11/3/10

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο εργαζόμενος κόσμος , για μια ακόμα φορά έστρεψε το πρόσωπο του, από τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ Α.Ε.

Του φτωχού δεν του περισσεύει μεροκάματο, να το χαρίσει στο κοινωνικό αμορτισέρ, και στους επαγγελματίες απεργούς, που βγάζουν «συνδικαλιστικό μεροκάματο». Η υψηλή «παραγωγικότητα» του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ φέρνει άδειο στομάχι στον εργάτη και τον υπάλληλο.

Σήμερα οι συγκεντρώσεις των δυο «ανταγωνιστών» ήταν κάπως μεγαλύτερες ...
από τις αντίστοιχες της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν ήταν, τρεις κι ο κούκος
αλλά τέσσερεις κι ο κούκος. Προοδος. Αυξάνει η ταξική συνείδηση των Αλβανών και των Πακιστάνων. Αλλάχ-Αλλάχ.

Για να ολοκληρωθεί η χορογραφία, για τα διεθνή ΜΜΕ και να κρατηθούν τα επιτόκια ψηλά, κατά τας γραφάς της S&P επιστρατεύθηκε το «εφεδρικό», των «αντιεξουσιαστών», ( της Ασφάλειας), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι τίμησαν και τον σύντροφο Λάμπρο (Φούντα), που έπεσε θύμα «εργατικού ατυχήματος» την ώρα της «δουλειάς».

Η χορογραφία είχε όλα τα καλά υλικά για μέρα «γενικής απεργίας».Χημικά που χρησιμοποίησε η αστυνομία, «νεαρούς» που προκάλεσαν , κάδους και αυτοκίνητα που κάηκαν και ξύλο. Ξεχύθηκαν τα κουκουλοφόρα κοπρόσκυλα στους δρόμους, (στο όνομα της επανάστασης βεβαίως, βεβαίως), για να αποδυναμώσουν τα λαϊκά αιτήματα, ώστε να φύγει η κουβέντα από τις περικοπές εισοδημάτων των μισθωτών και να πάει στα «επεισόδια».

Άγριο ξύλο προέβλεπε η χορογραφία που εκτυλίχθηκε στην συμβολή των οδών Στουρνάρη-Πατησίων μεταξύ κουκουλοφόρων και Μ.Α.Τ, ενώ στο πλαίσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά του πληθυσμού , «κουκουλοφόροι» , επιτέθηκαν στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, την ώρα που υπήρχαν πελάτες και υπάλληλοι.

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ υπέβαλλαν, ( ως συνήθως) και ψήφισμα στη Βουλή, (και πήγαν για καφέ στην Βαλαωρίτου ).
Κερδισμένοι από τον «απεργιακό αγώνα» οι εκδότες που δεν πλήρωσαν τα μεροκάματα των δημοσιογράφων.

Σπύρος Χατζάρας



ΥΓ. Μη βλέπετε που «έπαιζαν» κανονικά τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.
Οι Τεχνικοί απεργούσαν.(οφ δη ρέκορντ)

3 σχόλια:

andreas είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,
τελικά το αισθητήριο του κόσμου που ήρθε στη συνάντηση του president ήταν σωστό για τον βουλευτή της Ν.Δ. Ντινόπουλο ο οποίος δεν ψήφισε στην ψηφοφορία για το λαθρονομοσχέδιο. Μήπως είναι ώρα να μείνει μακριά η ήρα από το σιτάρι;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, κύριε Χατζάρα, ο φίλος σου ο Αργύρης Ντινόπουλος απουσίασε χθές από την Βουλή για να μή ψηφίσει αρνητικά (επί της Αρχής) στο Νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια. Απουσίασαν επίσης (κόντρα στην γραμμή Σαμαρά) οι Κυριακούλης Μητσοτάκης, Μήτσος Αβραμόπουλος, Σωτήρης Χατζηγάκης κλπ. Να τους χαίρεσαι τους φίλους σου, κύριε Χατζάρα, που μάς τον έφερες τον Αργύρη και στο Πρέζιτεντ για να τσιμπήσει ψήφους.
Επίσης, κύριε Σπύρο, γιατί δεν έβγαλες τσιμουδιά για τον Καραγκιοζοφέρη που είπε χθες βράδυ στην Βουλή ότι είμαστε πράκτορες της Ασφάλειας; Να σου πώ γιατί: Διότι τα βρήκες με τον Άδωνι και θα μιλήσεις στην αίθουσα ΑΛΣ επί πληρωμή (πόσα θα σου δώσει, άραγε;) παραμονές Παλιγγενεσίας για την 25η Μαρτίου

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 07:13 αν είσαι ο γνωστός τύπος που γυρίζει στο ελληνικό καφενείο και βλέπει παντού το φάντασμα του Καρατζαφέρη άντε τζους και πήγαινε πάρε τα χάπια σου. Και κόψε τις λαλακίες γιατί θα πάρεις πολύ σκληρή απάντηση.
Άντε πήγαινε να κάνεις καμιά κατάληψη με τους αντιεξουσιαστές άπλυτους φίλους σου, μπάς και πάρεις και λίγο άρωμα πανεπιστημιακής μόρφωσης και πλουτίσεις λίγο το λεξιλόγιό σου που είναι φούλ σε συριζέικες γκαιμπελομπουρδίτσες.
Όσο γιά τον Καρατζαφέρη μην ανησυχείς...την πάτησε...Αφού περιχαράκωσε το κόμμα του μιλώντας γιά πολυκατοικία τώρα συμπεριφέρεται σαν βαλβίδα ασφαλείας στο (πα)ΣΟΚ.
Και δεν μας λες μεγάλε, πώς ξέρεις ότι ο Χατζάρας τα πήρε, μήπως είσαι πράκτορας και δεν μας το λες, ή ήταν να πάρει εσένα ο Άδωνις και σε έριξε;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...