13/3/10

Ο ΕΥΡΩ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝ ΧΥΔΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΟΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Λ.Χ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ)

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ-STATES ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ.Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ """ΕΝΩΣΗ""".

ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΘΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΥΔΗΝ ΟΧΛΟ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΑΤΩ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ,ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1991(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ),ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΙΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ-ΧΩΡΑΣ ΗΠΕ !

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΩΝ,ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ,ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΕΣ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.(ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε)

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ!!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ,ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΙ ΜΕΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ ,ΟΙ ΔΕ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://aggeloiellas.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A3

Ανώνυμος είπε...

Ευαγόρας Παλληκαρίδης 13 Μαρτίου 1957



Παρακαλώ αναρτήστε


http://www.youtube.com/watch?v=6C_wIcIkmFs&
feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

το κύριο ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι:

Μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά εναντίον του Λαθρο-Νόμου εγείροντας θέμα αντισυνταγματικότητας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Παρακαλώ συμβουλευθείτε τον κ.Χατζηαντωνίου και όποιον άλλο νομικό χρειάζεται και ενημερώστε μας για το πώς πρέπει να κινηθούμε μαζικά.

Και η καθυστέρηση εφαρμογής κάποιων μηνών ώστε να εκδικαστεί η προσφυγή θα είναι κέρδος. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει...ίσως ο Θεός μας λυπηθεί και βρεθεί μια ευκαιρεία ανατροπής της προδοτικής χούντας !

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας.
Λεωνίδας

ianos είπε...

το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=TYtangbO0SM&feature=player_embedded ειναι αποκαλυπτικο δυστυχως ο καρατζαφερης αφου συνετρεξε στο νεο κολπο του πασοκ που ειναι χειροτερο απο αυτο του χρηματηστηριου γιατι υποθηκευσε μια ολοκληρη χωρα τωρα κανει υποχωρηση και στο θεμα της μακεδονιας.Ο ΚΡΑΤΖΑΦΕΡΗς ειναι ο λυκος που στειλαν να μαντρωσει τα απολολωτα προβατα του συστηματος.Ξεκινησε σαν τον διαδοχο του λαμπρακη ,τον ανδρεα, πουλωντας αντιαμερικανισμο και πρεσβευοντας ρηξη και ανατροπη με μονο σκοπο να εγκλωβησει τους ανενταχτους πατριωτες απο οπου και αν προερχοταν και να καθοδηγησει την εκ των δεξιων αντιπολιτευση .Τελικα το πετυχε και ολες οι υγιεις μοναδες που εχει στην κοιν.ομαδα ,αν εξαιρεσω καποια λαμογια που εστειλε στην ευρωπη.

Ανώνυμος είπε...

Ἡ μεταστροφὴ τῶν Ἀμερικανῶν στὸ θέμα τῆς βίζας μετὰ τὴν ἀνακοίνωση τοῦ νομοσχεδίου δείχνει ὅτι οἱ Ἀμερικάνοι δὲν πιστεύουν ὅτι Ἕλληνας γίνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Βρετανία οι οποίοι δεν είναι καν ποΠαιδιά, όλα αυτά τα blogs πρέπει να μεταφράζονται ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
Η κατάσταση αυτή δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, και άν περιορίζουμε την ενημέρωση στα Ελληνικά σύνορα δεν θα καταφέρουμε τίποτα απολύτως.
Αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει στο εξωτερικό, δεν είναι τυχαία η εκλογή των Griffin καιFerange στηνλιτικοί, εμφανίστηκαν από το πουθενά, πολεμούν την παγκοσμιοποίηση και ξαφνικά τα κατάφεραν και μπήκαν στο ευρωκοινοβούλιο. Αυτός ο κόσμος θα πρέπει να μαθαίνει τι γίνεται στην Ελλάδα και αλλού.
Ενημερώστε τον κόσμο, όχι μόνο τους Έλληνες. Η απάτη της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χτυπηθεί με το ίδιο νόμισμα.

Unknown είπε...

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: ΜΙΑ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ποιοι χειροκροτούν από αφέλεια;
Ποιοι ενεργούν από έλλειψη γνώσης πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο που λέγεται ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Regional Science) που είναι ολόκληρη ειδικότητα που δεν μπορεί να γνωρίζει ο Καλύτερος επαγγελματίας άλλου γνωστικού αντικειμένου , αλλά και ο καλύτερος επιστήμονας του ίδιου χώρου... αλλά άλλης ειδικότητας....Όπως γιατροί χειρούργοι διακεκριμένοι , δεν γνωρίζουν θέματα Νευρολογίας η ιολογίας δηλ. άλλης ειδικότητας πάρα το ότι είναι όλοι γιατροί.

Ποιοι ενεργούν ως Δωσίλογοι και εντεταλμένοι για να συρρικνωθεί και να ερημώσει πλήρως η χώρα, και να γίνει το άκρως αντίθετο από ανταγωνιστική, και να συμβεί ακριβώς το αντίθετο από την ισόρροπη Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Ανταγωνιστικότητα;

Ποιοι είναι τελικά οι αφελείς; ποιοι οι άσχετοι;, ποιοι είναι οι αδιάφοροι; , ποιοι είναι οι πληρωμένοι, οι Δωσίλογοι, οι εντεταλμένοι ;, Kαι τελικά ποιο είναι οι προδότες;;;

Ανώνυμος είπε...

Ξαναδημοσιεύω το προηγούμενο σχόλιο γιατί έκανα κάποιο λάθος με την αντιγραφή:
Παιδιά, όλα αυτά τα blogs πρέπει να μεταφράζονται ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
Η κατάσταση αυτή δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, και άν περιορίζουμε την ενημέρωση στα Ελληνικά σύνορα δεν θα καταφέρουμε τίποτα απολύτως.
Αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει στο εξωτερικό, δεν είναι τυχαία η εκλογή των Griffin καιFerange στην Βρετανία οι οποίοι δεν είναι καν πολιτικοί, εμφανίστηκαν από το πουθενά, πολεμούν την παγκοσμιοποίηση και ξαφνικά τα κατάφεραν και μπήκαν στο ευρωκοινοβούλιο. Αυτός ο κόσμος θα πρέπει να μαθαίνει τι γίνεται στην Ελλάδα και αλλού.
Ενημερώστε τον κόσμο, όχι μόνο τους Έλληνες. Η απάτη της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χτυπηθεί με το ίδιο νόμισμα.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...