12/3/10

Πέρα από τα σύνορα της προδοσίας


Παλιά οι προδότες φορούσαν κουκούλα. Τώρα το διαλαλούν

Με μια μακροσκελή, πλην εμετική ...έκθεση ιδεών που φιλοξενείται σε Γιαννιώτικο, πλην φίλα προσκείμενο προς την ...πράσινη ανάπτυξη site ο «πράσινος» βουλευτής Ιωαννίνων κ. Θανάσης Οικονόμου, υποστήριξε Η Ήπειρος είναι ... «όμορη» περιοχή με αυτές των ...λαθρομεταναστών.!
Ο Θανάσης Οικονόμου πολιτικάντης "πήρε ...θέση" και τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου με το οποίο θα χορηγείται από τούδε η Ελληνική ιθαγένεια στα ανθρωποειδή μέλη της μισής ...Αλ Κάιντα.
Ο κ. Οικονόμου κάνει ειδική αναφορά για την ...αξία του λαθρονομοσχεδίου για περιοχές όπως είναι η Ήπειρος και η οποία άκουσον - άκουσον ...γειτνιάζει με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών και με τις νέες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, θα υπηρετείται το μέτρο και το νέο ...περιβάλλον (!).

"...Τα βήματα που κάνουμε σήμερα δεν είναι παρά η ...στοιχειώδης επιτάχυνση, ώστε να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο έπρεπε να είμαστε προ καιρού. Σήμερα διατυπώνουμε τις αυτονόητες απαντήσεις σε μια πραγματικότητα που μας «φωνάζει» ένα πράγμα: Η κοινωνική ευαισθησία, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, η εμβάθυνση της ... δημοκρατίας του .... Είναι θέμα κοινωνικής επιβίωσης. Είναι οι αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να μην ανατροφοδοτείται η πηγή της κρίσης.
Είναι πολύ σημαντικό νομοσχέδιο διότι μας απελευθερώνει από τα βαρίδια που δημιούργησε η χρόνια σύγχυση στα περί υπηκοότητας και ιθαγένειας και στους ομογενείς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για περιοχές όπως η Ήπειρος που είναι ...όμορες με χώρες προέλευσης (!) λαθρομεταναστών, διαμορφώνει τη βάση για να σταματήσει ένα πρόβλημα που διέσπειρε το πρόβλημα και εκεί που δεν έπρεπε. Είναι πολύ επικίνδυνο να καλλιεργούμε φοβίες και ρατσισμό κάτω από ...υπερπατριωτικές υστερίες. Άλλο τόσο επικίνδυνο είναι το να μην αναγνωρίζουμε το όριο των αντοχών που έχουμε ως χώρα υποδοχής..."

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιαννιώτη βουλευτή του PASOK, Θανάση Οικονόμου για την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου

Το hellasontheweb με καυστικότατο τρόπο σχολιάζει τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντος βουλευτή οι οποίες κινούνται στα όρια του ...ανθελληνισμού.!

«...Χαρείτε στιλ και ύφος. Βαρίδια κατα τον "εθνοπατέρα" η Ιθαγένεια. Επίσης σχετικά με το όμορο της περιοχής, με αυτή τη λογική, να δώσουμε το ίδιο πλεονέκτημα σε κάθε όμορη περιοχή της χώρας. Όπως επί παραδείγματι εκτός της Ηπείρου και στη Μακεδονία, στη Θράκη, σε όλα τα νησιά μας. Βέβαια ως συνήθως ο κύριος αυτός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ψευτο-ιδεολόγημα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να φέρει σύγχυση μεταξύ ανόμοιων δικαιωμάτων. Τέλος επισημαίνει ότι το φαινόμενο, έχει γίνει καθέστως και ως εκ τούτου δε μπορεί να το παραβλέπουμε, λύνοντας το ζήτημα πάντοτε κατά την άποψη του, με το γνωστό τρόπο που η πράσινη υπανάπτυξη το "έλυσε". Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Από πότε μία παράνομη καταστάση βαφτίζεται νόμιμη και κατόπιν δίνεται και η επιβράβευση στη συγκεκριμένη περίπτωση της ιθαγένειας ή των λοιπών δικαιωμάτων;...»

gianniotis.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η φάτσα του και μόνο, δείχνει, από μακριά, την σιχαμερή καταγωγή του.
Να τον χαίρονται οι κάφροι που τον ψήφισαν

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...