4/3/10

Όταν δεν μαζεύονται τα ασυμμάζευτα

Αν πρόκειται να στηρίξεις τον Αβάπτιστο Προδότη, ζητάς ανταλλάγματα

Να πάρει πίσω το λαθρονομοσχέδιο και να αποφυλακίσει τους πολιτικούς κρατούμενους, τουλάχιστον.

Η άνευ όρων και ανταλλαγμάτων υποστήριξη είναι αυτό που φαίνεται.
Επένδυση.
Όχι τώρα. Προεκλογικά εννοώ.

Σπ.Χ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ πρεπει να ξεφορτωθει το σαλτιμπαγκο Καρατζαφερη και να αποκτησει σοβαρο ηγετη. Ο κινδυνος πολυδιασπασης του πατριωτικου χωρου δυστυχως δεν προσφερει την πολυτελεια δημιουργειας νεων φορεων. Το ιδανικο θα ηταν να αναπτυχθει εθνοκεντρικο ρευμα στα "μεγαλα" κομματα, αλλα ποιος πιστευει πως θα γινει κατι τετοιο;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου άρεσε ο χαρακτηρισμός του σαλτιμπάγκου. Θέλω να σας θυμίσω ότι κάποτε αυτός ο σαλτιμπάγκος έκοβε τις φλέβες του για τον πρωην βασιληά Κοκό. Τι ρόλο παίζει; Ίσως κάποτε να μάθουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν εμπνέει πλέον καμιά εμπιστοσύνη. Το ζήτημα είναι ότι παρέσυρε ένα ποσοστό ψηφοφόρων που αν το είχε εισπράξει η ΝΔ στις εκλογές τα πράγματα θα ήταν πολύ πολύ διαφορετικά τώρα.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 9:39

Όσοι φύγανε από το μπλε μαντρί και πήγανε στο ΛΑ.Ο.Σ. φύγανε διότι εσείς στη ΝΔ πάψατε να είστε πατριωτικό κόμμα. Διότι δεξιό κόμμα με Πάκη και Κουτσίκου, με Μπακογιάννη και Χατζηγάκη δε γίνεται.
Διώχτε αυτά τα σούργελα πρώτα και μετά συζητάμε.

Φαντάσου να μην ήταν και το ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή σήμερα. Θα αντάλλασαν φιλοφρονήσεις για τους λαθρομετανάστες και το λαθρονομοσχέδιο ο Πάκης και ο Saragousi
Επίσης τελευταία φορά που τσέκαρα χάσατε τις εκλογές όχι επειδή το ΛΑ.Ο.Σ. πήρε 400.000 ψήφους, αλλά επειδή 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι σας σεβάστηκαν την επιθυμία του Καραμανλή να μην επανεκλεγεί και δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Αρκετοί μάλιστα ΝουΔούδες ψήφισαν ΠΑΣΟΚ..για να έχει κυβέρνηση η χώρα.....Τόσες μαλάκες ήταν...