13/3/10

Ακραία πολιτική – Ακραία βλακεία

Copa copa te me bluash
Mos me lesh nam e nishan
Njeqind here te me gatuash
1000 here do behem çam!!!
(κι αν) κομμάτια – κομμάτια να με αλέσεις
(κι αν) δεν απομείνει ούτε σημάδι
(κι αν) εκατό φορές με μαγειρέψεις
Χίλιες φορές θα γίνομαι Τσάμης
(ελεύθερη μετάφραση)

Η αλβανική τηλεόραση, και οι αλβανικές ιστοσελίδες αναπαράγουν τα επεκτατικά απωθημένα, των πιο ακραίων και σκοτεινών κύκλων. Κάθε μέρα υπενθυμίζεται στο αλβανικό κοινό πως, μετά το Κοσσυφοπέδιο θα έρθει η ώρα της «Τσαμουριάς». Στον παραλογισμό εκτός από τους γνωστούς πολιτικάντηδες συνεπικουρούν και καλλιτέχνες. Με τα τραγούδια τους «κλαίνε το χάλι» των αδικημένων «τσάμηδων» και ευαγγελίζονται την θριαμβευτική επιστροφή τους στα τσιφλίκια της Ηγουμενίτσας, της Πάργας και της Πρέβεζας. Πλην των παλιών, πρώην κατακτημένων γαιών, επιζητούν και νέες, στα Γιάννενα, τα Ζαγόρια, τη Δωδώνη, τα Κούρεντα, την Άρτα έως και την Καστοριά. Αυτή είναι η «Τσαμουριά» τους: ολόκληρη η σημερινή Περιφέρεια Ηπείρου (νότιο τμήμα της Ιστορικής Ηπείρου), μαζί με το νησί της Κέρκυρας.Η αμάθεια, η χρόνια καταπίεση, οι έχθρες, οι φοβίες, η ισχυρογνωμοσύνη κ.ά. καλλιεργούν το έδαφος της πολεμοκάπηλης τακτικής διεκδίκησης ελληνικών εδαφών και διαστρέβλωσης της ωμής πραγματικότητας. Αυτοί που αναπαράγουν την προπαγάνδα, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αληθοφάνειας και από καιρό εισήλθαν στην σφαίρα της γελοιότητας.
Çamë, Labë dhe Kosovarë
janë të gjithë Shqipetarë
(Τσάμηδες, Λιάπηδες και Κοσοβάροι
είναι όλοι Αλβανοί)
Η «απελευθέρωση» το Κοσσόβου, άνοιξε την όρεξη. Πολλοί είχαν δει το σύνθημα που κρατούσαν ενθουσιώδεις αλβανόφωνοι: «Χωρίς Κόσσοβο και Τσαμουριά δεν υπάρχει Αλβανία», Κάποιοι το θεώρησαν απλώς και μόνον μια ακρότητα χωρίς συνέχεια. Τα τραγουδάκια που λένε: «Κόσσοβο και Τσαμουριά, οι αλβανικές περιοχές μας», συνεχίζουν να διαδίδουν το δηλητήριο της μισαλλοδοξίας και της εχθρότητας. Οι εξτρεμισμοί που καλλιεργούνται και στα αλβανικά σχολεία, μέσω των μαθημάτων της ιστορίας και της γεωγραφίας, δεν περνούν απαρατήρητοι από τον διεθνή παράγοντα. Εκτός από τα συμφέροντα που επιθυμούν μια ευρωπαϊκή μουσουλμανική χώρα, που εύκολα θεωρείται ότι χειραγωγείται, υπάρχουν και οι δημοκράτες της Ευρώπης που είναι σκεπτικοί απέναντι σε κεντρικά κατευθυνόμενες πολιτικές που δεν υπηρετούν την ειρηνική συνύπαρξη.

Πηγή : www.nenanews.eu

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου έχει σοβαρό σχέδιο για την χώρα

Το πρωί κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Πατησίων. Σήμερα, λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι το σχέδιο του Γιωργάκη για την οικονομία όχι μόνο υπάρχει αλλά δουλεύει και ρολόϊ!!!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ FRANCHISE ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ.
Δεκάδες νέα καταστήματα δημιουργούνται κάθε μήνα και ο ρυθμός επιταχύνεται με απίθανους ρυθμούς.
Η περιοχή έχει γίνει αγνώριστη.
Η αλυσίδα έχει κόκκινο λογότυπο, ονομάζεται ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, έως το τέλος του χρόνου η τεράστια αυτή αλυσίδα θα έχει γονατίσει εξ ολοκλήρου τον ανταγωνισμό.
Πολύ λίγοι καταστηματάρχες θα αποφύγουν να συμμετάσχουν σε αυτό το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.
Η συμμετοχή στην αλυσίδα δίνει μάλιστα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γλυτώνουν την ορθοστασία, καθήμενοι όλη μέρα σπίτι τους. Έτσι γλυτώνουν επίσης φώς, νερό, τηλέφωνο και έξοδα προσωπικού.
Μιλάμε για απίθανο σχέδιο, το εκπόνησε ο ίδιος ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
Όσοι δεν έχετε μάθει ακόμη τις λεπτομέρειες συμμετοχής, δεν πειράζει.
Θα σας τις θυμίσει η τράπεζα, μαζί με την εκτέλεση της κατάσχεσης του σπιτιού σας.
Κοψοχέρης


http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_3528.html

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν διεκδικείς κάτι από το γείτονά σου θα διεκδικήσει αυτός από εσένα.
Οι διεκδικήσεις σας, αγαπητοί γείτονες μου, αρχίζουν εκεί που τελειώνουν οι δικές μας διεκδικήσεις.
Η Αλβανία αρχίζει μετά το Γενούσο ποταμό.
Η ΠΓΔΜ αρχίζει μετά τα Σκόπια.
Η Βουλγαρία αρχίζει μετά τη Σόφια
Η Τουρκία αρχίζει μετά την Άγκυρα.
Καταλάβατε;
Ή μήπως θέλετε να το επαναλάβω;

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια που αγωνιζόμαστε να ανοίξουμε τα μάτια στους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζαμε στα μάτια τους την συμπάθεια σε σημείο συμπόνιας λόγω του "πειραγμένου" μυαλού μας έως την χλεύη και την ύβρη του εθνικοφασίστα ή του κινδυνολόγου "πυροβολημένου". Η διαφορά μας είναι στο ότι τα μάτια μας τα έχουμε για να βλέπουμε ενώ αυτοί που τα έχουν και δεν "βλέπουν" θα τα χρησιμοποιήσουν για να κλάψουν(Σαρτρ). Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει που δικαιώνομαι απλά αυτό μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα δυνατότερα. Δεν είμαι ο "πεφωτισμένος ηγέτης" με το τέλειο σχέδιο της νίκης ούτε πιστεύω και κάποιος από τους συναγωνιστές όχι μόνο από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας αλλά και από όλες τις πατριωτικές οργανώσεις αλλά μαθαίνουμε καθημερινά από τα λάθη μας και τις επιτυχίες μας και έτσι γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμη πολλά να ζήσουμε μέχρι τελικά ο λαός να ξεσηκωθεί για να διώξουμε τους άνομους. Το τελικό σχέδιο της Νέας Τάξης έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και δεν είναι άλλο από την πλήρη οικονομική υποδούλωση,την απώλεια εθνικής κυριαρχίας,την κατάργηση των εργασιακών κεκτημένων (με αίμα κερδισμένων) κλπ. Δεν θα σταματήσουν γιατί νιώθουν δυνατοί είναι λίγο πριν το τέλος και βλέπουν μόνο αυτό επομένως έχουμε πεδίο να δράσουμε,δεν μας υπολογίζουν όσο θα έπρεπε. Αυτό που χρειάζεται από εμάς είναι η συνεχής ενδυνάμωση του πατριωτικού κινήματος, η συνεχείς μάχες με το σύστημα και η προετοιμασία για την τελική σκηνή του δράματος όπου πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε την τελική μάχη και τον πόλεμο. Αφήστε τους σκύλους κουρελήδες να διεκδικούν τα πάντα από την ιερή μας χώρα και φυλή,δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα και ότι κερδίσουν θα είναι μόνο προσωρινό,κλείστε τις τηλεοράσεις και μην ακούτε Πρετεντέρη και Σια γιατί σκοπός τους είναι να παραπληροφορούν να τρομοκρατούν και να εξοργίζουν για να θολώνουν, βλέπουμε με ηρεμία (γιατί η οργή είναι κακός σύμβουλος) Δελτίο 11 με τον Σπύρο Χατζάρα διαβάζουμε όλα τα πατριωτικά blogs (μπλογκ), συνομιλούμε με πατριώτες και με τον περίγυρό μας και συμμετέχουμε σε όλες τις πατριωτικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις,μακρυά από όλα τα κόμματα. Κουράγιο αδέρφια η νίκη είναι (και αν δεν είναι θα την κάνουμε) δική μας,με αγωνιστικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοι εκλεισαν το AVRAGIOZ γιατι τους ξεβρακωνει καθε μερα

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε;
Έχουμε λεβέντη πρωθυπουργό(τον είδατε πως χορεύει τσάμικο;)
Θα καθαρίσει με τον πασοκιστανισμό του.
Εμείς θα γίνουμε σαν τους ινδιάνους της αμερικής που τους τα έχουν πάρει όλα και ακόμα χειρότερα. Υπηρέτες της νέας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία ακραία βλακεία, απλά το μπάσιμο των Αλβανών στο πολιτικό παιχνίδι είναι η σκόπιμη συνέχεια της δημιουργίας του Κοσσόβου που προετοίμασε ο Κροατοεβραίος Ιωσήφ Τίτο απαγορεύοντας στους Σέρβους να κατοικήσουν την περιοχή και φέρνοντας(σας θυμίζει τίποτα;) Αλβανούς που γεννούσαν σαν τα κουνέλια. Γιά την συνέχεια ρωτήστε τους Σέρβους...
ΥΓ
Θα κάνω μία πρόβλεψη ότι οι Αλβανοί θα γίνουν πολύ πιό τσαμπουκάδες και θρασείς το επόμενο διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο εγώ κατάλαβα πολλά πράγματα και έχω να σου πω ότι πρέπει να δείξεις κουράγιο τις επόμενες μέρες... μέχρι την συγκέντρωση της μεθεπόμενης Τετάρτης όπου εκεί πρέπει να μιλήσουν και νέα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν τον Αγώνα για Εθνική Σωτηρία!

Οιπρώην "φίλοι" σου, που κατά τη γνώμη πολλών είναι πράκτορες και παίζουν καλά το ρόλο του Συστήματος πετάν από τα site τους συνεχώς υπονοούμενα. Καλά κάνεις και δεν δίνεις αφορμές γιατί το πρόσωπο της προδοσίας έχει πολλές "μουτσούνες" και τις αλλάζει κατά το δοκούν.

Καλύτερα χωρίς αυτούς που 30 χρόνια δρουν εις βάρος των Ελληνικών Ιδεωδών με το να τις σπιλώνουν με αψυχολόγητες ενέργειες. Μόνο που είναι αδιάβαστοί ιστορικά γιατί ακόμη και το πρότυπό τους κατάλαβε ότι την εξουσία σε μια πολιτισμένη χώρα μόνο με τις εκλογές μπορείς να την πάρεις.

Σπύρο προχώρα, έρχονται μαύρες μέρες για την Ελλάδα και μόνο εσύ λές κάτι το διαφορετικό!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι υπάρχουν Αλβανοί πράκτορες στην Ελλάδα και δρουν χρόνια τώρα εις βάρος της Χώρας μας.
Κάποιον από αυτούς είχε συλλάβει το 2003 ο Χρυσοχοϊδης και επρόκειτο να απελαθεί ως ανεπιθύμητο πρόσωπο και για λόγους εθνικής ασφάλειας. Τότε που ακόμα το Πασόκ δεν είχε εντελώς αλλοτριωθεί.
Πέσανε τα μεγάλα μέσα και τον κρατήσανε. Μεσα στα μεγάλα μέσα ήταν και η αμερικάνικη πρεσβεία. Τώρα μαζί με το κολλητό του φιλαράκι-πατριωτάκι μεθοδεύουν την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας για ευνοήτους λόγους.
Το ζητούμενο είναι ότι οι Αλβανοί έχουν κάνει τόσα κακά στη χώρα μας κι ακόμα αντί να μετανοιώσουνε για αυτά που κάνανε στους Βορειηπειρώτες μεσα στην ίδια τους τη χώρα, έχουνε σηκώσει κεφάλι και θρασος να μιλάνε για Τσαμουριά. Να διεκδικούν εδάφη μας οι εγκληματίες που συμμαχήσανε με το στρατό κατοχής και δολοφονούσανε τόσπυς Έλληνες.
Γιατί ρε παιδιά τους κρατάμε ακόμα εδώ πέρα και δεν τους αρπάζουμε στις κλωτσιές να φύγουνε περπατώντας από τα βουνά όπως ακριβώς ήρθανε;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...