2/3/10

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ".

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ 600 ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ! ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Οι ανώνυμοι Ελληνες πολίτες, έστειλαν ισχυρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παιδεία, την Πατρίδα,

την Ε Λ Λ Α Δ Α !

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Των συμμετασχόντων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2010

με θέμα: «Εθνικοί κίνδυνοι από τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
κατά του Ελληνικού λαού και Έθνους»

Οι συρρεύσαντες στην πατριωτική και εθνική εκδήλωση, αφού άκουσαν τους εισηγητές , για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα, αποφάσισαν ομόφωνα να μετατραπούν σε Λαϊκή Συνέλευση εγκρίνοντας το πιο κάτω ψήφισμα:

1. Εκφράζουν την έντονη πατριωτική και εθνική τους αγωνία για την επιταχυνόμενη κατρακύλα της χώρας στο οικονομικό,

2. Διαπιστώνουν την ολοκληρωτική ανικανότητα του πολιτικού συστήματος ν’ αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την κρισιμότητα των καιρών.

3. Καταγγέλλουν τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις ότι με την κομματοκρατία, την κλεπτοκρατία και την τυχοδιωκτική πολιτική έδωσαν το δικαίωμα στους κάθε λογής εχθρούς της πατρίδας να την διαπομπεύσουν και να την ευτελίσουν κατά τρόπο απαράδεκτο.
4. Ανησυχούν σφοδρότατα για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων, τα οποία για δεκαετίες χειρίζονται ανεύθυνα, ετσιθελικά και επικίνδυνα ελάχιστοι πολιτικάντηδες και μερικά πολιτικά τζάκια, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν μάχονται για τα συμφέροντα της Πατρίδας.
5. Διαπιστώνουν την πλήρη αποσύνθεση των κρατικών θεσμών, αρχής γενομένης από το διεφθαρμένο Κοινοβούλιο, τη διαλυμένη και αφελληνισμένη παιδεία και την αναποτελεσματική και φοβισμένη δικαιοσύνη.
6. Επισημαίνουν το πατριδοκτόνο, κοινωνιοκτόνο και εθνοκτόνο φαινόμενο της πολιτικής διαφθοράς και σήψης, που ροκανίζει τα εθνικά θεμέλια και την υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας, της οποίας η ψυχή αλώνεται καθημερινά από τους εχθρούς της Πατρίδας και τους τερμίτες του ‘Εθνους.

Η Λαϊκή Συνέλευση λέει:

- ΟΧΙ στον νέο-οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό ,

- ΟΧΙ στον Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τον Αφελληνισμό των παιδιών μας ,

- ΟΧΙ στήν Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζικής Χούντας

-Απευθύνει πρόσκληση στις Ελληνίδες και τους Έλληνες πατριώτες να ενταχθούν στο κίνημα
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
και ν’ αντισταθούν στις παραβιάσεις του Συντάγματος από τα διάφορα κέντρα εξουσίας, όπως έχουν εθνικό καθήκον από το ίδιο το Σύνταγμα, που επιτάσσει τη λαϊκή αντίσταση στο άρθρο 120 παρ. 4. και….

Α Π Α Ι Τ Ε Ι :
1. Την άμεση απόσυρση του Αντισυνταγματικού και Εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου για τις αλλαγές στον κώδικα Ιθαγένειας.

2. Την εγκατάλειψη των σχεδίων της κυβέρνησης για τον εξισλαμισμό, την ομοσπονδοποίηση , και τον διαμελισμό τής Ελλάδος

3. Την άμεση απόσυρση του ολιγαρχικού εκλογικού νόμου που αποβλέπει στην χειραγώγηση της Δημοκρατίας

Α Π Α Ι Τ Ε Ι :
Από την πλειοψηφία της Βουλής :
Να σηκώσει, το όσο διαθέτει, πατριωτικό και εθνικό ανάστημα και να υπερασπίσει με σθένος τα εθνικά μας θέματα, αντιμετωπίζοντάς τα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι εκτελώντας διαταγές και υποδείξεις εξωελληνικών κέντρων. Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία. Καμία παραχώρηση στην Κύπρο και το Αιγαίο.Αμεση διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία.

Α Π Α Ι Τ Ε Ι :

Από τον πνευματικό κόσμο : Να λύσει την ένοχη σιωπή του, η οποία χρόνια και χρόνια διευκολύνει την προώθηση και εφαρμογή ανθελληνικών και αντεθνικών σχεδίων.

Από τη δημοσιογραφία : Ν’ αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί σύμφωνα με αυτό που σημαίνει ο τίτλος της και διαγράφεται από το Σύνταγμα ως αποστολή της.

Από τη δικαιοσύνη : Να σηκωθεί επιτέλους όρθια και να συγκρουσθεί με το διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο επιβάλλοντας τον νόμο.

Από την Εκκλησία της Ελλάδος: Να τεθεί επικεφαλής των πιστών Χριστιανών για την αποτροπή των επερχομένων εθνικών κινδύνων. Οταν το ποίμνιό της και η πατρίδα κινδυνεύουν οφείλει να δρά και όχι να σιωπά .Χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες, ποιος θα είναι ο πνευματικός και εθνικός της ρόλος ;

Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα ν’ ανταποκριθεί στην εθνική αποστολή που του επιβάλλει ο ρόλος του, και εν εσχάτη ανάγκη παραιτούμενος.

Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στην πλειοψηφία της Βουλής να ανατρέψει την εθνομηδενιστική κλίκα που περιβάλει τον Πρωθυπουργό.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι :
Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί και ν’ ανακοινωθεί από την Συντονιστική Επιτροπή στους αναφερόμενους θεσμούς και φορείς και στους εκπροσώπους τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eμπρός, Εμπρός!

Ανώνυμος είπε...

Καλη αρχη!

Ανώνυμος είπε...

AEPAAA!!!
διατραπεζικό πατατράκ, οέοο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=VaCWP-FKsEo

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.
ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ;

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΗΤΕ

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....