξυπνήσει και σηκωθεί απο τον καναπέ του τότε φοβάμαι πως θα ειναι πολύ μα πολύ αργά.
AnonymousJ.

Ανώνυμος είπε...

Να επιστρέψουν αυτές οι υποθέσεις στο δικαστήριο εκεί στην Ευρώπη. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Ας τα βρουν οι δικηγόροι. Δεν μπορεί να μην τους δεχθούνε ξανά, λόγω φόρτου εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Με την ευχή μου!

Ένας ακρίτας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είστε εσείς της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας;
Γιατί κε Χατζάρα δεν ανακοινώνετε τα ονόματα; Γιάφκα είναι;

Θα είμαι στην συγκέντρωση και παρακαλώ: θέλω να γνωρίζω ποιοί είναι αυτοί που με καλούν (πέραν της συνειδήσεώς μου) να κατέβω στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_2344.html

Το Υπουργείο Προστασίας του Κακομοίρη Πολίτη έβαλε τέλος στην εγκληματικότητα.

Πώς;

Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για ληστείες βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ιερόδουλες και άλλα ωραία ...

Μπράβο στον Χρυσοχοϊδη...Το είπε και τό΄κανε.

Η Τρέμη και ο Χατζηνικολάου αρχίζουν με την Μέρκελ και τελειώνουν
με τον Τρισέ...

Τα υπόλοιπα της ενδοχώρας καλά κρατούν...

Έβαλε μια σειρά ο Υπουργός και μπράβο του.

Όλα γίνονται αθόρυβα και ο καθένας κάνει την δουλειά του.

Οι απολυμένοι κλείνουν τους δρόμους αθόρυβα....

οι λαθρομετανάστες καταφθάνουν καθημερινά από τα νησιά μας στην Σατωβριάνδου στην Βερανζέρου και γενικά στα πέριξ του Κέντρου....αθόρυβα....

Οι πρεζέμποροι Αφρικανοί στο Ιστορικό Κέντρο άρχισαν να ρίχνουν τις τιμές συμβάλλοντας στην κρίση....αθόρυβα....

Οι ηλικιωμένοι ληστεύονται...αθόρυβα....

Οι Νιγηριανές στην Γ΄Σεμπτεμβρίου έφτασαν την ταρίφα στα 10 ευρώ βοηθώντας και αυτές το έργο του Παπακωνσταντίνου.....αθόρυβα....

Εντάξει μαθαίνω για κάποια καθημερινά μαχαιρώματα στην Κουμουνδούρου μεταξύ αλλοδαπών που εκμεταλλεύονται εκδιδόμενους.....πάντα όμως αθόρυβα.....

Στα στενάκια του Ψυρρή μου είπε κάτοικος της περιοχής
οι βιασμοί τα βράδια είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά ....αθόρυβα..

Οι Αστυνομικοί συντάκτες των ΜΜΕ άρχισαν να ειδικεύονται σε άλλα ρεπορτάζ γιατί το έγκλημα κατατροπώθηκε και κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Έμαθα ότι εξακολουθεί να υπάρχει Υφυπουργός στο Προστασίας είναι ακόμα ο Βούγιας με αρμοδιότητα την Προστασία του Λαθρομετανάστη (τον Έλληνα ποιός την χέζει)!

Όλα αθόρυβα σε αυτήν την Πόλη τελευταία.....

Επί τέλους να ηρεμήσουμε!



Μπήκαν για να κλέψουν αλλά… την πάτησαν...Ο ιδιοκτήτης τους πυροβόλησε και η αστυνομία τον συνέλαβε

Συμβόλαιο θανάτου κατά επιχειρηματία από την Βουλγάρα 62χρονη που είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα μετά από γάμο.

Σύλληψη αλλοδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ανώνυμος είπε...

Την Ναζιστική σημαία πάνω από τον ιερό βράχο, την κατέβασε ο Λάκης Σάντας…


Ο Μανώλης Γλέζος συμμετείχε επικουρικά, ως τσιλιαδόρος. Έμεινε στην Ιστορία όμως, μιάς κι αυτός ήταν μέλος του ΚΚΕ [Και το Κόμμα πάντα φροντίζει το τόσο να το κάνει τόόόόόόόόόόσο] κι έτσι ο μύθος από το κατόρθωμα πλέχθηκε γύρω από το δικό του όνομα, και πολλοί σήμερον αγνοούν τον βασικό πρωταγωνιστή αυτής της ηρωϊκής κι αντιστασιακής πράξεως…

Φυσικά άμα διαβάσεις εκθέσεις πιστιρικάδων, που κάνουν λόγο γιά τον σαχλαμάρα: τον “Απόστολο Γκλέτσο”, η πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας αγνοεί εξ ίσου και τους δύο.

Σας θυμίζει κάτι τ’ ανωρέρω περιστατικό;

http://manolisvardis.
files.wordpress.com
/2010/03/pdvd_000.jpg


Κάτι παραπλήσιο συνέβη και με το “Πολυτεχνείο’73″. Κι η κουτσή Μαρία, έμαθε γιά την Μαρία Δαμανάκη [ΚΚΕ γαρ] αλλά και τον …τραπεζικό Παπαχρήστο, που προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε: €2.700 η σύνταξις, €220.000 το εφάπαξ.

Και δεν είναι απλά ”φήμες” όπως αντέγραψαν διάφορα blogs. Η αλήθεια είναι.

Αλλά κανένας δεν γνωρίζει τον τρίτο εκφωνητή της παρέας. Τον Λάμπρο Παπαδημητράκη. Και πως να τον μάθει άλλωστε αφού εμφορείται από πατριωτικές απόψεις.

“Πατριωτικές απόψεις” που κάνουν τζιζ στην σημερινή multi-culti κοινωνία. Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος ευρύτερα γνωστός, έχοντας την Ελληνική σημαία και εικονίσματα στο καθιστικό του;Από ποιά εθνομηδενιστικά ελληνολησμονα ελληνομισουντα και ξεπουλημένα στην διεθνη ταξη του συρμου ΜΜΕ; Σωστό κι αυτό!


http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1688.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. Ιθαγένεια μόνο σε ομογενείς, σε κανέναν άλλο.
Μ. Ι. Κ.
Καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά.
Σχόλιο:
Πολλοί συνάδελφοι φοβούνται ότι αν λείψουν αυτά τα παιδιά, θα διορίζονται λιγότεροι εκπαιδευτικοί, επομένως δεν θα βρίσκουν εύκολα δουλειά. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Αυτό που ισχύει τώρα είναι για κάθε 25 με 30 μαθητές ένας δάσκαλος. Μπορούμε να απαιτήσουμε να θεσμοθετηθεί ανά 10 μαθητές ένας δάσκαλος. Έτσι θα είναι και πιο αποδοτική η διδασκαλία και δεν θα μειωθεί ο αριθμός των διοριστέων εκπαιδευτικών.
Υπάρχει ένα σωματείο το οποίο δημιουργήθηκε αρκετά πρόσφατα και ήδη προσφεύγουν σε αυτό εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, επειδή προωθεί ένα ελληνοκεντρικό σχολείο, όπως αυτό που χάνεται χρόνο με το χρόνο, με σεβασμό στα όποια ξένα παιδιά φοιτήσουν ώστε να μπορέσουν να αφομοιωθούν κατά το δυνατόν, αφού θα έχουν λάβει σωστή ελληνική παιδεία. Το σωματείο αυτό, σε γενικές γραμμές, καλύπτει τους Έλληνες εκπαιδευτικούς που σέβονται την αποστολή που έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας και που είναι η διδασκαλία και τα ελληνικά ιδεώδη και πιστεύω ότι η πλειοψηφία ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Πατριωτική κίνηση εκπαιδευτικών

http://patriotikinisi.blogspot.com/

Σχολιο 2(http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_4408.html)

Επιπλέον να απαιτήσουμε να δοθούν κίνητρα να κάνουν οι Έλληνες παιδιά όπως παλιά που ήταν γεμάτα τα σχολεία Ελληνόπουλα, υπήρχε ομοιογένεια και η αστυνομία ασχολείτο με την, σχεδόν ανύπαρκτη, εγχώρια εγκληματικότητα.

Ελευθερία λόγου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ κυριε χατζαρα ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ!

Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας

Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά. Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας.
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες. Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς. Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο. Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο. Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται , κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά.
Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για όλους:
- Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!
Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί. Κι αυτοί το ίδιο λένε, ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν:
- Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας. Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας. Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά!!!!! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί!
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα. Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία. Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!

Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου.
Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα - δήθεν μειονοτήτων - μέσα στην ίδια μας τη χώρα;
Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια:
- Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας! Με τα αυτιά μου το άκουσα.
Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛETE ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Ή ΤΟ ΑΕΡOΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ Η ΕΥΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ!!! ΑΝΟΙXTΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ USA ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧNATE

Ανώνυμος είπε...

Mη μπορωντας να παρω μερος στη διαδηλωση διαμαρτυριας για το λαθρονομοσχεδιο ειπα να ακουσω την συζητηση στον σταθμο της βουλης. Εφριξα οταν ακουσα τον κ.Παγκαλο να λεει οτι τους εβρισαν καοιοι διαδηλωτες ως προδοτες και δοσιλογους... Ποιος μιλαει δηλαδη ο κυριος που ειπε το βραδυ των Ιμιων να κατεβασουν τη σημαια και να που οτι την πηρε ο αερας και υστερα να την καψουν.Αισχος και ντροπη οχι σε αυτους που ειναι στη βουλη αλλα κυριως σε εκεινους που τους ψηφισαν. Ερχεται επισης βουλευτης του πασοκ να μας πει οτι οι ελληνες πηραν το αλφαβητο απο τους φοινικες. Μεγας ανιστορητος σαν τον προεδρο τους.
Αν ειχαν το ιδιο σθενος οι βουλευτες του πασοκ και για την πατριδα καλα θα ηταν οι δοσιλογοι και οι 16 φορες βολεμενοι.
Αισχος και ντροπη για τα ζωα του πασοκ που θα το υπερψηφισουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΟΡΤΖ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ "ΤΖΟΡΤΖ & ΤΖΟΡΤΖ" ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: "γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες".

ΣΠΥΡΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΙΚΑΝΤΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:



"Θύμα της έντασης έπεσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος γιουχαΐστηκε κατά την είσοδο του στο κτίριο της Βουλής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».

Ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε το λόγο καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο.

«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», είπε."



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112939&cid=4

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να πείτε κάπου ότι η συγκέντρωση ήταν στην πλευρά της Βασιλίσης Σοφίας. Έψαχνα 30 λεπτά να βρω που είναι. Άκουγα και άλλο κόσμο που απορούσε που είναι η συγκέντρωση. Ειδικά αυτούς που ερχόνταν με το μετρό.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικό Γένος και ιθαγένεια



Σε δήλωση της, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, που έγινε στις 08/02/10 στην Βουλή των Ελλήνων για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο χορήγησης της Ελληνικής Ιθαγένειας σε αλλογενείς εποίκους εισβολείς, οι οποίοι κατ΄ ευφημισμό καλούνται οικονομικοί μετανάστες, η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Αλέκα Παπαρήγα τοποθετήθηκε απαξιωτικά προς τους ομογενείς αποδήμους δηλώνοντας επί λέξει: «…οι ομογενείς που λείπουν 50 και 100 χρόνια από την Ελλάδα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους μετανάστες και είναι οι παρατρεχάμενοι του Σβαρτζενέγκερ και του εκάστοτε Μπους….»!



Αυτή η δήλωση έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης άρνησης του Κόμματός της, που έγινε περί τις αρχές καλοκαιριού του 2009, να χορηγηθεί Ελληνική Ιθαγένεια σε Έλληνες Ομογενείς, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν την κατείχαν, καθώς και να χορηγηθεί και δικαίωμα ψήφου στους διάφορους Ομογενείς Αποδήμους, οι οποίοι θα το ασκούσαν στους τόπους διαμονής τους. Η ως άνω δήλωση μπορεί να ξενίζει διάφορους αφελείς πατριώτες – εθνικόφρονες- οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, ιδίως εδώ στην Κύπρο, πιστώνουν την ηγεσία του ΚΚΕ με πατριωτισμό λόγω ορισμένων αντιτουρκικών και αντιαμερικανικών δηλώσεων της και την στάση της κατά του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν (σε αντίθεση με το εντελώς ξεπουλημένο εγχώριο ΑΚΕL). Ωστόσο δεν ξενίζει καθόλου αυτούς που μελετούν την ιστορική πορεία του ΚΚΕ και του εγχώριου ΑΚΕL και έχουν γνώση των ανθελληνικών θέσεων που διαχρονικά έχουν πάρει αυτά τα κόμματα επί όλων των εθνικών θεμάτων.



Από την υπονόμευση της μικρασιατικής εκστρατείας, μέσω του ψιθύρου της ηττοπαθούς προπαγάνδας και των κομματικών εντύπων του ΚΚΕ, βλ. Ριζοσπάστη, τον οποίον οι τούρκοι του Κεμάλ καρφίτσωναν στα συρματοπλέγματα των Ελληνικών αμυντικών γραμμών για να κλονίσουν το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών εώς την προπαγάνδιση από το 1924 εώς το 1936 αλλά και κατά την διάρκεια του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου περί σλαβικής Μακεδονίας, η οποία έπρεπε να γίνει ανεξάρτητη, την υπονόμευση του αγώνα της ΕΟΚΑ και την αποκάλυψη της ταυτότητας του αρχηγού της, με αποκορύφωμα την εκ μέρους του ΑΚΕL λυσσώδη καλλιέργεια ανθελληνικού μίσους κατά τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι και σήμερα, στόχος της ηγεσίας του ΚΚΕ και του εγχώριου ΑΚΕΛ ήταν η αποεθνικοποίηση του πιο δυναμικού τμήματος του λαού, δηλαδή της εργατικής τάξης, των μικρομεσαίων στρωμάτων και της φτωχής αγροτιάς δια της προπαγάνδισης ότι ταξικοί αγώνες και εθνική συνείδηση δεν συμβιβάζονται, ότι το ένα αποκλείει το άλλο και ότι οι εργαζόμενοι, προκειμένου να οικοδομήσουν τον σοσιαλισμό, πρέπει να εγκαταλείψουν τις εθνικές τους ρίζες, οι οποίες, κατά την μαρξιστική δογματική, θεωρούνται μικροαστική δοξασία, η οποία παρήχθη δήθεν σε σε συγκεκριμένα στάδια της ιστορικής πορείας του ταξικού αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα: η αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση, η υπεράσπιση του Έθνους και η υπεράσπιση των κοινωνικών κεκτημένων των λαϊκών τάξεων προϋποθέτει την πλέρια αντίθεση στην μέθοδο που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι ιθύνοντες για την πραγματοποίηση του στόχου των, δηλαδή την μετανάστευση. Η αντίθεση στην μετανάστευση βεβαίως αφορά το φαινόμενο και δεν συνοδεύεται με αισθήματα μίσους σε προσωπικό επίπεδο σε βάρος των μεταναστών, οι οποίοι και αυτοί αποτελούν άβουλα αθύρματα και θύματα εν τέλει της παγκοσμιοποίησης. Για το λόγο αυτό σεντόρεια υψώνουμε την φωνή μας στον ανθελληνικό εσμό, είτε λέγεται Παπαρήγα είτε Συλικιώτης είτε Πολυκάρπου είτε οτιδήποτε άλλο, καταγγέλλοντας ότι πέραν από υπονομευτές του Έθνους μας αποτελούν και στυγνούς εκμεταλλευτές και εμπόρους ψυχών αυτών τους οποίους υποτίθεται υπερασπίζονται τους μετανάστες!



Η Εθνική και κοινωνική απελευθέρωση προϋποθέτει πολιτικό στιγματισμό και την πολιτική περιθωριοποίηση αυτών των εμπόρων των Εθνών.



Οδυσσέας Διομήδους

Γραφείο Ιδεολογίας και Μελετών

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

www.antistasi.org

Ανώνυμος είπε...

Για το Κίνημά μας, το οποίο διεξάγει αγώνα ιδεολογικό και πολιτικό τόσο εθνικοαπελευθερωτικό όσο και κοινωνικής απελευθέρωσης και το οποίο αντιτάσσεται στις επιβουλές τόσο των ξένων επεκτατιστών σε βάρος του Έθνους όσο και του ντόπιου και πολυεθνικού κεφαλαίου σε βάρος των εργαζομένων, οι δύο ως άνω έννοιες (εθνική συνείδηση και κοινωνικός- αντιπλουτοκρατικός αγώνας) δεν είναι ασυμβίβαστες αλλά αντιθέτως άρρηκτα συνδεδεμένες. Όπως είχε δηλώσει και ο πρωτοπόρος σοσιαλιστής, μέγας εθνικόφρων Μαρίνος Αντύπας (όπως επίσης και οι πρώιμοι Έλληνες σοσιαλιστές Γ. Σκληρός, Γ. Φιλάρετος και Ρόκος Χοϊδάς), έθνη δυνατά υπάρχουν μόνο όταν οι λαοί που βιολογικά τα ενσαρκώνουν είναι ευημερούντες και ευτυχισμένοι. Ως εκ τούτου το Κίνημά μας διακηρύττει διαπρυσίως, όσο αφορά το θέμα της ιθαγένειας, ότι δικαίωμα στην Ελληνική Ιθαγένεια, έχουν μόνο οι Έλληνες στο γένος, όπως αντιστοίχως σε κάθε εθνική ιθαγένεια δικαίωμα πρέπει να έχουν τα μέλη του αντιστοίχου γένους.



Αυτό σημαίνει ότι Έλληνες ομογενείς είτε απόδημοι, είτε Ελληνογενείς, οι οποίοι μπορεί να έχουν και χιλιάδες χρόνια να δουν την Ελλάδα όπως π.χ οι Έλληνες της Κ. Ιταλίας ( Γκρεκάλη της Καλημέρα), Μανιάτες της Κορσικής, Έλληνες της Μαριούπολης Ουκρανίας, φυλή Καλάς στο Πακιστάν) έχουν το δικαίωμα αυτοδίκαιης κτίσης της Ελληνικής Ιθαγένειας ενώ αντιθέτως αλλογενείς αλλοδαποί, μετανάστες και οτιδήποτε άλλο, έστω και αν κατοικούν χίλια χρόνια στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου), δεν έχουν το δικαίωμα κτίσης της Ελληνικής Ιθαγένειας καθ΄ όσον το δικαίωμα αυτό είναι σύμφυτο με την έννοια της καταγωγής και το γένος. Εξαίρεση αποτελεί η χορήγηση ιθαγένειας βάσει διεθνών συνθηκών (μουσουλμάνοι της Θράκης) καθώς και η πολιτογράφηση.



Για το Κίνημα μας η πολιτογράφηση αλλογενών πρέπει να γίνεται μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις έμπρακτης επίδειξης φιλελληνικής συμπεριφοράς είτε σε περίπτωση πολέμου είτε στο τομέα του πολιτισμού όπως π.χ ο Λόρδος Βύρων και λοιποί φιλέλληνες του 1821 και στην σύγχρονη εποχή ο μουσουργός Ρος Ντέηλυ και ο Αφρικανός ( Νιγηριανός), ο οποίος εκδίδει αρχαίους Έλληνες συγγραφείς στην Νέα Υόρκη.



Στην περίπτωση της πολιτογράφησης πρέπει να τονισθεί ότι η Ελληνική Ιθαγένεια θα αφορά μόνο τους πολιτογραφημένους και δεν θα μεταβιβάζεται στους απόγονους τους όπως γίνεται στην περίπτωση ιθαγένειας εξ΄ αίματος (απολυτοποίηση - jus sanguinis-). Oλα τα υπόλοιπα περί δήθεν μετεχόντων της ημετέρας παιδείας αλλογενών ή περί επίδειξης ανθρωπισμού προς τους οικονομικούς μετανάστες είναι εκ του πονηρού και προπαγαδίζονται από μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησης, τα οποία δεν διακρίνει ίχνος ανθρωπισμού αλλά ισχυρά αισθήματα μισελληνισμού και υποτέλειας και τα οποία έχουν ταχθεί από τους παγκόσμιους πάτρωνες σε διατεταγμένη αποστολή διάλυσης των εθνικών κρατών δια του δούρειου ίππου της μεταναστεύσεως και μετατροπής των ιστορικών λαών του πλανήτη σε άμορφους πολυεθνικούς πολτούς καταναλωτικών χτηνών χωρίς ρίζες και πολιτισμική αναφορά, αυτογνωσία, και ιδιοπροσωπία, άβουλοι υποτελείς των κελευσμάτων των εξουσιαστών της ανθρωπότητας.



Ειδικά στο κοινοτικό πεδίο η επιδίωξη αυτή στοχεύει στην συρρίκνωση έως εξαφάνιση των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων μαζών δια της χρήσεως των μεταναστών ως φθηνού εργατικού δυναμικού, χωρίς ταξική συνείδηση σε βάρος των εγχώριων εργαζομένων και ως μάζας πρόθυμης να παίζει το ρόλο απεργοσπάστη, προκειμένου να φαλκιδεθούν οι κοινωνικοί αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζαρα,
Τελικα θα επανορθωσης με την εβραιϊκια προπαγανδα των αληταμπουρο εβραιων;
(Γαμοι-Χαμας-Παιδοφιλια κλπ)

Ανώνυμος είπε...

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια του Πάγκαλου για τα γιουχαρίσματα, από τα πρακτικά της Βουλής :

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης): Κύριε Πρόεδρε λυπούμαι που διακόπτω τη διαδικασία. Δεν συνηθίζω, όπως ξέρετε, να παρεμβαίνω ασκόπως. Μόλις όμως προσήλθα στη Βουλή από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, υπό τας κραυγής «προδότες, πουλημένοι» και ενώ ερρίπτοντο επί του αυτοκινήτου μου διάφορα αντικείμενα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της παρουσίας στην είσοδο ακριβώς της Βουλής μιας ομάδας περίπου διακοσίων ατόμων, οι οποίοι φέρουν τις ελληνικές σημαίες και προφανώς αντιτίθενται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου. Προφανώς αντιτίθεται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, γιατί δεν βλέπω ποιοι άλλοι είναι «προδότες». Δεν νομίζω ότι αυτοί που είναι υπέρ του νομοσχεδίου θεωρούν αυτούς που αντιτίθενται στην ψήφιση του νομοσχεδίου προδότες.
Εν πάση περιπτώσει, δεν θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη λέξη.
Θέλω να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε το γεγονός αυτό εις τον Πρόεδρο της Βουλής και να μας ενημερώσετε και εμάς και τα μέλη της Κυβερνήσεως, εάν θα λειτουργήσει η Βουλή και κάτω από ποιες συνθήκες.
Εγώ από την πλευρά μου, θα έρθω αμέσως σε επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον οποίο θα παρακαλέσω να πάρει τα ενδεδειγμένα μέτρα. Είναι απαράδεκτο και είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί από τη συζήτηση αυτού του νομοσχεδίου, ορισμένοι των οποίων τις απόψεις σεβόμαστε, να δημιουργούν μία κατάσταση στράτευσης στους δρόμους της πόλης και μπροστά στο Κοινοβούλιο, ανθρώπων που επιτίθενται εναντίον των Βουλευτών με κραυγές «αίσχος και προδότες».
Αυτά τα πράγματα είχαν να γίνουν πολλά χρόνια στους δρόμους της Αθήνας και θέλω να παρακαλέσω και τους συναδέλφους που ανήκουν εις την παράταξη αυτών που αμφισβητούν και καταψηφίζουν αυτό το νομοσχέδιο –πράγμα που είναι απόλυτο δικαίωμά τους- να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τη δημιουργία τέτοιου κλίματος φανατισμού.
Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε.




Σχόλιο : ΔΕΝ ήταν γιουχαρίσματα. Ήταν ο αέρας που πήρε και τη σημαία.

Τα πρακτικά όλης της προδοσίας σήμερα εδώ :
http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=syne100310.txt

Μπορείτε με ένα απλο find (ctrl F στον firefox) να βάλετε το όνομα που σας ενδιαφέρει και να βρειτε την τοποθέτησή του (πχ Παγκαλος).
Σημείωση ότι ΔΕΝ έχει τη λίστα με τα ονόματα των προδοτών που ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ(ΚΑΙ ΟΙ 300)ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ(ΤΡΑΠΕ(ΣΙΩΝ)ΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ-(ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ)- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ....(ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ Α Λ Λ Ω Ν ΚΥΚΛΩΝ)ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Σαμαρά που τόλμησε να μιλήσει υπέρ των Ελλήνων,
ενάντια στους προστάτες του Γιώργου και του Ραγκούση (την CIA και την διεθνή Μαφία) που θέλουν την Ελλάδα τριτοκοσμικό, πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό αχταρμά, με μουσουλμανικές μειονότητες (1.000.000) τουρκική παρέμβαση και καταπίεση των Ελλήνων.
Με την ελπίδα ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, να αποσυρθεί τώρα το επικίνδυνο νομοσχέδιο και να ληφθούν άμεσα μέτρα υπέρ των ελλήνων πολιτών.
Όσο για την βίζα του Ομπάμα: όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε. Τώρα δεν θα παραλείψει κανένας έλληνας να πάει στην Αμερική(!). Αυτό ήταν το πρόβλημα της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το άρθρο του ανώνυμου Τετ Μαρ 10, 06:04:00 μμ

για την καθηγήτρια ΕΠΆΛ και τους Αλβανούς μαθητές που λένε ότι:"Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία. Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!"

Αυτά τα άτομα είναι γνωστά και δρουν χρόνια τώρα ανενόχλητα πιέζοντας για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθραίους γιατί θα ιδρύσουν αλβανόφωνο κόμμα όπου το εμβλημά του είναι ο χάρτης της Αλβανίας μέχρι την Κόρινθο.!!!Ήδη κυκλοφορεί ο χάρτης/ έμβλημα στο εξωτερικό και περιμένουν την ιθαγένεια για να τους ψηφίζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που ζoυν στη Ελλάδα κι από κει και πέρα προσέξτε το ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΥΠΗΚΚΟΟΤΗΤΑ αυτοί οι κατ ευφημισμόν Έλληνες.

Ανάμεσα στους πρωτεργατες είναι και ο τριγωνοκέφαλος προστατευόμενος του Σύριζα, ο οποίος ήτανε μέρα και νύχτα στο "blog του Αθηναίου" κι έβριζε ανώνυμα αποκαλώντας όλους φασίστες, ναζιστές, χουντικούς, γκέυ, πουστοέλληνες, θα σας γα..σουμε εμείς οι Αλβανοί και άλλα πολλά επειδή δεν θέλαμε να μπαίνουν χωρίς άδεια εισόδου στην Ελλάδα. Αρκετές φορές έτυχε να δω και σχόλια του τύπου να δώσουμε τα νησιά στους Τούρκους, Εμείς οι Αλβανοί κι οι Τούρκοι και άλλα τέτοια.
Ο Αθηναίος αν έχει διασώσει το υλικό του να το φυλάξει γιατί κάποια μέρα θα χρειαστεί στη δικαιοσύνη (όταν της έχουμε ξανά εμπιστοσύνη, γιατί δυστυχώς, ο κόσμος έχασε πια την εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, βλέπε περίπτωση Πρωτονοτάριου που αντί να καταδικαστεί, αθωώθηκε κι από πάνω).
Από αυτή τη συμμορία πρέπει να σας έστειλαν, κ. Χατζάρα, το περίφημο γράμμα ως BASILIS FATSIS ELLHNAS OMOGENIS APO TIN ALBANIA. Ο ίδιος ο Αλβανός ήταν που ήθελε να μας ψαρώσει ότι και οι Βορειοηπειρώτες είναι εναντίον μας. Την πάτησε όμως γιατί δεν αυτοαποκαλούνται Έλληνες ομογενείς από την Αλβανία αλλά Έλληνες από τη Βόρειο Ήπειρο, οι Βορειηπειρώτες μας.

Θα πρέπει, κ. Χατζάρα, αυτά τα άτομα να τά έχει υπ όψιν ο ελληνικός λαός γιατί η δράση τους είναι ύποπτη. Χρόνια τώρα ροκανίζουν τα θεμέλια της Ελλάδας κι εμείς κοιμόμαστε.
Θα αναφέρω το παράδειγμα της Σερβίας που δεν έδινε σημασία στους Κοσοβάρους Αλβανούς, μέχρι που διέλυσαν το Κόσοβο και το έκαναν να φαίνεται αλβανικό ενώ είχε σερβική ιστορία χιλιετίας.Χώρια οι σφαγές εις βάρος του σέρβικου πληθυσμού.
Αν δεν θέλουμε ένα νέο Κόσοβο στην Ελλάδα να επαγρυπνούμε.
Θυμόσαστε τι είχε πει ο Ταχίρ Μίτσι; Εκτός από το ανεκδιήγητο: "Οι Αλβανοί σας αγαπούν, ενώ εσείς τους μισάτε" είπε και το άλλο το ανατριχιαστικό: "ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΟΒΟ".
Και δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας με ...... να τον κυνηγήσει νομικά. Αίσχος.
Γρηγορείτε και προσεύχεσθε.
Αντίσταση να απομακρυνθούν οι Τσάμηδες και οι "απόγονοι του Αλή Πασά" υποψήφιοι "Έλληνες".
Αγώνας να αποκτήσουνιθαγένεια οι Βορειοηπειρώτες όχι οι Αλβανοί.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 29 Απριλίου υπέβαλε την παραίτηση του ο Γούναρης

Ο Γούναρης κάλεσε το πρωί   της 28 ης Απριλίου τους βουλευτές του στα Γραφεία του Κόμματος. Προσήλθαν 147 και τον εξουσιοδότησαν να χειριστ...